22 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

NU SE PRICEPE DOAR LA TRADUS, CI SI LA COPIAT – Strategia Nationala Anticoruptie a ministresei Raluca Pruna este un plagiat nerusinat dupa un document al fostului ministru Catalin Predoiu. Plagiatul dovedeste ca tehnocratii impusi de la Bruxelles nu au idei personale si reprezinta o noua dovada a incompetentei Guvernului Ciolos, rupt de realitatea din Romania (Documente)

Scris de: L.J. | pdf | print

19 July 2016 15:44
Vizualizari: 8314

Ministerul Justitiei a lansat, marti 19 iulie 2016, cu mare fast, Strategia Nationala Anticoruptie 2016 – 2020. Ce sa vedeti insa, Strategia ministresei Raluca Pruna (foto) este un plagiat grosolan dupa Strategia Nationala Anticoruptie 2012 – 2015, elaborata in perioada in care Ministerul Justitiei era condus de Catalin Predoiu. Dezvaluirea a fost facuta de jurnalistii de la Sursa Zilei.


Acestia sustin ca Strategia Nationala Anticoruptie lansata de fosta asistenta a Monicai Macovei contine pasaje intregi din Strategia lui Catalin Predoiu. Sursa Zilei precizeaza ca a selectat doar cateva fragmente din Strategia Ralucai Pruna pe care le-a comparat cu vechiul document, insa este posibil ca ideile copiate de asa-zisa tehnocrata de la un ministru politic sa fie mai numeroase.

Ironia face ca Strategia ministresei Pruna sa abordeze si problema plagiatelor, urmarindu-se „introducerea unui sistem sanctionator disuasiv anti-plagiat si dezvoltarea unui mecanism de avertizare si detectare timpurie a comportamentelor neconforme”.

Dovada incompetentei tehnocratilor

Cazul prezentat mai sus nu dovedeste decat un singur lucru. Si anume ca asa-zisii tehnocrati impusi la conducerea Romaniei de la Bruxelles si sustinuti de forte oculte nu au idei personale si sunt incapabili sa conduca tara. De altfel, plagiatul din Strategia Nationala Anticoruptie nu este decat o noua dovada a incompetentei Guvernului Dacian Ciolos, un guvern total rupt de realitatea din Romania.

Cert este ca pe zi ce trece avem confirmarea faptului ca Guvernul Ciolos va ramane in istorie drept cel mai slab Executiv de dupa 1989. Mai slab chiar si decat Guvernul Boc-Basescu.

*Cititi aici dovada plagiatului

Comentarii

# Outsider date 19 July 2016 15:54 +8

Duduia Prună a aplicat metoda COPY&PASTE dragă pălmașilor din justiție :P

# o fi invatat de la date 19 July 2016 16:05 -10

un maestru ... gen Ponta? :D :D :D :D

# sau de la ... date 19 July 2016 16:41 +7

... o "mare maestra" ... gen Lulutza Codrutza ??? "Combaterea crimei organizate prin dispoziţii de drept penal" ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

# sau de la Lulutza date 19 July 2016 17:07 -4

dak stii tu ceva ... eu nu ma bag in lucruri pe care nu le cunosc, dar nu ma opun opiniei tale ... :-) idea e ca are multe antecedente, ;-) ;-)

# Jitariu Cristian date 19 July 2016 17:24 +3

Justitia româneasca plina de genii. :lol:

# DODI date 19 July 2016 18:04 +8

Pruna nu poate fi originală, folosind plombagina (nu plomba lui Gina) când a făcut ea școală nu se știa ce copy-paste. Ea face ce a învățat de la maestra ei macovei, care, mai șmecheră, l-a copiat pe Stalin, concentrând toate pârghiile justiției în mâna unui om. Problema capitală a acelui ”om” a fost (și mai este) că și hăhăilă și ciolanis, la momentul alegerii ca președinți, erau infractori (cu acte în regulă) și s-au folosit de pârghii ca să se albească, aruncând noroaie pe adversari.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 19 July 2016 18:35 +4

ptr dodi//spune/le ce inseamna PLOMBAGINA ca bucatarii astia chinezi nu au mai auzit de indigo(semnele ramase pe foaia noua de indigo la prima copie scrisa era plombagina)si ca ,,poveste,, asa au fost furate multe documente din sediul nato de la brx de col ion popescu din grupul caraman

# DODI date 20 July 2016 00:13 +6

Pentru tinerii frumoși și liberi din ziua de azi, crescuți cu laptop în loc de lapte și haribo în loc de halva, cam greu cu gramatica și cultura generală pe scări. Așa se face că avem o sumedenie de ”jurnaliști” cacofoniști și care fac erori elementare ”fortuite” în sens de forțate (dar ce cuvânt prețios). Din această cauză pentru ei și liliputana are o altă conotație, mai ... italiană.

# da' cica date 20 July 2016 13:35 0

nu era strategia lui Predoiu, nu isi aroga paternitatea ... el asa zice ... hmmm ... curios :zzz :zzz :zzz :zzz

# M date 20 July 2016 19:00 0

"Raluca"..........Mihai Margineanu

# Tizu date 20 July 2016 23:17 0

M.Margineanu...raluca=mai stii?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.06.2024 – Pleaca o judecatoare care a desfiintat un abuz pandemic

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva