13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

OARE O SA O REGRETE CINEVA? – Fosta sefa PICCJ Gabriela Scutea pleaca la pensie. In prezent procuroare la Parchetul Curtii de Apel Brasov, Scutea se retrage dupa ce nu i-a mai fost dat un nou mandat la conducerea Ministerului Public. Iese la pensie si fostul membru CSM, procurorul Bogdan Gabor de la Parchetul Tribunalului Maramures

Scris de: G.T. | pdf | print

3 August 2023 12:51
Vizualizari: 4801

Fosta sefa a Ministerului Public, procuroarea Gabriela Scutea (foto 1) se retrage din sistem. In prezent procuroare la Parchetul Curtii de Apel Brasov, Scutea si-a depus cererea de eliberare din functie prin pensionare.


 

Solicitarea lui Scutea a fost discutata in sedinta Sectiei pentru procurori a CSM de joi, 3 august 2023 (vezi facsimil). Plecarea lui Scutea are loc dupa ce, in urma cu mai putin de jumatate de an, nu a mai fost propusa pentru un nou mandat la conducerea Parchetului General. O decizie inteleapta, spunem noi, avand in vedere criticile aduse in legatura cu modul in care Scutea a manageriat PICCJ timp de trei ani.

 

Altfel, pe ordinea de zi a aceleasi sedinte a Sectiei pentru procurori a CSM figureaza si cererea de eliberare din functie prin pensionare formulata de fostul membru CSM, procurorul Bogdan Gabor (foto 2) de la Parchetul Tribunalului Maramures (vezi facsimil).

UPDATE - Cererile de pensionare formulate de Gabriela Scutea si Bogdan Gabor au fost aprobate.

 


Comentarii

# DODI date 3 August 2023 14:18 +5

Unii nu știu nici să trăiască frunmos și nici să îmbătrânească frumos. După ce toată viața a fost o grețoasă pupincuristă a slujirii acum are șansa (nesperată) să ocupe un loc într-unul dintre celebrele aZILE. Îi doresc să nu aibă multe ZILE după câte negre ZILE a făcut multor români.

# Raymond Reddington date 3 August 2023 15:33 +50

Hastagii justitiei au un numitor comun : ei nu pot exista in afara functiilor de conducere ! Motivul e simplu : o functie de executie le tradeaza foarte usor incompetenta profesionala, lipsa de bun simt si mediocritatea intelectuala. Plus ca....NU MAI POT FACE EI "REFORME"....

# dulapul securelii, pelticiunii si pierzaniei nationale date 3 August 2023 17:25 +71

TRAIASCA SUPREMATIA SI SUVERANITATEA CONSTITUTIEI ROMANIEI si DECIZIILOR CURTII CONSTITUTIONALE si ICCJ! TRAIASCA MAGISTRATII ROMANI LIBERI si INDEPENDENTI APARATORI AI SUVERANITĂȚII CONSTITUTIEI ROMANIEI si DECIZIILOR CURTII CONSTITUTIONALE si ICCJ! TRAIASCA MAGISTRATII ROMANI LIBERI si INDEPENDENTI, PROFESIONISTI si NESUPUSI INTERESELOR STRAINE Si NEOSECURELII, HASTAGISMULUI, SOROSISMULUI, CUCUVELISMULUI, LULUTZISMULUI, TFLIsmului, PROGRESISMULUI și altor INTERESE OBSCURE! JOS LABELE DE PE PENSIILE si DREPTURILE MAGISTRAȚILOR ROMANI LIBERI si INDEPENDENTI GARANTIA INDEPENDENTEI JUSTITIEI! aiasta-i o opinie CINE A FACUT DREPT STIE CA STIINTA DREPTULUI NU POATE FI DECAT CE A SPUS CCR si ICCJ.CINE A FACUT ALTCEVA .....DA IN NICIUN CAZ DREPT ,POATE SPUNE ORICE! MAI NOU, FAMILIA POATE FI FORMATA din DOUA PERSOANE DE ACELASI SEX CARE POT SA si PROCREEZE, POTI SA FII SI FATA MARE SI SA FACI DRAGOSTE, MAI NOU PUTEM SA AVEM si drept nou de CJUE! aista-i o opinie

# Otilia date 3 August 2023 18:14 +22

Sa ia dupa ea si sectia penala de la tribunal Olt!

# una paloma blanca date 3 August 2023 22:24 +4

Porumbeii de pe sediul PICCJ ii urează pensie lungă. Și ii amintesc ca in urmă cu câteva luni, pe cand credea ca va dăinui în funcție veșnic, a emis o bulă papală prin care îi înfiera pe cei care formulau in valuri cereri de pensionare, acuzându-i de mimetism și cerându-le maturitate. Sanchi, și-a scris singură epitaful. Cucurucu cuuuuu, palooooma!!!

# santinela date 4 August 2023 07:04 +3

Cum sa regreti ceva ce nici nu trebuia numit ?

# LuciParizianul date 7 August 2023 23:22 0

Singura completare la articol este ca trebuie trasa apa după plecarea acestei.....individe si deschise geamurile! Sfatuiesc tot tineretul Romîniei sa emigreze si sa lase pe acesti calai sa fie ingrijiti in azilele lui Godei peste 20 de ani de pakistanezi!

# UNBR date 8 August 2023 14:46 0

www.unbr.info.ro confera dnei Gabriela Scutea cu ocazia iesirii la pensie diploma de dispret pentru activitatea anosta pe care a avuto in calitate de procuror general al PICCJ! Sa purtati rusinea in societate cate zile veti avea! Faceti un inventar al avizelor pe care le-ati acordat in numele PIICJ si identificati care sunt infractiunile inventate prin abuz de drept la normele de drept internatinal prin incalcarea cu stiinta si grava rea credinta a dispozitiilor normativve din art. 7.1, art. 10(1), art. 15(1),(2),(3), art. 17, art. 1 din CEDO, in conditiile in care art. 148(2),(4) din Constitutia Romania sunt obligatorii in dreptul romanesc; Luati exemplul de la art. 59(6) din legea 51/1995 de organizare a profesiei de avocat prin care numai in Romania se condamna libertatea de exprimare in folosirea cuvintelor de barou, Uniunea Avocatilor din Romania, UNBR, avocat;

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva