16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

OFITERII DIN ARMATA SI MAI SE RIDICA IMPOTRIVA LUI IOHANNIS – Scrisoarea rezervistilor catre presedinte si premier: „Romania jefuita... Incetati folosirea celor din serviciile secrete in scop politic! Nu mai alimentati atitudinea ofensatoare fata de credinta crestina... Opriti instrainarea activelor statului! Incetati subminarea economica... In conditiile molimei, opriti incercarile autoritarist-dictatoriale, incalcarea Constitutiei, discriminarea! Renuntati la agenda globalist-neomarxista!”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

1 October 2021 14:36
Vizualizari: 26304

Regimul Iohannis nu a fost in stare sa implementeze nici sloganul „Romania lucrului bine facut”, nici lozinca „Romania educata”, ci doar deviza „Romania jefuita”. De aceea, atat presedintele Klaus Iohannis (foto stanga), cat si premierul Florin Citu (foto dreapta) sunt datori sa puna capat mascaradei nationale.Apelul a fost lansat joi, 30 septembrie 2021, de catre mai multi ofiteri in rezerva ai Armatei Romane si ai Ministerului Afacerilor Interne, intr-o scrisoare deschisa publicata de R3media.ro.

In primul rand, ofiterii le solicita lui Iohannis si Citu sa nu mai trimita agenti ai serviciilor secrete si agenti ai unor puteri straine in politica si in alte functii importante, precum si sa opreasca subminarea economiei nationale, prin oprirea defrisarilor, a exportului de materii prime, a intrainarii terenurilor agricole si a subrezirii sistemului energetic national.

Nici pandemia nu este trecuta cu vederea, semnatarii scrisorii somandu-i pe presedinte si pe prim-ministru sa puna capat derapajelor dictatoriale pe care romanii le vad din plin de un an si jumatate incoace.

In incheiere, ofiterii pun problema ocrotirii valorilor culturale si sociale ale poporului roman, cu accent pe apararea familiei si a credintei crestine – in special a Bisericii Ortodoxe Romane.


Redam textul complet al scrisorii:


Romania jefuita

Domnului presedinte K.-W. Iohannis

Domnului prim-ministru F.-V. Citu,

Tuturor celor in cauza

Scrisoare deschisa

In situatia actuala, cand patriotismul pare ca abia mai palpaie si in mijlocul trupelor si-au facut loc tradarea, oportunismul si lasitatea, noi, militarii in rezerva, cei care am rostit un 'Juramant de Credinta' si care ne-am facut datoria fata de Patrie, nu putem ramane nepasatori la actiunea de distrugere a tarii.

La peste trei decenii de 1989, Romania se afla in agonie. Tara este prada jafului si cotropirii, cum nici in vremea otomanilor si a fanariotilor nu a fost. Suveranitatea a ramas doar in Constitutie, iar tara ati adus-o in situatia unui condamnat la pedeapsa capitala care doar asteapta lovitura de barda a calaului.

Inainte de a fi o indatorire constitutionala, fidelitatea fata de tara este inscrisa in ADN-ul nostru. Suntem vocea inclusiv a celei mai mari parti a personalului activ. De aceea, noi, soldati ai tarii pana la cea din urma bataie a inimii, cantarindu-va faptele, socotim de datoria noastra sa va atragem atentia ca lucrati contra interesului national. Nationalismul este sufletul politic al corpului etnic prin care ne afirmam valorile si demnitatea poporului roman. Va cerem sa incetati de indata blamarea nationalismului si prigoana romanilor!

Instructiunea publica, cultura, cercetarea sunt subrezite pe zi ce trece. Cu complicitatea unora, desavarsiti cea mai nefasta perioada a ceea ce istoricii vor numi cel mai mare exod romanesc.

Dupa al doilea razboi mondial, bolsevicii au importat – in afara de crima si gulag – statui cu Lenin. Va cerem sa nu ne mai aduceti in mijlocul nostru idoli falsi, simboluri care ne insulta memoria istorica.

Incetati actiunea de deprofesionalizare a institutiilor care sunt garantul statalitatii si de deturnare a misiunilor personalului, precum si pe cea de invrajbire a militarilor activi si in rezerva, pentru ca Ostirea a pus Romania pe harta!

Incetati folosirea celor din serviciile secrete in scop politic ori strain!

Nu mai alimentati atitudinea ofensatoare la adresa credintei crestine, a Bisericii Ortodoxe in special, si protejati familia, asa cum a lasat-o Dumnezeu!

Creati locuri de munca pentru a pastra si a readuce in tara romanii bajenari!

Opriti instrainarea ultimelor active ale statului roman, incalcarea legii la nivel inalt si alimentarea degradarii climatului de armonie sociala! Incetati subminarea economica, subrezirea sistemului energetic, precum si instrainarea pamantului agricol, pentru ca in el se afla moastele stramosilor care s-au jertfit pentru tara. Nu mai numiti agenti ai unor entitati straine transnationale in functii-cheie!

Incetati sfartecarea si regionalizarea tarii, umilirea romanilor, batjocorirea simbolurilor nationale, defrisarea padurilor si exportul de materii prime!

In conditiile molimei, opriti incercarile autoritarist-dictatoriale, incalcarea Constitutiei si discriminarea unor categorii sociale!

Renuntati la agenda globalist-neomarxista si nu mai fiti vrajmasii poporului roman!

Consolidati democratia, nu o subreziti; semanati unire, nu discordie!

Ganditi-va la izbucnirea unei calamitati, a unui razboi si decretarea mobilizarii. Cum credeti dvs. ca veti fi comandant al Ostirii, inclusiv al nostru?

Bucuresti, 30 septembrie 2021.

Semnatari:

1. General de Flotila Aeriana (retr.) Radu THEODORU;

2. Colonel (rez.) Florin SINCA;

3. Colonel (rez.) George BADIU;

4. Colonel (rez.) Petre CHITU;

5. Capitan comandor (rez.) Ioan NICHITEAN;

6. Colonel (rez.) Cezar MANOLACHE;

7. Colonel (rez.) Luminita ION;

8. Colonel (rez.) Marian CRISTEA;

9. Colonel (rez.) Lena MITROI;

10. Colonel (retr.) Nicolae VADUVA;

11. Locotenent (rez.) Valentin BERCA;

12. Locotenent (rez.) Gheorghe ALEXANDRU;

13. Eugen SECHILA, subofiter, Legiunea Straina;

14. Colonel (rez.) Gabriel GEANTA s.a.”.

Comentarii

# Lt. (rez.) Edel Weiss date 1 October 2021 16:15 +236

Semnez și Io* ;-)

# Lechi date 1 October 2021 16:17 +58

Salut ! Am numarat 15 ofiteri in rezerva, dar , acestia au, fiecare in raza sa de actiune, cel putin cate 10 ofiteri activi , in cercul lor imediat. Este clar, ca stareadesprit din armata este cea xprimata de cei 15. ....si Decembrie nu e departe !!

# Șoricelul Cîțu (repostare by DLWSS) date 1 October 2021 16:21 +39

”Experții spun că banii, ideologia, compromisul și ego-ul sunt stimulente primare pentru a spiona.” :-? (despre racolare) „Este mai mult o artă decât o știință. Cauți să manipulezi cât mai bine vulnerabilitățile umane.” :-? „Oamenii devin spioni din mai multe motive. De-a lungul timpului, serviciile secrete au folosit acronimul MICE, unde fiecare literă reprezintă o motivație pentru a spiona. ”M” vine de la ”money”, ”I” de la ”ideologie”, ”C” de la ”compromis” sau șantaj și ”E” de la ”Ego”. :eek: Citate din episodul 6 – ”Recrutarea spionului perfect” din serialul „Secretele spionajului” (pe Netflix). :-? Așadar, prin COMPROMIS se deduce metoda clasică de șantajare a unei ținte devenită vulnerabilă, astfel încât acesta să accepte să-și trădeze țara, în schimbul nedezvăluirii anumitor detalii … compromițătoare. BANAL! CLASIC! TIPIC! Avem premier un șoricel yankeu!

# Când s-a făcut ”deal”-ul cu șoricelul cîțu? date 1 October 2021 16:27 +41

MICE cîșu a fost arestat pe autostradă undeva în 3 dec. 2000. Inițial (dec. 2020), șoricelul cîțu adoptase o poziție de nevinovat și își angajase apărător, în vederea luării la trântă cu sistemul judiciar american. Surpriza face ca imediat după această opțiune atitudinală, undeva la începutul anului 2001 poziția șoricelului se schimbă, pledează „ghilti” iar cazul se încheie la 26 martie 2001 cu o amendă penală derizorie. Așadar, putem considera începutul anului 2001 ca fiind perioada în care ȘORICELUL CÂȘU A FOST RACOLAT, PRIN ȘANTAJ, DE CĂTRE SERVICIILE SECRETE AMERICANE.

# Despre dezgustătoarea strânsură pedelistă de la ROMEXPO date 1 October 2021 16:28 +35

Qui folosăști? USA! În cel fel folosăști? O să videm! :o prolog: Blestemata paradigmă mioritică, aceea a alegerii răului cel mai mic, își continuă ascensiunea semantică: halucinanta ipostază de a alege liderul partidului de guvernământ dintre un bețiv și un drogat! :sad: Așadar, faptele crude spun că leader al partidului de guvernământ și, în perspectivă, candidat la funcția prezidențială, este un pâcălici drogat, racolat prin șantaj de către serviciile secrete americane. Lăsând deoparte banalitatea specifică politicii externe americane, aceea de a-și promova, în țările satelit și kolonii, persoane obediente intereselor SUA, astăzi, (a doua zi după dezgustătoarea strânsură pedelistă* de la Romexpo) se naște cu de la sine putere întrebarea: CUM FOLOSEȘTE ACEST EVENIMENT INTERESELOR SUA? ** Care este acea perspectivă atât de importantă încât să necesite asigurarea în fruntea puterii executive dintr-o Kolonie, a unui M.I.C.E. performând la nivel de excelență rolul Maurului***?

# Despre dezgustătoarea strânsură pedelistă de la ROMEXPO date 1 October 2021 16:29 +36

Care o fi acel Big Deal care să necesite prezența în fruntea guvernului coloniei a unui om de paie, cu capul umplut cu câlți, rumeguș și bulendre? **** Din presa internațională nu rezultă nimic semnificativ care să constituie indici rezonabili? - AUKUS - povestea cu trasul preșului de sub picioarele francezilor, n-are nevoie de participarea unui drogățel mioritic. Aia a fost acțiune de promovare a intereselor USA de nivel superior. - n-are nici un sens nici perspectiva apetisantă a mormanelor de bănet din PNRR. Ce căcat să-i intereseze pe yankei de firfiricii pe care se ceartă niște zgârciobari europeni? Ș-atunci, ce să fie? :-? Lipsa oricărui indice credibil nu are decât o singură explicație: tema și obiectul acestei perspective, ce necesită asigurarea unei guvernări slugarnice în kolonie, ÎNCĂ NU AU FOST ENUNȚATE. ***** Urmează să le aflăm în viitorul imediat! Și o să le aflăm pe propria epidermă, la modul usturător.

# Despre dezgustătoarea strânsură pedelistă de la ROMEXPO date 1 October 2021 16:30 +53

* „A mai murit un partid istoric” - Mihai Șora după Congresul ”PNL” ** „Statele [Unite] nu au prieteni, ci doar interese” - citat atribuit lui Charles de Gaulle *** „Conjurația lui Fiesco” - Friedrich Schiller, actul III scena 4: „Der Mohr hat seine Arbeit gethan, der Mohr kann gehen.” Căci să fie clar ca picătura de cleștar că șoricelul câțu nu are nici un fel de decență legislativă sau impediment procedural în a executa orbește absolut orice comandamente i-ar ordona stăpânii-sforari. În fapt, șoricelul câțu constituie modelul perfect al remote-Maurului **** După Plăvannul de Tinichea (Tincan President) de la Palatul Cotroceni, deja constituie o normalitate deșucheată priponirea unui Maur de Paie la Palatul Victoria.

# Despre dezgustătoarea strânsură pedelistă de la ROMEXPO date 1 October 2021 16:30 +14

***** Din titlurile presei, nu rezultă nimic semnificativ. Poate doar 2 ponturi: - Ziarul Financiar - „America ademeneşte Europa de Est cu energie nucleară” ceea ce întărește o altă opinie, exprimată acum 2 ani: „Umbreluță-ntr-un picior, ghici ciupercă atomică ce-i?” - o opinie a unui analist militar american, exprimată pentru „Washington Examiner”, preluată în Kolonie de ”Defense Romania” și ”Monitorul Apărării”: „Analist american: SUA ar trebui să părăsească Baza Aeriană turcă Incirlik. Alternativele sunt Mihail Kogălniceanu din România sau Souda din Grecia”

# RED ALERT 3 LA ANTENA CIA PENTRU EUROPA DE EST! date 1 October 2021 16:36 +48

„moțiunea psd va fi citită și votată în zilele de 4 și 5 octombrie” Hi-hi-hi-hi-hi! ???? ???? ???? ???? ???? Și inga așa, Antena CIA pentru Europa centrală și de est a intrat în Red Alert. Este în pericol agentul CIA în Kolonia Rroemenica – numitul cîțu florin- vasile, recrutat prin șantaj, pe teritoriul USA, în luna ianuarie 2001. Acuma, oficina europeană a CIA îi iscodește pe pesediști, auriști și useriști-plusiști la certificatul de naștere, certificatul de garanție al laptelui praf halit în copchilărie, fișa matricolă din școală, cazier, fișă medicală, recomandare de la popă / primar / milițian, autobiografie, autocritică etcaetera, etcaetera. Orice mizerie descoperită acolo este un motiv suficient de temeinic pentru ca respectivul parlamentar să primească, la ceas de crepuscul al amurgului, vizita unor domni eleganți, înțoliți în costume negre, cu ochelari de soare pe ochi (la ora înserării), care o să i se adreseze parlamentarului pe un ton foarte convingător, persuasiv, sugestiv.

# RED ALERT 3 LA ANTENA CIA PENTRU EUROPA DE EST! date 1 October 2021 16:37 +42

Statusul actual al agenților CIA din structura corespunzătoare Europei de Est: chemați de acasă, din concedii, de pe plaje, din cazinouri și bordeluri și trimiși imediat la Budapest, pardon! la Bukarest pentru a-l salva pe agentul cîțu Numele de cod al operațiunii? ”SAVED SPECIAL AGENT CATZU”

# Titiu date 1 October 2021 16:53 +4

Da

# Omul de pe stradă date 1 October 2021 17:18 +53

Aștept un asemenea demers și din partea militarilor activi și din partea ofițerilor din serviciile de informații (în rezervă și activi)!

# mai e încă un rezervist iritat în vama Borș 2 date 1 October 2021 17:56 +9

https://www.facebook.com/ionut.yonut.39750/videos/931172770829376/

# Lita date 1 October 2021 18:06 +27

Opreste inamicul inainte de a te opri el pe tine!

# Aeternul salt mioritic inițiat din lac și finalizat în puț date 1 October 2021 18:47 +18

Iar noul premier (frica de anticipate e cel mai bun gardian al bostănăriei neo-nazi) va fi.... :o (sunet de trâmbițe apocaliptice, răpăit de drumms și țiuit jalnic de bagpipes) ... da, Toamnelor și Tomnilor, noul premier al Koloniei Penitenciare și Experimentale Rroemenika va fi ... :eek: jeneralul (rez.) Nicolae Ciu-Ciucă, nimeni altul decât eroul de mucava de la Nasiriyah. Un individ de un cabotinism nemaiîntâlnit, care a ridicat ”yesmen”-ismul la cele mai înalte cote semantice. Sclavetele Ciuciucă nu e nimeni altul decât dobitalkul care în nov. 2020, în plină psiho-pandemie, se apucase să le plătească yankeilor anticipat, CA LA KOORVE, o tranșă de 400 de milioane de dolari însemnând contractele de achiziție armament putregaiuri și bombițe ruginituri aferente anului... 2021 !!! :eek: Nah! asta e! Vorba poietului: „Șandrama Corabia - Canalie Cârmaciul!” HONOR ET PATRIA!

# Gilu date 1 October 2021 19:04 +41

Pentru cine folosiți acest limbaj politicos,domnilor ofițeri ? Pentru Johanazis si pentru micul Capone , devalizatorul de banci ? Pe ăștia nu se merita sa strici , nici macar un scuipat ...In schimb , pentru cei care se află în spatele lor , alde Codlea, Helwig , Dumbravă, Ciocarlan , Maior, Koveshi, Bashinescu si alti trădători nu glonțul, ci " patibulum digni sunt "!(cum zicea un grof . Ungur ).

# Cinste lor ! Respect patriotilor ! date 1 October 2021 21:11 +30

Ba da chiar nu se gaseste nici un ghiveci sa-i cada in tzeasta la grobianul plavan ? PS. Multe placute suedeze la CIA, necalificatii ameriloci si zecretzi . Atentie : secret nu inseamna destept in cap !!!

# santinela date 2 October 2021 07:22 -666

Cit erati activi ati tacut ca porcul in cucuruz,v-a lovit vitejia acum !!

# Opriti progresismul date 2 October 2021 09:21 +17

Felicitari ofiterilor care au scris aceasta scrisoare deschisa. """""""""Din pacate e adresata unui cetatean care are loialitati pentru tara lui si a parintilor lui care este Germania si nu Romania. Fiecare isi serveste tara si nu-i vina lui ci a celor care au votat si i-au oferit Romania pe tava. Ca miticii nu e buni la domnii aroganti si prosti e mai bine sa fii sluga poate pica ceva si de la masa bogatului german. Dar ce sa vezi n-a picat nimic!

# Bratu Claudiu date 2 October 2021 10:31 +20

Cred ca dk ar fi existat posibilitatea de a semna electonic numarul semnatarilor ar fi fost f mare. Este trist ceaa ce ni se intampla. Sunt si ei eu semnatar ( post postare)!

# Lechi date 2 October 2021 13:41 +42

Salut !! ..ofiterii actvi nu au voie sa se exprime direct; dar, acum, se exprima prin intermediari !

# NICU date 2 October 2021 17:51 -668

La 3, crearea de locuri de muncă o face economia de piață nu președintele sau primul ministru. În ce privește decretarea mobilizării, acest lucru nu va fi, deoarece nu există unități care să se înființeze la mobilizare, se completează unitățile active cu rezerviști tineri șiatât, în cazul că vom fi atacați de RMOldova care are 3 brigăzi de infanterie moto (noi avem 9). În cazul că inamicul va fi o mare putere, atunci în câteva zile vor fi în Berlin. Așa că, ceea ce au scris semnatarii sunt în afara subiectului, prezentând un amalgam de propuneri care nu se pot implementa într-o democrație și economie de piață, de aceea nu-i bagă nimeni în seamă.

# Un decrețel cu pielea tăbăcită și călcâiele aspre date 2 October 2021 22:34 +42

Astfel grăi nicu – vajnic exponent al fătălăilor generațiilor milennialls și zoomers, metrosexual piszdificat, care nu a efectuat stagiul militar nemaifiind obligatoriu și pentru care ”Kalashnikov” este denumirea unei băuturi energizante iar ”mobilizare” este semnalul de adunarea a băiatelor și fătălăilor în vreun club de fițe. Motiv pentru care fiind TOTAL RUPT DE REALITĂȚILE ȘI ASPRIMEA TRAIULUI CAZON, se alintă cu aplomb infantil cu privire la niște scenarii utopice, zămislite în mintea lui denaturată abulic de consumul exagerat de substanțe de risc și mare risc.

# Un decrețel cu pielea tăbăcită și călcâiele aspre date 2 October 2021 22:34 +43

De exemplu, teza potrivit căreia unitățile operative vor fi completate cu rezerviști tineri: WRONG! Tinerii nu prea dau buluc să se înscrie în corpul rezerviștilor voluntari, dintr-un motiv pueril: sunt singuri la gagică și nu pot pleca de acasă. Iar al doilea motiv pentru care fătălăii piszdificați NU SE VOR PREZENTA LA OASTE este dat de asprimea bocancului și a ciorapului de bumbac, care poate produce vătămări usturătoare gleznuței goale de corporatist, obișnuit mai mult cu trotineta electrică și nicidecum cu marșurile istovitoare, de 30-40 de km, cu tot echipamentul în cârcă!

# Sg Maj R EU date 3 October 2021 00:13 +41

La naiba,sunt cam ruginit dar decât să mor singur prin casa mai bine onorabil sub drapelul pe care am jurat să-mi apăr țara! Personal eu nu cred că ne va organiza cineva vreodată pentru că instrucția de care am avut parte ne face prea periculoși pentru șobolanii ăștia și eliberam țara în câteva zile de ni se duce buhu. Problema este ce faci după? Ce faci când începe (m)ue si nato sa tipe că în colonie se intaureaza o dictatura militară și năvălesc amerilocii sa reinstaureze pacea în zona? Folosim fiarele vechi cumpărate de ciuca al nostru? Ne ajuta rușii? Planul asta este praf in ochi,o alta fentă! Ăștia s-au asigurat in 32 de ani că ne termina și acum ne-au pus cizma pe gât și arma la cap! Totuși, chiar și așa,prefer sa mor incercand,decât să mor in mizerie ascuns în casa! TRĂIASCĂ ROMÂNIA LIBERĂ!

# Iana Eciu date 5 October 2021 08:44 +10

Cinste celor care au luptat în războaiele de eliberare națională, cinste dumneavoastră celor care ați întocmit și trimis aceasta scrisoare. Ar trebui înființat un partid denumit "ROMANIA DIN NOU A ROMANILOR"

# Gadiuta date 6 October 2021 12:57 0

Felicitări!Ne jefuiesc,ne umilesc,ne insulta.Procurorii au murit?

# Trifan Gheorghe date 22 June 2024 21:02 0

Ministerul Apărării Naționale nu este Ministerul de Război !!!!! Penalii trebuiesc aduși în fața legii !!! Parchetul militar nu se autosesizează ????

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva