15 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

NOUA FRAUDA ELECTORALA PENTRU CLOTILDE – Dezvaluirea avocatului Mircea Florin Andrei, candidat la Primaria Sectorului 1: „Doamnei Clotilde Armand i-a fost facuta plangere la DIICOT de catre Sindicatul Administratiei Publice S1... A constatat ca nu reuseste sa stranga semnaturile. USR n-a sprijinit-o... A trimis oameni la centrul multifunctional de pe strada Caraiman. Unitatea spitaliceasca are baza de date cu nume, adrese, CNP-uri. Datele ar putea fi inserate in tabelele cu semnaturi pentru AEP”

Scris de: L.J. | pdf | print

3 June 2024 16:15
Vizualizari: 1685

Avocatul Mircea-Florin Andrei (foto) – candidat al Partidului Alternativa Dreapta la Primaria Sectorului 1 – a fost prezent saptamana trecuta la interviurile Asociatiei Lumea Justitiei, unde a dezvaluit un nou scandal electoral legat de numele actualei primarite, USR-ista Clotilde Armand.Spre deosebire de 2020, acum nu mai este este vorba despre un posibil furt de voturi cu sacii, ci despre o eventuala frauda cu semnaturile pentru candidatura la Primaria Sectorului 1.

Mai exact, Mircea Andrei acuza ca doi membri USR si directoarea Complexului Multifunctional Caraiman au accesat ilegal baza de date a centrului, luand de acolo nume, adrese si CNP-uri pentru a le folosi la lista de semnaturi pentru sustinerea candidaturii Clotildei Armand.

In acelasi interviu, Mircea F. Andrei a afirmat ca ramane valabil biletul de avion cu destinatia Paris pe care Partidul Alternativa Dreapta i l-a cumparat Clotildei Armand pentru ziua de 10 iunie 2024, dupa ce va pierde alegerile locale.


Iata principalele declaratii ale avocatului Mircea Florin Andrei (vezi video):

 Despre biletul de avion:


Doamna Clotilde Armand nu este deloc iubita in sector pentru ceea ce nu a facut in acesti patru ani de zile. Oamenii au asteptari din partea primariei. Ei stiu ca este o primarie cu un buget bogat, care isi permite sa faca investitii, pe care nu le-a facut.

Oamenii sunt foarte nemultumiti, chiar daca imaginea publica promovata de Clotilde Armand si USR pare altfel. Pe 9 iunie, vom vedea toti cum stam – la rezultatul votului.

Am verificat codul de rezervare a biletului de avion: deocamdata nu l-a ridicat, dar nici data de 10 iunie nu a venit. Probabil se mai gandeste daca foloseste biletul nostru la clasa economic (atat ne-am permis) sau daca isi cumpara un bilet mai scump.

Ea crede ca ramane primar, dar noi – cetatenii Sectorului 1 – ne dorim sa nu mai fie”.


Despre plangerea de la DIICOT:


Doamnei Clotilde Armand i-a fost facuta plangere la DIICOT de catre Sindicatul Angajatilor Administratiei Publice Locale Sector 1. Doamna Armand a mai facut o data ceea ce a facut in 2020: furtul voturilor cu sacul. Si fapta din 2020, si fapta de acum sunt la aceeasi sintagma: 'fraudarea alegerilor'. In situatia de acum, din 2024, la sfarsitul perioadei de strangere a semnaturilor, doamna Armand a constatat ca nu reuseste sa stranga semnaturile. Membrii USR efectiv n-au sprijinit-o sa isi stranga semnaturile. Acolo este un conflict mocnit, pentru ca probabil ca si acei oameni sunt nemultumiti ca imaginea negativa a doamnei Armand sa se reflecte asupra lor – motiv pentru care organizatia USR Sector 1 nu a cuplat deloc in strangerea semnaturilor. Si atunci doamna Armand a procedat asa cum procedeaza dansa: cu incalcarea legii. A trimis oameni condusi de domnul consilier USR [Andrei-Cristian] Nicolaescu la centrul multifunctional de pe strada Caraiman. Acolo este o unitate spitaliceasca. Evident, are o baza de date cu oameni care s-au tratat si au facut analize acolo: numele, adresele, CNP-urile – toate datele GDPR. Adica exact datele care ar putea fi inserate in acele tabele cu semnaturi care se depun la Autoritatea Electorala Permanenta pentru validarea candidatilor.

Despre asta este sesizarea depusa la DIICOT: este o infractiune informatica. Au patruns cu parole, cu responsabilii acestui centru multifunctional. S-au dus noaptea, pe la ora 21:30 si au stat vreo cinci ore inauntru. Probabil ca in aceste cinci ore, cei 3-4-5 oameni ai USR care au mers acolo au completat lista de semnaturi necesare pentru depunerea candidaturii Clotildei Armand.

Dupa patru ani de primar, sa nu ai semnaturile pentru depunerea candidaturii tale si sa procedezi la o frauda... Sunt imagini indicate de cei de la ADP Sector 1.

In acest caz, Administratia Centrului Caraiman a oprit camerele de filmat in acel loc in care este serverul cu datele oamenilor din Sectorul 1. Acest lucru se va vedea. Pe langa domnul Andrei-Cristian Nicolaescu, au fost doamnele Madalina Popa (membra USR Sector 1) si Anca Vasilescu-Otrok (directoarea de la Centrul Caraiman).

Daca ancheta se va face peste trei-patru ani, cand vor fi alte alegeri, la ce mai ajuta?

Ca cetatean al Sectorului 1, observ inca o data modul in care doamna Clotilde Armand este hotarata sa fraudeze in interesul propriu modul in care se desfasoara alegerile”.

Comentarii

# Camelia date 4 June 2024 03:13 +1

Daca era din partidul AUR, toți acești posibili infractori erau deja arestați.

# maxtor date 4 June 2024 14:16 0

poate a intrat in baza de date neanonimizate a CSM,aia cu "jurisprudenta"...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 14.06.2024 – Guvernul inflameaza grefierii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva