24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

NICIO INVALIDARE – Sectia pentru judecatori a CSM a aprobat rezultatele concursurilor de promovare la Inalta Curte. Dintre cei 17 judecatori intrati in ultima etapa a concursului, doar sase au reusit sa ajunga la instanta suprema: cate un judecator la Sectia penala si Sectia de contencios ale ICCJ, si cate doi judecatori la Sectia I civila si Sectia a II-a civila ale ICCJ (Lista)

Scris de: G.T. | pdf | print

23 March 2023 17:17
Vizualizari: 3551

Cele doua concursuri de promovare la Inalta Curte de Casatie si Justitie s-au incheiat oficial. Dintre cei 17 judecatori intrati in ultima etapa a concursului, cea a interviului, doar sase au reusit sa ajunga la instanta suprema: cate un judecator la Sectia penala si Sectia de contencios ale ICCJ, si cate doi judecatori la Sectia I civila si Sectia a II-a civila ale ICCJ.


 

Sectia pentru judecatori a CSM (foto) a validat joi, 23 martie 2023, rezultatele obtinute de candidatii la primul concurs, cel privind Sectia penala a ICCJ, Sectia I civila a ICCJ si Sectia de contencios administrativ si fiscal a ICCJ. In consecinta:

- judecatoarea Lia Savonea, presedinta Curtii de Apel Bucuresti, isi va desfasura activitatea la Sectia penala a ICCJ incepand cu data de 1 iunie 2023;

- judecatorii Dorina Zeca si Mihai-Andrei Negoescu-Gandac, ambii de la Curtea de Apel Bucuresti, isi vor desfasura activitatea la Sectia I civila a ICCJ, incepand cu data de 1 mai 2023;

- judecatoarea Veronica Dumitrache, de la Curtea de Apel Bucuresti, isi va desfasura activitatea la Sectia de contencios administrativ si fiscal a ICCJ, incepand cu data de 1 mai 2023.


De asemenea, Sectia pentru judecatori a CSM a validat si rezultate celui de-al doilea concurs, de promovare la Sectia a II-a civila a ICCJ. Astfel:

- judecatorii Stefan Ioan Lucaciuc (de la Curtea de Apel Timisoara) si Simona Maria Zarafiu (de la Curtea de Apel Bucuresti) isi vor desfasura activitatea la Sectia a II-a civila a ICCJ, incepand cu data de 1 mai 2023.


Prezentam minuta Sectiei pentru judecatori a CSM:


“Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat: (unanimitate)

1. Validarea rezultatelor concursului de promovare in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie, organizat in perioada noiembrie 2022 - martie 2023, conform listei cuprinzand rezultatele finale cuprinse in anexa nr.1.

2. Promovarea in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia penala a doamnei judecator Savonea Lia de la Curtea de Apel Bucuresti, incepand cu data de 01.06.2023.

3. Promovarea in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia I civila, incepand cu data de 01.05.2023, a urmatorilor candidati:

- domnul judecator Negoescu-Gandac Mihai-Andrei, de la Curtea de Apel Bucuresti

- doamna judecator Zeca Dorina, de la Curtea de Apel Bucuresti

4. Promovarea in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia de contencios administrativ si fiscal a doamnei judecator Dumitrache Veronica de la Curtea de Apel Bucuresti, incepand cu data de 01.05.2023.

5. Validarea rezultatelor concursului de promovare in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia a II-a civila, organizat in perioada noiembrie 2022 - martie 2023, conform listei cuprinzand rezultatele finale cuprinse in anexa nr.1.

6. Promovarea in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia a II - civila, incepand cu data de 01.05.2023, a urmatorilor candidati:

- domnul judecator Lucaciuc Stefan Ioan, de la Curtea de Apel Timişoara

- doamna judecator Zarafiu Simona Maria, de la Curtea de Apel Bucuresti

7. Eliberarea din functiile de conducere detinute, incepand cu data promovarii, a judecatorilor mentionati in anexa 2”.

 


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva