22 September 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MILU SI SINTION SI-AU SPULBERAT ADVERSARII – Procesul verbal cu rezultatele obtinute de candidatii la turul II de la alegerile pentru CSM. Vedeti care au fost diferentele inregistrate intre Ramona Gratilea Milu si Adrian Gluga, Narcis Erculescu si Mihai Ghica, Claudiu Sandu si Sorin Flonta, Catalina Sintion si Sorin Lia (Document)

Scris de: George TARATA | pdf | print

15 September 2022 15:03
Vizualizari: 5355

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat joi, 15 septembrie 2022, procesul verbal privind numarul exact al voturilor obtinute in turul II de candidatii la alegerile pentru noul CSM. Este vorba despre turul II desfasurat la nivel de curti de apel, tribunale, parchete de pe langa tribunale si parchete de pe langa judecatorii.


 

Astfel, judecatoarea Ramona Gratiela Milu (foto) de la Curtea de Apel Brasov l-a invins pe contracandidatul sau, judecatorul Adrian Gluga, seful Curtii de Apel Craiova, la o diferenta de 80 de voturi (416 la 336 voturi).

Judecatorul Narcis Erculescu, presedintele Tribunalului Dambovita, l-a batut pe judecatorul Mihai Ghica de la Tribunalul Cluj la o diferenta de 51 de voturi (549 la 498 voturi).

Procurorul Claudiu Sandu, seful Parchetului Tribunalului Brasov, a castigat turul II cu 40 de voturi diferenta fata de prim-procurorul Parchetului Tribunalului Salaj, Sorin Flonta (226 la 186 voturi).

In fine, procuroarea Catalina Sintion de la Parchetul Judecatoriei Sectorului 3 l-a invins pe procurorul Sorin Lia de la Parchetul Judecatoriei Corabia la o diferenta de 95 de voturi (484 la 389 voturi).


Iata procesul verbal privind voturile inregistrate in turul II al alegerilor pentru viitorul CSM:

 


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.09.2023 – Lot nou de judecatori la disciplinar

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva