4 June 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

NICIO MODIFICARE LA CODUL FISCAL – Presedintele PSD Marcel Ciolacu le da asigurari oamenilor de afaceri: “Le-am transmis reprezentantilor mediului de afaceri reuniti in Confederatia Patronala Concordia ca anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal. Ma bucur ca unele dintre cele mai puternice companii romanesti si straine care activeaza in Romania sustin necesitatea cresterii salariului minim”

Scris de: L.J. | pdf | print

23 September 2022 11:13
Vizualizari: 2439

In 2023 nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal. Anuntul a fost facut de presedintele PSD Marcel Ciolacu (foto).


 

Liderul social-democrat le-a dat asigurari oamenilor de afaceri ca legislatia fiscala nu se va schimba in viitorul apropiat. S-a intamplat in cadrul unei intalniri pe care Ciolacu a avut-o joi, 22 septembrie 2022, cu reprezentantili mediului de afaceri reuniti in Confederatia Patronala Concordia.

De asemenea, intr-o postare facuta pe pagina sa de Facebook, Marcel Ciolacu a precizat ca majorarea salariului minim este o masura sustinuta de unele dintre cele mai puternice companii romanesti si straine.


Iata postarea presedintelui PSD Marcel Ciolacu:


Le-am transmis astazi reprezentantilor mediului de afaceri reuniti in Confederatia Patronala Concordia ca anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal.

In acelasi timp, ma bucur ca unele dintre cele mai puternice companii romanesti si straine care activeaza in Romania sustin necesitatea cresterii salariului minim.

Sunt 1,5 milioane de romani platiti cu salariu minim, majoritatea in mediul privat. Avem nevoie ca acesti oameni sa o duca mai bine si sa nu mai fie tentati sa plece din tara. Iar validarea acestei masuri vine si din partea Uniunii Europene care a stabilit recent un salariu minim european.

Voi continua sa ma intalnesc periodic cu mediul de afaceri pentru ca politicile publice de crestere a veniturilor populatiei trebuie sa mearga concomitent cu masurile pentru sprijinirea sectorului privat.

Am alocat deja 6% din PIB pentru finantarea economiei, dar este nevoie de masuri suplimentare mai ales in domeniul energiei pentru a mentine competitivitatea mediului de afaceri romanesc”.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.05.2023 – Alerta printre magistrati: varsta de pensionare de 65 de ani

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva