5 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MINISTRUL DE INTERNE, SESIZAT DESPRE SEFUL BIROULUI DE CRIMA ORGANIZATA GALATI - Memoriu privindu-l pe comisarul-sef Danut Lefter: "Implicat in diverse scandaluri de coruptie... Plangeri adresate de Ambasadei Olandei catre MAI pentru ca a facut presiuni si a incercat sa impuna diverse firme care sa desfasoare lucrari in Santierul Naval Damen Galati... Trumiviratul Stan, Lefter, Radulescu, prim-adjunct al IGPR... Luati de urgenta masuri”

Scris de: L.J. | pdf | print

22 December 2019 20:00
Vizualizari: 7974

Ministrul de Interne Marcel Vela (foto) a fost sesizat printr-un memoriu cu privire la seful Biroului de Crima Organizata Galati, comisarul sef Danut Lefter. In memoriul semnat, potrivit psnews.ro, de politisti, se precizeaza ca Lefter a făcut obiectul mai multor controale de-a lungul timpului si ca ar fi fost implicat in diverse scandaluri de coruptie, insa nu s-a intamplat nimic pana cand actualul secretar de stat din MAI Bogdan Despescu l-a destituit pentru ineficienta manageriala.


 

In memoriu se precizeaza ca Ambasada Olandei a facut plangeri catre Ministerul de Interne pentru ca comisarul sef Danut Lefter  ar fi facut presiuni si ar fi incercat sa impuna diverse firme care sa desfasoare lucrari in Santierul Naval Damen Galati, sau firme care sa asigure paza santierului. 

In memoriu se mai arata ca presupusele legaturi cu clanurile interlope ale sefului Biroului de Crima Organizata Galati au facut obiectul mai multor investigatii de presa care au semnalat aceasta situatie.

Potrivit psnews.ro, semnatarii memoriului spun ca Oficiul National pentru Spalarea Banilor ar trebui sa verifice modul in care seful Biroului de Crima Organizata Galati desfasoara presupuse activitati comerciale si afaceri imobiliare:

„Apetenta domului comisar Danut Lefter si inclinatia acestuia catre mediul de afaceri se manifesta intotdeauna discret, acesta actionand prin interpusi prin intermediul carora construieste un bloc de locuinte in Municipiul Galati. Poate institutiile abilitate vor verifica si de unde domnul comisar are utilaje de constructii  si camioane auto, si cum, in decurs de doi ani, a reusit achizitionarea unui apartament intr-un complex rezidential din Mamaia Nord, un alt apartament intr-un complex rezidential din Bucuresti, precum si o vila de lux in valoare de 180.000 de euro, plasate pe numele unor interpusi.

In cadrul DCCOA se discuta mult despre triumviratul Stan-Lefter-Radulescu (Prim – Adjunct al sefului IGPR). Relatia de rudenie prin alianta cu sus-numitii este de notorietate (Stan, finul lui Lefter, iar Primul Adjunct al Sefului IGPR adus de la Targu Mures de catre Stan in perioada in care era director al structurii centrale). Va solicit sa luati de urgenta masurile necesare care se impun impotriva acestei retele bazate pe cumetrii si prietenii”.foto:digi24

Comentarii

# nae din dealul feleacului date 24 December 2019 12:59 +1

Mai Velea/Velociped(bicicleta in lb.rusa)ce mare bravura ai facut deschizind subsolul MAI-ului sa vada prostimea celulele de pe vremea lui Carol al II-lea?Ar fi bine sa te intrebi ce cauti tu in fruntea MAI-ului,ca n-ai nici o legatura;voi nu va stiti masura!FAPTE NU VORBE !

# DODI date 24 December 2019 18:02 +2

Acest TELEMINISTRU de interne îl eclipsează pe nulitatea de orbănilă zis și Sică mandolină sau Hârtia igienică ciolanistă. Așa că ar putea să-l înfurie pe șef și să devină doar specialist în măsluiri de Declarații de avere și interese. La cât de ”agramați” sunt liberalii nu le-ar strica o specializare la completat formulare. Asta după termină de asumat răspunderea pe legi în favoarea multinaționalelor și a po******rilor UE.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.03.2024 – Postul lui Buda, scos la concurs

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva