20 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MARES & MARES – Lider in sfera dreptului penal din Romania, sub coordonarea avocatului "gulerelor albe" Mihai Mares, firma de avocatura Mares & Mares acopera toate domeniile asociate dreptului penal, de la coruptie si spalare de bani pana la faliment, delapidare, frauda fiscala, criminalitate organizata si investigatii

Scris de: L.J. | pdf | print

16 February 2022 17:34
Vizualizari: 61702

Mares & Mares este una dintre cele mai prestigioase firme romanesti de avocatura specializate in dreptul penal care vizeaza in principal infractiuni economice si de coruptie. Activitatea firmei acopera toate domeniile asociate dreptului penal, de la coruptie si spalare de bani pana la faliment, delapidare, frauda fiscala, criminalitate organizata si investigatii. De asemenea, echipa este experimentata in domeniile conexe litigiilor civile si recuperarii activelor.


 

Infiintata in 2006, Mares & Mares a evoluat constant, reusind sa se impuna pe piata avocaturii din Romania prin calitatea ideilor si a serviciilor, prin asocierea cu Garrigues, unul dintre gigantii avocaturii internationale, dar si prin formarea si atragerea unora dintre cei mai talentati avocati in aceasta arie de drept. Procesul de rebranding incheiat in 2019 este menit sa reflecte statutul de lider in sfera dreptului penal din Romania.


Arii de practica in domeniul dreptului penal

-Infractionalitate economica si coruptie

-Litigii de natura penala

-Conformitate cu legislatia penala

-Investigatii interne

-Proceduri de extradare

-Litigii civile si arbitraj


Echipa


Recunoscuta pentru competentele si capabilitatile sale in domeniul dreptului penal, echipa Mares & Mares este coordonata de Mihai Mares (foto), unul dintre cei mai renumiti si mai experimentati avocati de drept penal din Romania ai generatiei sale.

Are la activ cele mai multe si mai notabile cazuri care implica infractiuni de coruptie si economice la nivel national si transfrontalier si a reprezentat atat marile grupuri industriale si companii active in sectorul financiar bancar si persoane fizice in fata DIICOT, DNA si a tuturor instantelor de judecata din Romania. Mihai a reusit sa construiasca strategii de aparare remarcabile si a pledat in numeroase dosare intens mediatizate din domeniul financiar-bancar, industrie, real estate, comert etc. A obtinut numeroase succese notabile in dosare ce implica nu numai infractiuni legate de coruptie, spalare de bani, frauda fiscala, delapidare luare de mita, dar si extradari sau alte forme de conduita corporativa necorespunzatoare.

De anul trecut, Mihai Mares este profesor invitat in programul de master in drept penal al Facultatii de Drept a Universitatii de Stat din Moldova (USM), in cadrul parteneriatului cu aceasta institutie. Parteneriatul are drept scop schimbul de experienta al masteranzilor facultatii cu avocatii firmei, dar si initierea lor in aspectele de drept penal romanesc.

Preocupata constant de consolidarea practicii de drept penal, inclusiv prin atragerea unora dintre cei mai buni specialisti, Mares & Mares a cooptat-o in toamna anului 2021 pe Alexandra Mihaela Sinc, reputat sef al Parchetului Capitalei in urma cu zece ani, care s-a alaturat echipei in calitate de colaborator. Cu o vasta experienta de peste 25 de ani ca procuror (in perioada 1995 – 2021), Alexandra este recunoscuta drept unul dintre cei mai respectati profesionisti ai dreptului din Romania. In acest an, echipa s-a extins cu un nou asociat senior, Cipriana Pop, cu experienta notabila in dosare penale cu grad ridicat de complexitate.


Aliante profesionale


Pentru a fi la curent cu ultimele tendinte globale in domenii ale dreptului afacerilor in general, dar si legislatia privind infractionalitatea economica si coruptia, si, prin urmare, pentru a oferi servicii cu valoare adaugata, Mares & Mares este membru al mai multor asociatii internationale de profil, precum:


-ROXIN (parte din Forumul Global pentru Drept, Justitie si Dezvoltare al Bancii Mondiale)

-Camera de Comert Americana (AmCham)

-Asociatia Barourilor din SUA

-Asociatia Europeana a Barourilor de Drept Penal (Avocati Specializati in Frauda Europeana si Conformitate)

-Asociatia Internationala a Barourilor (Comisia pentru Infractionalitate Economica)Website: www.mares.ro

Adresa: Bulevardul Carol I 55 – 55 Bis, Sector 2, Bucuresti 020915 Romania

T: (+4) 0314 378 324

M: (+4) 0371 401 838

Mail: office@mares.ro

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.07.2024 – Judecator trimis la control psihiatric (Document)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva