19 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MENTALITATE DE MILITIAN – In loc sa incerce sa aplaneze conflictul din Justitie si protestul declansat de zeci de instante si parchete, Ministerul Justitiei a ordonat o ancheta care sa stabileasca daca lista publicata de Lumeajustitiei.ro este reala. Un oficial MJ pretinde ca niciun procuror nu protesteaza: „Ne-am interesat la procuratura”. Presedinta AMR Gabriela Baltag: „Este o minciuna ceea ce sustin! Noi detinem dovezi care arata ca parchetele s-au raliat acestui demers”

Scris de: Elena DUMITRACHE - George TARATA | pdf | print

12 September 2016 18:27
Vizualizari: 14129

Reactie halucinanta a Ministerului Justitiei dupa ce zeci de instante si parchete au declansat protestul, cerand demisia ministresei Raluca Pruna (foto). In loc sa fie ingrijorati de blocarea instantelor, de revendicarile judecatorilor si procurorilor, ce credeti ca fac oficialii ministerului condus de traducatoarea Pruna? Ei bine, Ministerul Justitiei nu este preocupat sa initieze un dialog cu judecatorii si procurorii nemultumiti, ci verifica lista prezentata de Lumeajustitiei.ro cu instantele si parchetele care au declansat protestul.


Pana in momentul de fata, din partea ministresei Pruna nu exista nicio reactie oficiala. In schimb, surse au declarat pentru Lumeajustitiei.ro ca Ministerul Justitiei a dispus o ancheta care sa stabileasca daca lista cu instantele si parchetele care au declansat protestul este sau nu reala. Mai mult, un oficial de la Ministerului Justitiei, apropiat de traducatoarea Pruna, pretinde ca „ne-am interesat la procuratura” si nicio unitate de parchet nu s-ar afla pe lista cu protestatari.

Gabriela Baltag: „Avem toate documentele necesare, procese verbale care atesta ca in urma adunarilor generale, un numar semnificativ de parchete protesteaza alaturi de judecatori”

Ca sa nu mai piarda timpul de pomana, angajatii Ministerului Justitiei ar face bine sa citeasca declaratia presedintei Asociatiei Magistratilor din Romania, judecatoarea Gabriela Baltag. Aceasta a confirmat pentru Lumeajustitiei.ro veridicitatea listei pe care am publicat-o, inclusiv faptul ca printre protestatari se afla procurori.

Iata ce ne-a declarat presedinta AMR Gabriela Baltag:

"Este o minciuna ceea ce sustin cei de la Ministerul Justitiei! Noi detinem dovezi care arata ca parchetele s-au raliat acestui demers pe care asociatiile profesionale l-au declansat! Avem toate documentele necesare, procese verbale care atesta ca in urma adunarilor generale, un numar semnificativ de parchete protesteaza alaturi de judecatori. Avem toate dovezile in acest sens. Vreau sa precizez ca urmeaza ca asociatiile profesionale sa iasa cu un punct de vedere oficial fata de acest demers in cat mai scurt timp”.

Comentarii

# unul din lumea cea mare date 12 September 2016 19:02 +4

(chiar daca nu o sa se posteze)coana victorito aveti tupeu,pruna trebuia data afara la 2 saptamini dupa numire cu multe suturi in NANAUL ALA,dar voi aveti tupeu sa cereti bani sub pretexte aiurea.voi care aveti salarii nemeritat de mari ca si spagile direct proportionalel cu salariile si care ne produceti noua PAGUBE ZILNICE ,MAI AVETI SI TUPEUL SA INCHIDETI PRAVALIILE PENTRU TECHINI????!!!!!!!!CE MI/AR PLACEA SA VA SPARGA LUMEA GEAMURILE LA TRIBUNALELE VOASTE CASE ALE PIRZANIEI NU ALE JUSTITIEI.DUPA ASTA O SA MASURATI INCREDEREA NOASTRA PINA LA GENUNCHIUL SARPELUI.CE TUPEU ORDINAR AVETI SA NE SPUNETI CA RATA N/PUNGE SI CA LAPTELE ARE OASE!!!!!!!!!

# DOREL date 12 September 2016 22:30 +9

Se vede din avion ca mme Pruna e setata pe mismasuri, diversiuni, scandal si dezbinare ! Si b), premierul nu vede si nu aude ce stie tot satu', de ce oare ?? That is the question ! Parerea mea ...

# Edelweiss date 12 September 2016 19:14 -13

Întărâtă-i, drace! :D :D :D Șașa în Rroemenica panem nu prea mai este, fiind cam aspră, mucegăită și scumpă. Batâr țircus să fie. Păruiala magiștrilor, hăhăiala plebeilor. :lol: Întărâtă-i. împielițatule! :lol:

# pelin date 12 September 2016 19:23 +15

Cu ocazia unui interviu dat de R.Pruna la 04.04.2016,aceasta relata:Sistemul judiciar este sufocat de milioane de dosare care se afla pe masa judecatorilor si trebuie sa le instrumenteze.Sigur ca Romania aici nu face niciun fel de exceptie,sunt si alte state membre in care lucrurile stau la fel,insa una peste alta,calitatea actului de justitie in Romania este buna!Cata minciuna a putut spune aceasta femeie! 1.In nici un stat membru al U.E.nu exista milioane de dosare neinstrumentate.2.Romania ocupa detasat locul 1 la dosare pierdute(din statele UE,poate din lume)bazate pe abuzuri si mijloace de proba SUSPICIUNI REZONABILE,abuzuri pt.care este responsabilizat statul roman,platind anual milioane si miloane de euro pretentiile civile.Asadar,acest personaj(femeie)iresponsabila si lipsita de profesionalism,nu are ce cauta in varful JUSTITIEI ROMANE!!!!!!!!!!!!!

# Relu date 12 September 2016 20:54 -10

Dupa cum se poate observa leprele, adica postacii platiti sunt la datorie si dau cu minus la greu, ca doar si gura lor trebuie sa mananca. Nu conteaza ce ...!

# Alaio date 12 September 2016 23:38 -3

Probabil se pregateste de o actiune penala pe comunicare de informatii false pe modelul Sky News...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 18.06.2024 – Sentinta TMB motivata dupa 16 luni

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva