19 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

O NOUA RECUNOASTERE PROFESIONALA – Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a fost din nou inclusa in topul firmelor de avocatura din Romania. Societatea de avocati a obtinut si in acest an locuri fruntase in cele mai importante arii ale dreptului afacerilor, conform celei mai recente editii a ghidului juridic britanic Chambers Europe. 16 avocati ai firmei au fost cotati drept „Leading Individuals”

Scris de: L.J. | pdf | print

13 March 2020 14:29
Vizualizari: 4212

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a primit vineri, 13 martie 2020, o noua distinctie, prin reincluderea in topul firmelor de avocatura din Romania, in editia 2020 a directorului juridic Chambers Europe.


 

Mai exact, editorii Chambers & Partners au lansat vineri editia din acest an a directorului juridic britanic Chambers Europe, continand o analiza riguroasa a activitatii avocatilor din 52 de jurisdictii, inclusiv Romania. Tuca Zbarcea & Asociatii a obtinut si in 2020 locuri fruntase in cele mai importante arii ale dreptului afacerilor. De asemenea, 16 avocati ai firmei au fost cotati drept „Leading Individuals”.

Editia 2020 a directorului britanic Chambers Europe include clasamente ale firmelor de avocati din Romania, precum si clasamente individuale, structurate in functie de principalele domenii ale dreptului afacerilor.

Avocatii Tuca Zbarcea & Asociatii au fost cotati printre cei mai buni profesionisti ai momentului, in baza activitatii profesionale a acestora din ultimele 12 luni si a preeminentei la nivelul pietei de avocatura. Astfel, firma ocupa locul 1 in urmatoarele arii de practica: Litigii si Arbitraje; Drept societar/Fuziuni si achizitii; Proiecte de achizitii publice/Concesiuni; Dreptul Concurentei; Proprietate intelectuala si Telecom, Media si IT si, nu in ultimul rand, Tax. De asemenea, 16 avocati au fost inclusi in clasamentele individuale si au primit distinctia „Leading Individual” pentru prestatia profesionala in domeniile de specializare respective.

Ghidul Chambers Europe este una dintre cele mai apreciate si cunoscute publicatii in domeniu, indeosebi prin prisma rigorii si obiectivitatii cu care noteaza performantele pietei de avocatura.Comentarii

# Felicitari ! date 13 March 2020 15:48 0

Iata ca nu e doar marlani in justitie :-)

# nae din dealul feleacului date 13 March 2020 19:51 +2

Ba da,in justitie e multi mirlani,avocatii nu sint justitia;justitia e infaptuita de catre judecator.Numai ca si aici, la avocati,sint multe "uscaturi"prin aceasta padure.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 18.06.2024 – Sentinta TMB motivata dupa 16 luni

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva