21 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MARIANA S-A ELIBERAT – Surpriza de proportii in CSM: cu un an inainte de incheierea mandatului, judecatoarea Mariana Ghena renunta la functia de membru al Consiliului. Ghena si-a depus cererea de pensionare. Locul Marianei Ghena va fi luat in CSM de un alt judecator de la Inalta Curte. Lumea Justitiei ii ureaza judecatoarei Ghena pensie linistita!

Scris de: George TARATA | pdf | print

22 December 2021 10:33
Vizualizari: 9490

Surpriza de proportii in CSM pe final de an. Judecatoarea Mariana Ghena (foto) a facut o mutare cu totul neasteptata. Ghena a decis sa renunte la functia de membru al Consiliului, cu un an inainte de a-si incheia mandatul.


 

Mai exact, Mariana Ghena si-a depus cererea de pensionare, aceasta urmand sa fie aprobata de Sectia pentru judecatori a CSM in sedinta de miercuri, 22 decembrie 2021 (vezi facsimil). 


 

Plecarea Marianei schimba componenta CSM

 

Pensionarea Marianei Ghena si automat plecarea ei din CSM si din magistratura va avea efecte directe asupra componentei Consiliului Superior al Magistraturii. Astfel, locul Marianei Ghena urmeaza sa fie luat de un alt judecator de la Inalta Curte. Este vorba despre judecatorul care s-a clasat sub aceasta la alegerile pentru CSM organizate in 2016.


Doua greseli care o vor marca pe viata


Plecarea din CSM a Marianei Ghena, precum si din magistratura este una de bun augur, desi, asa cum Lumea Justitiei a scris de-a lungul timpului, ea trebuia sa se produca de ceva vreme. Iar Mariana Ghena trebuia sa plece din magistratura dupa ce a arestat o gravida in 8 luni total nevinovata, si anume pe fosta presedinta ANRP Crinuta Dumitrean, dar si dupa ce statul a fost condamnat la plata unor daune morale pentru avocata Rodica Constantinovici pe motiv ca aceasta a fost arestata nelegal de aceeasi Mariana Ghena.

Ca ii place sau nu, asta este realitatea si astea sunt solutiile pe care le-a dispus pe cand activa la Inalta Curte. Si, din pacate pentru ea, cu o asemenea patalama va parasi magistratura, desi suntem convinsi ca de-a lungul timpului a pronuntat si decizii bune.


Lumea Justitiei ii ureaza Marianei Ghena pensie linistita si Craciun fericit!

Comentarii

# George date 22 December 2021 11:19 +23

Greșelile doamnei sunt nimic pe lângă infracțiunile judecătoarei Talvescu Lotica Antoaneta de la tribunalul Gorj ,secția comercială . Speram sa iasă la pensie prin Târgșor... . Vorbea dl ministru de combaterea corptiei ,.... Mă întreb cum o combate sau o bate ... Vai mama ei de țară . Mai nou și directoarea de la ONRC se crede magistrat și interpretează după bunul plac soluțiile Curții de Apel . Asta-i Romania , ONRC ESTE SAT FARA CAINI .. PROBABIL CA DIRECTOAREA GENERALA NU ARE TIMP DE VERIFICARI...DESI SE CAM IMPUTE TREABA CA ONRC VA TREBUI SA PLATEASCA DAUNE

# Cotet date 22 December 2021 12:05 -4

Paraie cotetul, se dezintegreaza. Nu pleaca altfel cateaua de la macelarie. Sa si deschida repede o carascaveta in talciocul din Galati si sa le ia si pe aprozaritele de savonea, tint, marcu, corbu si pe purtatorul ilegal de pantaloni, pe jelly. Sii sa ne lase cu matrapaxlacurile lor. In ziele astea cand comemoram mortii revolutiei niste scusuri abuzive ne sfudeaza si rod cu nesimtire salarii / pensii enorme si nemeritate.

# Mahnitu - foarte mahnitul Slugarete date 22 December 2021 19:36 -4

„Dincolo de ipocrizie, discursul dublu aparent de alimentare a unor egouri fals dimensionate, poate ca să umple locul lăsat de caracter, eu chiar sunt foarte mâhnit de plecarea colegei mele, cu care am avut o excepţională relaţie profesională şi de colegialitate. I-am mulţumit aşa cum ştiu eu, sincer, şi i-am respectat rugămintea de a nu îi transmite public niciun mesaj de mulţumire.

# DOREL date 22 December 2021 21:40 +135

Eroare de gresala, mai draga LUJU ! Mariana Ghenea, Doina Stanciu, Ionut Matei, Zglimbea, Tarcea, etc. (se stiu ei bine care mai sunt ..!) NU vor avea parte de pensie linistita, propria constiinta ii va lovi mai mult decat putem noi crede ! Si, b): crimele judiciare nu dispar prin pensionare + fiinta umana are mecanisme proprii de compensare si REcompensare pe care nu le putem controla ! Parerea mea ..

# Sicu date 23 December 2021 18:23 +101

DUCA-SE INVIRTIND,CA CIOCARLIA!!!!CA MULT RAU A FACUT FEMEIA ASTA!SI NU NUMAI LA BUCURESTI,CI SI LA GALATI!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva