22 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

NEGULESCU IL DA IN PRIMIRE PE COLDEA – Scos la inaintare din arest, procurorul Mircea Negulescu ofera detalii despre implicarea generalului SRI Florian Coldea in dosarele DNA: “A primit un telefon de la Coldea, era 11 seara, si primul lucru care a intrebat a fost 'de ce l-au chemat pe ala acolo?'” (Video)

Scris de: George TARATA | pdf | print

20 August 2020 18:28
Vizualizari: 14805

Tortionarul de la DNA Ploiesti Mircea Negulescu il da in primire pe fostul sef operativ al SRI, generalul Florian Coldea (foto). In partea a treia a interviului realizat de Realitatea Plus si difuzata joi, 20 august 2020, Mircea Negulescu acuza ca Florian Coldea ar fi dat telefoane in dosarul in care vizat era fostul deputat Sebastian Ghita. Si ca ar fi fost de fata la un asemenea moment.


 

Mai exact, Mircea Negulescu, zis “Zdreanta” sau “Portocala”, sustine ca ar fi auzit o discutie telefonica in care Florian Coldea ii cerea explicatii fostului sef al SRI Prahova Sabin Iancu privind prezenta lui Sebastian Ghita la DNA Ploiesti. Acelasi Mircea Negulescu afirma ca cu ceva timp inainte el insusi fusese sunat de generalul SRI Florian Coldea pentru a fi felicitat: “M-a incurajat”.

 

Iata declaratiile lui Mircea Negulescu despre generalul SRI Florian Coldea:

 


Am mai avut o experienta, nu stiu cum sa ii spun... La un moment dat eram in oras cu un angajat al domniei sale care atunci lucra la Prahova, si persoana respectiva a primit un telefon de la Coldea, era 11 seara, si primul lucru care a intrebat a fost 'de ce l-au chemat pe ala acolo?'. Despre Sebastian Ghita. Exact in ziua in care a dat singura declaratie olografa. Din discutia pe care a avut-o persoana respectiva am inteles ca Ghita Sebastian era sfatuit sa nu dea nicio declaratie. Zice: 'pai nu i-am zis sa nu dea declaratie?'. Atunci l-am informat pe seful meu ierarhic de la vremea respectiva si am hotarat sa ii limitam accesul la informatii domnului de la Prahova. La un moment dat a fost si foarte incantat de chestia asta pentru ca imi povestea ca cel putin o data la doua saptamani il duc la poligraf, la Bucuresti. Ca stie ceva”.

Comentarii

# Tipa date 20 August 2020 18:54 +16

Candidatul psd la sefia partidului nu trebuie sa respecte regulamentul psd contrar legii.Regulamentul psd este inferior legii astfel incat candidatura lui Eugen Teodorovici este legala .Candidatura lui ciolacu este ilegala.Avand in vedere natura juridica de drept public a partidului politic precum si prevederile legale aplicabile in materie ar trebui sa stie ciolacu ca atat o candidatura precum a lui contrara legii precum si respingerea candidaturii lui teodorovici sunt fapte de natura penala.

# M date 20 August 2020 19:30 +36

Într-o tara normala, Coldea, șeful SRI Prahova, Kovesi după acest interviu, cu probe bineanteles trebuiau arestați imediat. Suntem o tara de securiști, turnători, colaboratori și magistrati corupți.

# Pepsiglas date 20 August 2020 19:35 +6

Stat mafiot na! Dar nu se omoara prea multi sa-l destructureze si sa-i bage la pușcărie pe mafioți! Stat de drept? Ambasadorul SUA,Zuckerman ,Nu zice nimic despre astea? Nu vede ,Nu aude ,pentru ca este implicată și zeita dreptatii ,inculpata Laura Codruta Kovesi!

# Liţă date 21 August 2020 10:20 +4

Pepsiglas ... "Ambasadorul...nu zice nimic"... * In mod misterios sau poate nu, ambasadorul pare setat pe aceeaşi frecvenţă cu Partidul Democrat, Sörös si deep state din SUA, adică exact cu adversarii preşedintelui Trump. Sau când este vorba despre jefuirea coloniei, nu mai contează taberele politice. Vom vedea după alegerile de peste ocean din 3 noiembrie.

# Zeita nedreptatii date 21 August 2020 10:37 +5

Cine mai tine minte...? Aceasta zdreanta, in unele din inregistrarile cu el, spunea ca lupta impotriva tarii lui, deci e un tradator de tara . Mai mult decat atat... . Eliberati-l pe Dragnea, singurul Roman adevarat e detinut politic!!!!

# Liţă date 21 August 2020 12:16 +1

Zeita nedreptatii * Români patrioţi au fost şi sunt, unii încă liberi, alţii executati de stăpânii coloniei prin slugile autohtone. Si sunt mulţi stăpâni şi multe slugi.

# gigi date 21 August 2020 13:27 +2

Ce ar fi sa-l aresteze din nou pe Portocală pentru că a luat legătura cu presa ,asa cum i-au făcut şi fostei procuroare Angela Nicolae?

# Zeita nedreptatii date 21 August 2020 15:17 +2

Litã* Intr-o piesa de teatru, nu mai stiu care, se zicea asa: daca o mare putere a pus ochii pe o tarisoara, atunci tarisoara e pierduta..., dar daca mai multe puteri isi doresc s-o cucereasca, atunci tarisoara mai poate scapa...Cu Romania e un paradox, sunt atatia stapani pe ea de nici nu mai stim, dar de scapat de ei nu avem nici o sansa.

# Liţă date 21 August 2020 17:52 0

Zeita nedreptatii * Vom vedea după 3 noiembrie. Pentru cei interesaţi, de urmărit: https://en.wikipedia.org/wiki/QAnon#Remarks_by_Donald_Trump

# Lechi date 22 August 2020 11:54 +1

Salut! Declaratiile. lui Porto, sunt deocamdata, sub strategia : Deocamdata,spun atat, dar stiu si mai multe, si daca. ,voi, fosti mei coledzi fe paradeala, nu reactionati, voi trece la faza a doua, in care,voi si scrie! Atentie, Porto, trebuie pos sub paza , pentru ca,nu-i asa, cate i se pot intampla unui om!ai ales, ca da semne de imprudenta.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.06.2024 – Pleaca o judecatoare care a desfiintat un abuz pandemic

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva