3 June 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MATILET, SURSA DE IRONII – Fostul procuror Maximilian Balasescu le plange de mila justitiabililor din Valcea odata cu iminenta numire a simplului membru CSM Bogdan Mateescu la sefia Tribunalului Valcea, gratie unei interpretari a CSM, desi nu a fost vreodata judecator de tribunal: “Ce justitie o sa-i astepte pe saracii aia din Valcea. Cred ca o sa-si faca mutatii in Bucuresti”

Scris de: George TARATA | pdf | print

11 October 2022 15:23
Vizualizari: 2197

Simplul membru CSM Bogdan “Bobita Matilet” Mateescu (foto 1) a ajuns sursa de ironii dupa ce s-a inscris la concursul de numire in functia de presedinte al Tribunalului Valcea, fara sa activeze vreodata la acea instanta si fara sa fie vreodata judecator la tribunal, ci doar judecator la judecatorii, profitand in schimb de o hotarare a CSM care a interpretat si a adaugat la lege, hotarare care ii vine manusa (click aici pentru a citi).


 

Fostul procuror Maximilian Balasescu (foto 2), zis ”Spaima interlopilor”, le plange de mila justitiabililor din Valcea, avand in vedere iminenta numire a lui Bogdan Mateescu la conducerea Tribunalului Valcea in urma unui concurs la care nu are contracandidat.

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, in care a distribuit articolul "CSM rescrie legea: beneficiar, Bobita", publicat de Lumea Justitiei in 7 octombrie 2022, Max Balasescu isi exprima compasiunea pentru justitiabilii din Valcea si prevede, ironic in mod evident, ca este posibil ca multi dintre ei sa isi faca mutatii in Bucuresti. Totul, desigur, pentru a nu fi judecati de Bogdan Mateescu sau de o instanta condusa de acesta.


Iata postarea fostului procuror Max Balasescu:


“Parerea mea este maine poimaine orice agent sef, membru al sindicatului politistilor poate deveni inspector sef de judet, orice portar de la servicii poate deveni sef de structura, chiar si antitero, orice plagiator decan de facultate, orice comandant de pluton premier (ups …scuze asta deja este certificata TUV).

P.S. Ce justitie o sa-i astepte pe saracii aia din Vilcea…cred ca o sa-si faca mutatii in Bucuresti

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.05.2023 – Alerta printre magistrati: varsta de pensionare de 65 de ani

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva