16 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

NEGOITA, ACUZAT DE GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT – Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu devoaleaza “mecanismul mafiot de scurgere de bani” din Primaria Sectorului 3: “In atentia DIICOT... Robert Negoita si-a folosit puterea, influenta si banii contribuabililor din sectorul 3 pentru a-si imbogati camarila... Primarul sectorului 3 a constituit un grup infractional organizat”

Scris de: George TARATA | pdf | print

22 September 2020 13:39
Vizualizari: 7599

Sare in aer campania electorala pentru Primaria Sectorului 3. Candidatul PSD la aceasta functie, viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu, lanseaza acuzatii extrem de grave la adresa edilului in functie Robert Negoita (foto), candidat la un nou mandat. Mai exact, Badulescu il acuza pe Negoita ca este capul unui grup infractional organizat.


 

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de marti, 22 septembrie 2020, Aurelian Badulescu cere autosesizarea DIICOT privind furtul din banul public si un “mecanism mafiot de scurgere de bani”. Concret, Aurelian Badulescu se refera la capusarea bugetului Societatii Comerciale Administrarea Domeniului Public SA prin firme paravan.Robert Negoita si-a folosit puterea, influenta si banii contribuabililor din sectorul 3 pentru a-si imbogati camarila. Desi au constatat ca inca de acum sase ani, primarul sectorului 3 a constituit un grup infractional organizat, pentru capusarea bugetului Societatii Comerciale Administrarea Domeniului Public S.A. de catre firme paravan, institutiile statului nu au intreprins nimic pentru destructurarea sa”, atrage atentia Aurelian Badulescu.

 

Iata dezvaluirile candidatului PSD la Primaria Sectorului 3, viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu:


In atentia DIICOT – 2 mandate+grupare infractionala=furt din banul public

Robert Negoita si-a folosit puterea, influenta si banii contribuabililor din sectorul 3 pentru a-si imbogati camarila.

Desi au constatat ca inca de acum sase ani, primarul sectorului 3 a constituit un grup infractional organizat, pentru capusarea bugetului Societatii Comerciale Administrarea Domeniului Public S.A. de catre firme paravan, institutiile statului nu au intreprins nimic pentru destructurarea sa.

Inca din 2014, Robert Negoita a condus din umbra grupul format din Florentin Corbuleanu, director al S.C. Administrarea Domeniului Public S.A, Constantin Dumitrescu administrator la SC Administratia Domeniului Public Bucuresti-Spatii Verzi SRL, Mihai Varzan administrator al SC ITEM-V Constructii SRL.

Numai in anul 2015, conform registrelor contabile, Primaria sectorului 3 a virat Administratiei Domeniului Public SA, controlata in proportie de 96% de Consiliul local, suma de 100.267.860 lei pentru diverse lucrari de amenajari peisagistice si spatii verzi. 75% dintre lucrari au fost subcontractate firmelor SC ITEM-V Constructii SRL, administrata de Mihai Varzan, SC PIN INTERNAtIONAL IMPEX SRL, administrata de Constantin Dumitrescu si SC SMADISON COMPANY SRL.

Ce a atras atentia organelor de control e simetria repartizarii fondurilor. Fiecare dintre aceste firma a incasat in medie 4 milioane de lei.

Acestea la randul lor au inregistrat in evidentele contabile operatiuni comerciale fictive cu societati comerciale cu comportament de tip fantoma pentru ca ulterior smecherii sa poata beneficia de sumele de bani.

Pentru 'valorificarea spatiului urban din zona B-dul Unirii in vederea cresterii atractivitatii' s-au alocat 19.665.738 lei pentru lucrari de investitii, reprezentand lucrari de constructii montaj pentru amenajarea zonei pietonale, parcari si spatii verzi pe B-dul Unirii, de cele mai multe ori fara avizele tehnice necesare.

Banii Primariei sectorului 3 s-au dus si pe amenjari exterioare sectorului.

Asta in timp ce exista un sat in mijlocul Bucurestiului, cartierul 23 august, care n-a beneficiat de nicio investitie majora a primarului corupt.

Mecanismul mafiot de scurgere de bani a fost diabolic pus la punct prin eludarea legii achizitiilor publice.

Ce a facut Negoita?

A convins consiliul local sa voteze un buget baban pentru societatea comerciala Administrarea Domeniului Public SA, de unde plecau, fara licitatii, banii spre firmele cumetrilor sai.

Pentru ca banii publici sa nu mai fie sifonati de firme capusa, primarul suspendat Robert Negoita trebuie sa ramâna acasa si dupa 27 septembrie 2020”.

Comentarii

# Diescu date 22 September 2020 17:57 +1

vreti sa stiti cum sunt unii ajutati sa pua mana pe casele unor persoane invarsta? dati de veste aici si veti primi datele

# un mizantrop date 22 September 2020 18:45 +3

Ce descodevoalare! Poate asteapta si sa se miste parchetele privatizate pe linie securista. ..nu inainte de a se lamuri aportul lui Negoita la uriasele tunuri securiste, Ghita gen, la implicarea sa, prin punerea la dispozitie a retelei hoteliere, in "privatizarile" programelor informatice institutionale...poate aflam si de complicitatile transpartinice in jefuirea bugetului de stat prin "programe operativ sectoriale" si incredintarile de "servicii informatice" Microsoft, Oracle...desi, toate institutiile statului si-au umflat schemele de personal cu programatori, softisti, hardisti si alti isti, care doar probeaza programe facute de altii care si utilizeaza bazele de date, la liber...Negoita e un "colaborator", un "avertizor de integritate", unul din gestionarii banului si afacerilor securiste, un soi de Ghita,Condrea, poate si Firea, dar, mai disciplinat si mai sluga...as vrea sa vad cine se va deranja sa-i ancheteze afacerile

# Florin date 22 September 2020 21:33 +2

Mare brânză. Am avut un dosar cu fals intelectual efectuat de individ, dar rezolvat de prieteni.... E si vina mea ca nu am actionat din timp, instanta mi-a dat dreptate da ca sa vezi lipsa de acte procedurale a dus la prescriere..... Asa ca poate astepta mult si bine, Ministerul Public e demult privatizat......

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.04.2024 – Rebranding la DNA

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva