21 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MAXIM & PARTNERS – Patru avocati de elita, caracterizati de profesionalism, conduita etica ireprosabila, dedicatie si spirit inovativ, formeaza una dintre societatile de top ale avocaturii din Romania

Scris de: L.J. | pdf | print

27 May 2015 22:00
Vizualizari: 142647

Maxim & Partners este o casa de avocatura care a luat fiinta in 2014, prin asocierea a patru avocati experimentati, care si-au propus ca in baza expertizei acumulate in cei peste 16 ani de activitate individuala, sa constituie o societate care sa se pozitioneze in topul societatilor de profil din Romania.


Echipa Maxim & Partners este formata din 4 avocati parteneri, Maxim Gheorghita, Gaitanaru Daniela Angelica, Dobre Mihaela si Ene Daniel, alaturi de care se formeaza un colectiv tanar de avocati colaboratori, ce isi desfasoara activitatea pe doua paliere ale serviciilor avocatiale, reprezentare si asistenta in fata instantelor de judecata si consultanta si asistenta juridica oferita clientilor.

Fiecare dintre partenerii Maxim & Partners si-a inceput activitatea conducandu-si propriul birou de avocatura, cunoscand succesul personal, dar nazuind spre mai mult, astfel ca asocierea a venit ca un pas firesc. Ceea ce i-a unit intr-o echipa puternica pe fondatorii Maxim & Partners sunt chiar valorile care ii caracterizeaza atat individual, cat si ca organizatie: PROFESIONALISMUL, CONDUITA ETICA, DEDICATIA si SPIRITUL INOVATIV.

Avand in vedere modificarile survenite in plan legislativ in ultimii ani si nevoia de specializare a serviciilor juridice, prin raportare la dinamica si amploarea relatiilor sociale, Maxim & Partners, ofera clientilor sai expertiza membrilor echipei, completata cu atentia spre interesele clientilor si propunerea unor solutii optime in raport de nevoile acestora.

Aceasta este si ideea Maxim & Partners despre modelul de succes in avocatura: orientarea catre specializare pe ramuri distincte versus abordarea exhaustiva, dar superficiala a dreptului in unele cazuri.

Arii de specializare:

-Achizitii publice si Contencios administrativ;

-Dezvoltare imobiliara si Drept funciar;

-Drept societar si Dreptul muncii;

-Litigii si arbitraje;

-Recuperare creante.

Societatea isi desfasoara activitatea la sediul din Bucuresti, str. Halelor nr. 7, sector 3.

Telefon: 031 438.26.91

Fax: 031 438.26.81

Email: office@maximpartners.ro

Website: www.maximpartners.ro

Comentarii

# Beniamin Nastasi date 24 December 2015 21:05 -1

Buna ziua. Sunt Beniamin Nastasi, nascut in Anul 1986 in Orasul Petrosani, Jud. Hunedoara. Din Anul 2007 am domiciliul in Poienile Zagrei, Com. Zagra Jud. Bistrita Nasaud... Sunt plecat in Austria (Aprox. 8 Ani), si am dorinta sa intreb: Pot sa fac Abonament sa am un Avocat (motiv: cand vin in Romania si am ceva dificultatzi in diferite probleme) chiar daca sunt in Austria? Aici in Austria am Avocat si platesc in fiecare Luna o anumita suma de bani. Exemplu: 15 EUR pe Luna (contract pe 10 ani). Astept un Raspuns. Cu Stima Beniamin Nastasi

# STANCIU CAMELIA date 26 December 2015 16:59 -3

Buna ziua , desigur poti face un contract de asistenta juridica si beneficiezi de ajutorul unui avocat in orice problema juridica ai avea. Daca ai nevoie de mai multe relatii , tel 0733450052. O zi placuta !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva