19 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MUTARE SURPRIZA LA VARFUL DNA – Procuroarea Tatiana Toader de la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti, fost membru CSM, va face echipa cu Marius Voineag in conducerea DNA. Toader va fi delegata in functia de adjunct al DNA. La parchetul anticoruptie activeaza deja un alt fost membru CSM: Cristian Mihai Ban

Scris de: George TARATA | pdf | print

21 April 2023 14:44
Vizualizari: 5099

O mutare surprinzatoare va avea loc la varful DNA, dupa ce procurorul Marius Voineag a preluat sefia parchetului anticoruptie. Procuroarea Tatiana Toader (foto) de la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti, fost membru in Consiliul Superior al Magistraturii, va face echipa cu Voineag la conducerea DNA.


 

Tatiana Toader este pe cale sa devina adjuncta DNA. Toader a fost propusa sa ocupe aceasta functie cu delegare, decizia urmand sa fie luata marti, 25 aprilie 2023, de Sectia pentru procurori a CSM: Propunerea de delegare in functia de procuror sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie a doamnei TOADER TATIANA, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti (vezi facsimil).


Tatiana Toader va lucra la DNA cu un fost coleg de-al sau din CSM. Este vorba despre procurorul Cristian Mihai Ban, care a plecat de la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti la DNA in urma unui interviu sustinut in ianuarie 2023 (click aici pentru a citi).


George Matei ramane la sefia Sectiei I DNA


Tot in aceeasi sedinta de marti, 25 aprilie 2023, a Sectiei pentru procurori a CSM se va discuta propunerea de delegare a procurorului George Adrian Matei in functia de procuror sef al Sectiei de combatere a coruptiei din cadrul DNA (Sectia I), functie in care acesta se afla deja printr-o delegare ce urmeaza sa expire conform informatiilor de pe site-ul parchetului anticoruptie in 30 aprilie 2023 (vezi facsimil).


De asemenea, pe ordinea de zi a sedintei Sectiei pentru procurori a CSM, tot in ceea ce priveste DNA, mai figureaza:

-”Propunerea de delegare in functia de procuror sef al Sectiei judiciare penale din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie a doamnei MUNTEANU IRINA CORNELIA, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti

-”Propunerea de delegare in functia de procuror sef al Biroului de legatura cu institutii similare din alte state din cadrul Serviciului de cooperare internationala si programe din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie a doamnei LANCRANJAN ALEXANDRA CARMEN, procuror in cadrul acestei structuri specializate”.

 


Comentarii

# Tatiana Tuta date 23 April 2023 22:35 +7

Un mod (era sa spun elegant, dar ar fi fost gresit, pentru ca ar trebui sa spun corupt) de a fura startul in competitia pentru functia respectiva. Cand intai delegam, si prin asta dam un mesaj clar eventualei competitii ca les jeux sont faits, ce rost mai are soaterea functiei la concurs?

# colega Alexandrei Agamemnon Dandanache date 24 April 2023 10:58 +5

Alo Asociatia Mişcarea pentru Pãparea Statutului Procurorului nu are nimic de spus cu privire la alterarea selectiei pentru functia de procuror sef adjunct al DNA?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 18.06.2024 – Sentinta TMB motivata dupa 16 luni

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva