19 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MOLOMAN CANDIDEAZA – Avocatul George Moloman s-a lansat in cursa pentru ocuparea functiei de consilier in Baroul Bucuresti: „Problemele voastre sunt si ale mele, incepand de la relatia cu clientii, Baroul, instantele ori alte institutii publice, pana la statutul deficitar pe care il avem in societate. Multi candidati au lansat linii de actiune si programe electorale care reflecta problemele cu care ne confruntam si au scopul de a imbunatati activitatea avocatului”

Scris de: V.B. | pdf | print

22 April 2019 13:45
Vizualizari: 5412

Avocatul George Claudiu Moloman (foto) si-a anuntat luni, 22 aprilie 2019, candidatura pentru un post de consilier in Baroul Bucuresti. Membru al baroului din anul 2000, avocatul George Moloman sustine ca se va implica in rezolvarea unor probleme precum relatia cu clientii, cu Baroul Bucuresti, cu instantele si cu alte institutii publice. De asemenea, George Moloman promite ca se va preocupa de remedierea pozitiei pe care o ocupa avocatii in societate.


George Moloman mentioneaza ca s-a lansat in cursa pentru Consiliul Baroului Bucuresti impreuna cu avocatul si senatorul PNL Daniel Catalin Fenechiu, cu care este coleg in ONG-ul pe care Moloman l-a infiintat: Asociatia pentru Dialog si Solidaritate a Avocatilor (ADSA).

Prezentam comunicatul avocatului George Moloman:

„Ziua buna tuturor!

Imi anunt astazi, alaturi de bunul meu prieten si coleg, Daniel Fenechiu, candidatura la demnitatea de consilier al Baroului Bucuresti.

Pentru cei care nu ma cunosc, sunt avocat Moloman George Claudiu, membru al Baroului Bucuresti din anul 2000, partener-coordonator al SCPA Moloman, Lazar si Asociatii, membru fondator al Asociatiei pentru Dialog si Solidaritate a Avocatilor (ADSA), fost membru in Comisia de Disciplina a Baroului Bucuresti, iar in prezent Consilier supleant in Consiliul Baroului Bucuresti.

Sunt avocat pledant, frecvent in mijlocul salilor de judecata, la fel ca si voi!

Problemele voastre sunt si ale mele, incepand de la relatia cu clientii, Baroul, instantele ori alte institutii publice, pana la statutul deficitar pe care il avem in societate.

Multi dintre candidati au lansat diverse linii de actiune si programe electorale, care reflecta problemele cu care ne confruntam si au scopul de a imbunatati activitatea avocatului. Demonstreaza dorinta, insa realitatea este ca nimeni nu va reusi singur.

De remarcat este ca toate proiectele candidatilor reflecta dorinta noastra a tuturor si ca doar impreuna le putem pune in practica.

De aceea am incredere ca intreaga echipa ADSA va realiza in Consiliul Baroului Bucuresti ceea ce de atatia ani am demonstrat (deja) ca putem face.

Pana acum, am demonstrat ca putem schimba lucruri din exterior.

Astazi, ADSA, prin Daniel Fenechiu si prin mine, va cere sansa de a le putea schimba din interior! Dorim sa redam profesiei noastre nobletea si respectul de altadata.

Echipa ADSA este intarita de Silvana Racoviceanu si Gabriela Savu (ambele candidate la demnitatea de consilier – membru al Consiliului de Administratie al Filialei Bucuresti-Ilfov a C.A.A), precum si de Julia Zorkoczy (candidat la Comisia de Disciplina).

Sunt multi candidati pe care ii respect, ii sustin si care m-au convins sa le ofer votul meu.

Mult succes tuturor!”

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 18.06.2024 – Sentinta TMB motivata dupa 16 luni

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva