18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

MARES & MARES ISI CONSOLIDEAZA ECHIPA DE DREPT PENAL - Avocata Cipriana Pop a fost cooptata in calitate de asociat senior. Avocatul Mihai Mares: „Ne propunem sa atragem periodic cei mai buni specialisti, cu care sa formam echipe multidisciplinare pentru a acoperi optim toate ramurile dreptului penal”

Scris de: L.J. | pdf | print

3 February 2022 12:40
Vizualizari: 4679

Mares & Mares a anuntat ca Cipriana Pop, avocat specializat in dreptul penal, s-a alaturat echipei in calitate de asociat senior. In cei opt ani in care a colaborat cu reputatul profesor si practician Gheorghita Mateut, Cipriana a dobandit experienta in dosare penale cu grad ridicat de complexitate, precum infractiuni de coruptie, spalarea banilor, evaziune fiscala si alte infractiuni prevazute in legi speciale, precum si infractiuni de drept comun. Absolventa a Facultatii de Drept a Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj Napoca si a programului de master cu specializarea „Stiinte penale si criminalistica” din cadrul aceleiasi facultati, Cipriana s-a remarcat prin abordarea pragmatica a problemelor din sfera juridicului penal cu care se confrunta clientii.


Am asistat in ultimii ani la o intensificare a activitatii intr-un domeniu care nu mai este, de ceva vreme, considerat de nisa, iar problemele pe care le intalnim in practica sunt din ce in ce mai diverse si cu un grad sporit de complexitate, care impun strategii de aparare redutabile. De aceea, ne propunem sa atragem periodic cei mai buni specialisti, cu care sa formam echipe multidisciplinare pentru a acoperi optim toate ramurile dreptului penal – intrucat vrem sa fim recunoscuti in continuare ca avand una dintre cele mai profesioniste echipe de drept penal din Romania si din regiune, cu expunere semnificativa in dosare notorii pe plan local si international, a afirmat Mihai Mares (foto stanga), Partenerul Coordonator al Mares & Mares.

Sunt onorata ca m-am alaturat uneia dintre cele mai bune echipe specializate exclusiv in drept penal din Romania. Sper ca prin abilitatile si experienta mea in dosare sofisticate sa imi sprijin colegii in conturarea si implementarea celor mai potrivite strategii de aparare. Impreuna ne propunem sa raspundem cat mai adaptat exigentelor tot mai mari din acest domeniu si sa continuam diversificarea portofoliului de clienti, atat in aspectele ce tin de conformitatea cu legislatia penala, cat si in contextul urmaririlor penale”, a adaugat Cipriana Pop (foto dreapta).Despre Mares & Mares:

Mares & Mares este una dintre cele mai prestigioase firme romanesti de avocatura specializate in dreptul penal care vizeaza in principal infractiuni economice si de coruptie. Activitatea firmei acopera toate domeniile asociate dreptului penal, de la coruptie si spalare de bani pana la faliment, delapidare, frauda fiscala, criminalitate organizata si investigatii. De asemenea, echipa este experimentata in domeniile conexe litigiilor civile si recuperarii activelor. Infiintata in 2006, Mares & Mares a evoluat

constant, reusind sa se impuna pe piata avocaturii din Romania prin calitatea ideilor si a serviciilor, dar si prin formarea si atragerea unora dintre cei mai talentati avocati in aceasta arie de drept.

Pentru a fi la curent cu ultimele tendinte globale in domenii ale dreptului afacerilor in general, dar si legislatia privind infractionalitatea economica si coruptia, si, prin urmare, pentru a oferi servicii cu valoare adaugata, Mares & Mares este membru al mai multor asociatii internationale de profil, precum: ROXIN (parte din Forumul Global pentru Drept, Justitie si Dezvoltare al Bancii Mondiale), Camera de Comert Americana (AmCham), Asociatia Barourilor din SUA, Asociatia Europeana a Barourilor de Drept Penal, Asociatia Internationala a Barourilor, Global Criminal Law Counse (GCLC).

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva