24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

NOI REZULTATE LA ALEGERILE PENTRU CSM – S-a incheiat votul la Curtea de Apel Brasov, Curtea de Apel Galati, Curtea de Apel Craiova, Tribunalul Specializat Arges si Tribunalul Dolj. Vedeti cine sunt candidatii trimisi in etapa nationala. UPDATE - Rezultate la Tribunalul Iasi

Scris de: G.T. | pdf | print

28 April 2022 13:26
Vizualizari: 5789

S-a incheiat votul in prima faza a alegerilor pentru noul Consiliu Superior al Magistraturii, care isi va incepe activitatea in 2023, la curtile de apel din Brasov, Galati, Craiova, Tribunalul Specializat Arges si Tribunalul Dolj. Au fost desemnati cinci noi candidati la etapa nationala a alegerilor pentru CSM.


 

Astfel, judecatorul Cosmin Mihaila (foto), presedintele Curtii de Apel Galati, a trecut fara probleme in urmatoarea etapa.

La fel s-a intamplat si cu judecatoarea Gratiela Ramona Milu, de la Curtea de Apel Brasov, care a obtinut 32 de voturi “pentru” dintre cele 36 exprimate.

La Curtea de Apel Craiova, alegerile interne au fost castigate de seful acestei instante, judecatorul Adrian Gluga, care l-a invins pe judecatorul Vasilica Stoinea.

Presedintele Tribunalului Specializat Arges, judecatorul Ciprian Tita, a trecut la randul sau in etapa nationala.

In fine, Tribunalul Dolj l-a desemnat cu 114 voturi “pentru” dintre cele 140 exprimate pe judecatorul Daniel Fanel Stancu candidat in faza pe tara a alegerilor pentru CSM.

UPDATE - Judecatorul Narcis Violin Stoica de la Tribunalul Iasi a trecut in etapa nationala a alegerilor din CSM. Conform informatiilor pe care le detinem, Stoica a fost votat de 44 de colegi, alte cateva voturi fiind nule.

Comentarii

# warkoolitch date 28 April 2022 17:47 -24

erau si singurii candidati, pe fiecare CAp nu? era si culmea sa aiba 0 voturi sau 1 vot (desi, softu' avizat si "surveillens-at" de campu' lu' tactic, poate face si "sumpize sumpize").

# Mircea date 29 April 2022 08:37 -56

Are si merite deosebite presedintele CA Galati ! Judecatorii de la judecatorie introduc parti in cauza dupa ce s-au pronuntat in respectiva cauza , se judeca cu morti iar cand a fost sesizat s-a facut ca ploua . Deci tot inainte. Cu asa minunati de judecatori am ajuns unde suntem

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva