11 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

NICUSOR IMPOSTOR – Indemnul fostului viceprimar al Capitalei, avocatul Aurelian Badulescu, pentru edilul Nicusor Dan: “A prostit bucurestenii cu promisiuni... Este clar pentru toata lumea, el voia sa fie un Zorro, l-am demascat inca de atunci, a durat putin pana s-au lasat convinsi chiar si cei mai ferventi sustinatori, sub masca se afla de fapt un zero... Nicusor, semneaza si tu un act care chiar poate face ceva pentru bucuresteni: demisia”

Scris de: L.J. | pdf | print

29 October 2021 14:46
Vizualizari: 6716

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan (foto) este sfatuit sa semneze un act cu care chiar poate face ceva bun pentru bucuresteni. Si anume, sa isi dea demisia. Indemnul vine din partea unuia dintre liderii PSD Bucuresti, fostul viceprimar al Capitalei, avocatul Aurelian Badulescu, in prezent consilier general in cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti.


 

Catalogandu-l drept “primarul zero”, Aurelian Badulescu il acuza pe Nicusor Dan, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de vineri, 29 octombrie 2021, ca i-a mintit pe oameni cu promisiuni numai pentru a ajunge in functie, dar ulterior s-a dovedit ca fiecare zi cu el la conducerea Primariei Capitalei reprezinta o zi pierduta pentru Bucuresti. Si Nicusor Dan nu doar ca nu face nimic, insa a sabotat si proiectele predecesoarei sale Gabriela Firea, desi acestea erau cat se poate de benefice pentru locuitorii Capitalei.


Iata atacul fostului viceprimar al Capitalei Aurelian Badulescu la adresa primarului general Nicusor Dan:


Nicusor = primarul zero

A prostit bucurestenii cu promisiuni. Fiecare zi cu Nicusor e o zi pierduta pentru dezvoltarea Bucurestiului, nu a facut nimic, absolut nimic, este ascuns in acelasi dulap pe care l-am adus in fata oamenilor cand nulitatea administrativa isi plimba stativul prin oras rumegand verzi si uscate despre ce va face. Nu a facut nimic, este clar pentru toata lumea, el voia sa fie un ZORRO, l-am demascat inca de atunci, a durat putin pana s-au lasat convinsi chiar si cei mai ferventi sustinatori, sub masca se afla de fapt un ZERO.

Noul Bucuresti=acelasi Bucuresti, doar ca fara perspectiva unor investitii in infrastructura, cu santiere incepute in administratia Firea si care merg din inertie si grija oamenilor de buna-credinta din PMB, proiectele menite sa sprijine cetatenii sa isi infiinteze o familie, ajutoarele pentru persoanele cu dizabilitati, toate masurile sociale ale administratiei Firea au fost indepartate si nu s-a pus nimic in loc sau tremura in fata pixului inaptului Nicusor.

Nicusor, semneaza si tu un act care chiar poate face ceva pentru bucuresteni: demisia”.

Comentarii

# maxtor date 29 October 2021 16:33 -25

in privinta SEDINTELOR PUBLICE ale consiliilor locale sa citim oug57/2019-batjocura e maxima:cica persoanelor de fatza le este interzisa adresarea catre primar sau catre consilierii din sedintza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(si majoritatea de 50%+1 e denumita "majoritate calificata"!)

# imun/teanu date 29 October 2021 19:10 +16

Idiot mic si scump (mic ca esti biet cacarez, scump ca provoci oamenilor, nu iresponsabil ci deplin constient, pagubele imense) nevasta-ta sau gagica-ta, ce ti-o fi, tot cu apa rece se spala dimineata igienei elementare? Idi-o-tu-le!, provoci femeilor boli grave, care le pot altera intreaga viata. Pentru doar nemernicia ambitiilor tale bolnave, din si complexe identitare de necopt cerebral la creerul mic, adapate cu polonic erectat de alti declasati care la fel ca si tine urasc si aceasta tara si acest popor al ei. Aveti talent predilect. De a va strecura ca limbricii evadati prin anus din viscerele cu putrefactii puturoase. Tot in cur sa te duci, cum de altfel va place cel mai intens. Dar la puscarie intai, sa te ia "predilectii" la banii marunti. Huo!, nenorocitul dracului. Huo! Cu si toti ailalti asameni ca tine.

# nae girimea date 30 October 2021 07:42 +14

Valentin Silvestru in Arta imbrobodirii , vorbeste despre un fante de cartier care "sucea" gatul fetelor . Se constatase insa ca reusea actiunea numai la fetele care aveau deja gatul sucit. Tot asa in cazul lui Nicusor : i-a prostit pe cei care deja erau prosti.

# constantin date 30 October 2021 16:20 +16

Listele de suspendare (recall), ar trebui sa fie luate, dupa parerea mea, foarte in serios atit de catre organizatori, cat si de catre cetateni, pentru destituirea acestor impostori. Incepind cu "tartalaul" (combinatie intre tartan si tantalau) de la PMB si pana la "Allen de Lemn" de la Brasov, toti trebuie sa plece.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 10.12.2023 – Prima adunare generala a judecatorilor in scandalul salariilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva