18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

MITICA LA BRUTARIE – Colonelul SRI Daniel Dragomir anunta alungarea generalului cu plicurile galbene: “Generalul Dumitru Dumbrava, creatorul campului tactic si unul din cei mai importanti pioni ai statului paralel tocmai a fost trecut in rezerva... Dumbrava trebuie de urgenta investigat pentru faptele sale si tras la raspundere penala. Nimeni nu va fi protejat, nici de serviciu, nici de partenerii externi”

Scris de: George TARATA | pdf | print

28 August 2018 16:10
Vizualizari: 7209

Miscare bomba la varful Serviciului Roman de Informatii. Generalul Dumitru Dumbrava (foto), fost sef al Directiei Juridice a SRI, in prezent secretar general al SRI, a fost trecut in rezerva. Anuntul, a fost facut marti, 28 august 2018, de colonelul SRI (r) Daniel Dragomir.

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook si pe site-ul platformei civice Romania3.0, Daniel Dragomir considera ca trecerea pe linie moarta a lui Dumbrava este un nou pas catre democratizarea Serviciului. Desigur, dupa cel facut prin indepartarea generalului Florian Coldea. Totusi, in opinia lui Dragomir, trecerea in rezerva a generalului Dumbrava nu este de ajuns, ea trebuind sa fie urmata de investigarea acestuia si tragerea sa la raspundere penala.


Cat se poate de corect, credem noi. Generalul Dumitru Dumbrava trebuie anchetat si chiar arestat de urgenta, in conditiile in care acesta a fost unul dintre principalii actori ai “Binomului SRI-DNA”, care a distrus mii de destine si a trimis in puscarie sute de oameni nevinovati. Dumbrava a a avut un rol extrem de important in Statul Paralel, fiind acuzat in dese randuri acuzat ca a fost legatura dintre SRI si magistratii aserveti. Mai exact, ca el era cel care transmitea ordinile judecatorilor de culoar si procurorilor colaboratori pentru eliminarea persoanelor intrate pe lista neagra a Sistemului. De altfel, Dumitru Dumbrava a fost acuzat ca era personajul care duce plicurile galbene in instanta, care contineau informatii secrete despre inculpati sau indicatii date judecatorilor.

Totodata, acelasi general SRI Dumitru Dumbrava este cel care a recunoscut existenta campului tactic in justitie, explicand cum SRI urmareste dosarele pana la solutionarea definitiva a acestora.

Oricum, decizia privind trecerea in rezerva a generalului Dumitru Dumbrava trebuie salutata. Este insa obligatoriu insa ca ea sa fie urmata si de alte actiuni pentru tragerea la raspundere a acestui personaj care a contribuit masiv la acapararea Justitiei de catre SRI.

Iata anuntul colonelului SRI Daniel Dragomir:

Generalul Dumitru Dumbrava, creatorul campului tactic si unul din cei mai importanti pioni ai statului paralel tocmai a fost trecut in rezerva.

Conducerea SRI mai face un pas important pentru democratizarea serviciului.
Eforturile tuturor celor ce au iesit sa lupte public cu abuzurile incep sa dea roade.

Dumbrava trebuie de urgenta investigat pentru faptele sale si tras la raspundere penala.

Nimeni nu va fi protejat, nici de serviciu, nici de partenerii externi.

Bye, bye Mitica”.


Comentarii

# Klaus-Klaus date 28 August 2018 16:49 +9

Re. " De altfel, Dumitru Dumbrava a fost acuzat ca era personajul care duce plicurile galbene in instanta, care contineau informatii secrete despre inculpati sau indicatii date judecatorilor." :-* Parca agerimea asta poarta un nume prin cam TOATE CP/CPP-urile din lume - adica TRAFIC DE INFLUENTA daca nu chiar MAI RAU! :-x PS in ce limba i-au trimis ORDINUL? In cea folosita pt "comunicari operative" pe FB cu ciracii lui? Inteb si eu.. :P

# Statu-Palma-Barba-Cot date 28 August 2018 17:20 +4

Pai Flocian Glodea n-a fost trecut în rezerva?Ei și? I-a făcut cineva ceva?Cin' sa-i judece p-ăstia când toată justiția e plina de acoperiți, descoperiți, încărcăliti,înfrățiți ,șantajați, santajabili,îndosariati penal,sclavi ,stăpâni de scalvi,deraiati, stalinisti,portocale stricate, etc.etc.Exista și magistrați integri,piese rare,aproape ca nu se văd de bălării! Știu ca e greu de acceptat,dar în acest moment România nu se mai poate face bine de una singura.Democrațiile occidentale ar trebui convinse ca frăția criminala magistrati-servicii ar putea sa-i contamineze oricând și pe ei.Oricând, oriunde, s-ar putea întâmpla exact ce se-ntampla acum în România.Uitati-va la America,și acolo exista stat paralel,drept urmare,se încearcă, și chiar au inceput, sa reduca din puterile exagerat de mari ale procurorilor.Tentația de a deține puterea absoluta există latent în mintea serviciilor și magistraților.Aceasta tentație trebuie ținută sub control prin aplicarea legii.Cin's-o facă?

# E asa da ! In sfarsit ceva se misca dar sa i se ia si pensia date 28 August 2018 18:08 +2

Marlani ca asta au distrus reputatia unei institutii "esact" ca iapa obeza de la DNA . :o

# basicuta date 28 August 2018 18:27 +2

Infractiunea de baza este trafic de influenta ! asta a facut atat SRI, PICCJ, DNA ...

# tarnu date 29 August 2018 14:40 +3

Un nenorocit şi un lingău ordinar, fotografia spune totul. Mai interesant ar fi însă să fie întrebat de către cei în drept cum făcea sistematic presiuni asupra martorilor din anumite dosare penale, angrenând subordonaţii săi, a se vedea col. GeORGESCU, în abordarea martorilor la intrarea în Bucureşti, însoţirea acestora în faţa instanţelor, indicarea modului de formulare a mărturiei, precum şi răspunsurile la întrebările judecatorilor, procurorului şi avocaţilor. Ar mai trebui să dea explicaţii şi cu privire la manifestările avute cu ocazia întâlniriilor de lucru organizate de către Kovesi şi Coldea, toamna anului 2010, având ca scop eficientizarea punerii în aplicare a prevederilor protocolului din 2009. Sunt încă în viaţă mulţi procurori şi ofiţeri de informaţii care pot depune mărturie, în acest sens. Ştiţi oare cine se credea acest bidiviu că era la acea oră?

# G 1 date 3 September 2018 08:58 0

Un caporal de rang inalt...5-6000 de euro...lunar si...in curand va preda cadetilor altui caporal de acelasi rang, dar o treapta mai jos, ...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva