22 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MARIO IORGULESCU NU VA FACE INCHISOARE – Avocatul Florin Durgheu, dupa condamnarea la 15 ani si 8 luni a fiului presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal: “Autoritatile italiene au respins definitiv mandatele europene de arestare si au constatat ca sufera de probleme psihice... Si daca i-ar fi dat 35 de ani e absolut egal, deoarece Mario nu va face nicio zi de puscarie, autoritatile Italiei respingand definitiv solicitarea autoritatilor romane de emitere a mandatului european de arestare”

Scris de: L.J. | pdf | print

13 February 2023 13:36
Vizualizari: 4039

Mario Iorgulescu nu va face nicio zi de inchisoare, chiar daca a fost condamnat la 15 ani si 8 luni de detentie, in cazul accidentului mortal pe care l-a comis. Anuntul a fost facut de aparatorul lui Mario Iorgulescu, avocatul Florin Constantin Durgheu (foto).


 

Intr-o declaratie acordata ziarului Prosport, Durgheu a explicat ca autoritatile din Italia au respins definitiv solicitarea statului roman de emitere a unui mandat de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu, stabilind ca acesta sufera de probleme psihice. Or, tocmai din aceasta cauza, indiferent de pedeapsa primita, Mario Iorgulescu nu va face nicio zi de inchisoare, a precizat Durgheu.

Totodata, avocatul a criticat faptul ca autoritatile din Romania nu si-au pus in niciun moment problema ca Mario chiar este o persoana bolnava, subliniind ca in caz contrar nu ar sta internat intr-o clinica de psihiatrie atat timp cat are rezidenta in Italia. Nu in ultimul rand, Florin Durgheu sustine ca in realitate tinta este este tatal lui Mario Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, in care s-a dorit de fapt sa se loveasca.


Redam declaratia aparatorului lui Mario Iorgulescu, avocatul Florin Durgheu:


Autoritatile italiene au respins in mod definitiv mandatele europene de arestare si au constatat ca Mario sufera de acele probleme psihice.

Autoritatile romane nu si-au pus problema ca Mario este chiar o persoana bolnava, pentru ca daca nu ar fi nu ar sta internat intr-o clinica de psihiatrie din Italia cat timp are rezidenta in Italia, iar familia detine o proprietate la Milano. Niciun om sanatos la cap nu sta internat la psihiatrie in conditiile in care are apartament la Milano.

De fapt si de drept, si daca i-ar fi dat doi ani, cinci ani sau 35 de ani e absolut egal, deoarece Mario Iorgulescu nu va face nicio zi de puscarie, autoritatile Italiei respingand definitiv solicitarea autoritatilor romane de emitere a mandatului european de arestare.

Si din perspectiva asta era normal sa avem parte de o abordare corecta, sa nu se tina seama ca Mario Iorgulescu este fiul presedintelui LPF, care de fapt a fost tinta si prin fiu au vrut sa loveasca in domnul Iorgulescu. Asta se vede evident, din avion”.

Comentarii

# santinela date 13 February 2023 14:42 +2

Sa vedeti cum isi va reveni la normal dupa citeva luni !

# diversiune date 13 February 2023 19:35 0

este deasupra legii ?

# adevarul date 13 February 2023 21:07 +2

Cum a obținut permisul de conducere ,consultații medicale pentru categoria B, cum a trecut testul pshihologic, cei care au favorizat să răspundă penal, sau sunt complicele făptuitorului, bogații nu au lege ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.06.2024 – Pleaca o judecatoare care a desfiintat un abuz pandemic

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva