4 June 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Monstruoasa Coalitie

Scris de: Eduard Filip PALAGHIA, Notar | pdf | print

12 November 2021 12:34
Vizualizari: 4374

O monstruoasa coalitie se naste in Romania, sub obladuirea stapanirii... nimeni nu mai intelegem a cui.

O monstruoasa coalitie care are un singur scop (care se suprapune, interesant, cu “vizita de lucru”al unui reprezentant OMS in Romania!)


 

O monstruoasa coalitie care deja si-a proclamat, pe toate canalele media, intentia ca, sub o forma sau alta (in functie de cat de docili vor fi “resortisantii”), sa introduca asa-numitul Certificat Verde – cu sau fara “indulciri de situatie”. In fapt, un instrument birocratic de instaurare a unei dictaturi eugenice.

Accente balcanice sunt – e evidenta nerabdarea de a se imparti banii din PNNR, dar acum a disparut si ultima bruma de civilitate si batalia jegoasa pe banii pe care ii vom deconta scump se duce la baioneta: “catii si ciolacii” sunt “sudati precum cainii” intr-o inclestare imunda peste hoitul acestui popor... Suntem condusi de o haita de caini salbaticiti, dedulciti la banul public, care si-au pierdut orice farama de bun-simt, salivand la beneficiile “guvernarii de criza”!

Si in timpul asta, oamenii de rand, chirciti sub poverile impuse de acesti arnauti cu simbrie ai unor entitati sudite, se intreaba cum vor trece peste iarna cu o pensie de 1.000 de lei, cum vor supravietui poverii facturilor la utilitati, cum vor ramane in viata, acum, cand cei care ar trebui sa ii conduca ii imping cu pieptul dezgolit catre Zidul Mortii, al unei Morti pe care ei, “alesii”, spera “sa o fenteze”, fiindca sunt “in funtea bucatelor”!

Se intampla asta fiindca le-am permis unor indivizi fara bruma empatie cu stirpea care i-a nascut, unor “ipochimeni cu doctorate la chiuveta” (ca tot le place exprimarea asta!) sa isi aroge, cu morga ipocritului jegos-intelectual, haturile conducerii unui popor bland si frumos, asezat intru ale lui, care vrea doar sa fie lasat in pace! Un popor in carnea caruia inca se zbate umilinta la care a fost supus de abandonarea Bizantului, in carnea caruia inca stau ranile impilarii fanariote, care, uimitor, se va dovedi mai blanda decat noua impilare la care suntem astazi supusi. Macar la anii 1800 puteai sa iei calea codrului. Azi, dronele si inteligenta artificiala nu mai permit acte de nespunere “haiducilor fara certificat “verde”!


Ce e de facut?


Dumnezeu stie! Noi avem a ne canoni in incercarea de a raspunde intrebarii: cum a fost cu putinta ca in mai putin de 2 ani sa se surpe intregul fundament al traiului nostru cotidian?! Diavolul se grabeste – spun drept-traitorii – fiindca stie ca timpul ii este scurt! Ne ramane sa scurtam cat se poate, prin rezistenta individuala, aceasta cale diavoleasca in care “dracii dantuiesc in coalitii de conjunctura”! Sa fim si noi cand indarjiti, cand zeflemitori, dar in fond sa dispretuim aceasta haita de naimiti care, catarandu-se zi de zi pe cadavrele concetatenilor nostri, uita ca miroase a hoitar! Suntem condusi de oameni care miros a cadavre!

Un Lenin-Cu-Halat ar decreta azi: “Hoitari din toate tarile, uniti-va !” Catii si Ciolacii au auzit chemarea sangelui putred si se unesc spre a ne fura orice orizont de speranta. Solutia e una singura: Rezistenta! Sub toate formele ei, asa cum a invatat acest popor oropsit de-a lungul istoriei lui! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Comentarii

# Ticu Isari date 12 November 2021 12:43 0

Ludovic Orban, propus pentru excludere din PNL. Vot covârşitor împotriva fostului preşedinte PNL. Urmează validarea în Consiliul Politic Naţional Fostul lider liberal Ludovic Orban a fost propus vineri pentru excludere din PNL. Propunerea Biroului Executiv urmează să fie validată de Consiliul Politic Naţional al PNL.

# Edelweiss - Ivory Tower Zicălaș de Măscări, Ocări și Sudălmi date 12 November 2021 14:07 +12

Chapeau bas, Domnule notar, pentru stilistica și conținutul acestei expuneri! ;-) Exact aceasta este maniera în care le trebuie vorbit acestor pitecantropi comunistoizi și securistoizi, acestor maimuțe turbate, cu foile matricole secretizate și diplome frumos colorate, numai bune de flendurit în mâini și de utilizat în mod unic și igienic. ANIMALELOR POLITICE TREBUIE SĂ LI SE VORBEASCĂ CHIAR MAI DUR, CU HO! HOARTA! HĂIS! CEA! MARȘ! Este singura limbă ce o înțeleg aceste scârnăvii post-decembriste, cocoțate prin furtișag, cotișag și free climbing pe munți de cadavre, în cele mai înalte funcții decizionale ale Țării. În semn de apreciere față de marca stilistică a autorului, din partea unui înveterat zicălaș de măscări, ocări și sudălmi vine un cadou, sub forma unui citat: „"When injustice becomes law, resistance becomes duty." (Thomas Jefferson)

# Ioana Bordeianu date 12 November 2021 17:21 +9

Excelent scris! Si spus! Suntem datori sa rezistam, intrucat suntem mullt mai mult decat o "colonie". Poporul roman nu a fost niciodata subordonat! Asuprit, da..umilit, da... si, mai nou, "momit" sa isi anuleze traditiile si credinta... Noi suntem dovada ca nici asaltul acesta nu ne va fi fatal! Respect, domnule notar!

# Geanina date 12 November 2021 18:40 +4

Fara sa vreau sa contest cele spuse de autor intreb doar: coalitia anterioara nu era tot monstruoasa sau era doar o alianta monstruoasa ? Eu cred ca era cea mai monstruoasa constructie cate se putea imagina.

# nae din dealul feleacului date 12 November 2021 20:09 +21

Foarte bine scris,respect si consideratie D-le Notar Palaghia!Totusi,ceva trebuie facut.Supun analizei autorului si nu numai urmatoatoarele:"catre "inteleptii"care insa mai cred ca acest STAT ANTI-LEGE se mai poate salva tot cu "o alifie de sistem".Situatia actuala e blocata iremediabil si NU mai suporta frica,mila sau ALT BLAT prin schimbari minore.Exista doar o solutie:Recreerea din temelii a Statului Roman Democratic bazat pe LEGE si DREPTURI.Statul actual e controlat antidemocraticin toate structurile,condus de catre grupuri infractionale.Iar acum pt.cei lipsiti de ratiune care nu pricep DE CE NU mai e alta solutie,o analogie asa:Presupunind ca "voi"stati la masa si peste mincarea voastra Vomita Statul Paralel si Procurorii varsa otrava..iar Judecatorii va forteaza sa mincati!Care dintre voi vrea sa mai spuna ca veti putea separa mincarea de mizeria otravita si apoi veti savura restul cu pofta?Nu va mirati!Exemplul e infinit mai putin grav decit gretosul vostru "stat de drept" .

# Parlamentarii reprezinta interesele celor care i-au votat ? date 14 November 2021 08:15 +10

Remarcam ca "Alesii Votati de Romani" nu mai reusesc deloc sa controleze si sa prezinte public actiunile "Guvernului Romanilor"..., imprumuturile, alocarile si cheltuielile... "Tiparnita de bani" le-a anulat nu doar interesul pentru bunastarea tuturor romanilor ci si propriul instinct de conservare... se aliniaza frumos nu doar pentru imprumuturi impovaratoare nedorite de romani ci si pentru toate injectiile experimentale. Romanii au fost inselati inca din in 2003... cand nu s-au organizat referendum-uri explicite pentru aderarea la UE sau NATO..., "Alesii..." - consiliati de "preteni de aiurea"..., au preferat sa "strecoare aderarile" odata cu votul pentru "Noua Constitutie...". Dupa 32 de ani de privatizari, destructurari, demolari, acaparari de terenuri si instrainari..., pare ca romanii nu mai pot decide mare lucru acolo unde altii le paveaza drumul catre... nicaieri. Avem acum raspunsul la intrebarea: "De ce s-a renuntat la serviciul militar obligatoriu!?"....

# @Parlamentarii reprezinta interesele celor care i-au votat ? date 14 November 2021 12:47 +10

Io* aș generaliza întrebarea ta ultimă: „Avem acum răspunsul la întrebarea „De ce s-a desființat Armata română, competențele de securitate națională au fost externalizate aidoma serviciilor de catering iar în locul unei Armate viguroase, au mai rămas un număr de vreo 50.000 de tiriplici cu contract, numai buni de carne de tun în operațiunile aventuroase ale yankeilor, provocate prin tot felul de deșerturi unde a înțărcat Profetul iapa.” Ca unul care a plecat (benvol) în 1998 din armată, aș întreba acum care a fost rolul atingerii acelor „standarde de personal” în vederea admiterii în nato? (standarde însemnând reducerea de la efective de 170.000 - 180.000 la 50.000 activi și vreo 25.000 salariați civili? Cui a folosit? A folosit tuturor pofticioșilor alogeni care jinduiesc să-și înfigă colții și să smulgă o halcă cât mai babană din bogățiile, din resursele, și de ce nu, chiar din teritoriul României.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.05.2023 – Alerta printre magistrati: varsta de pensionare de 65 de ani

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva