29 May 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PARADITORII FISCALI – Dovada suprema ca inspectorii ANAF lucreaza cot la cot cu procurorii lui taica Lazar chiar in sediul Parchetului General. 300 de inspectori ANAF sunt detasati la PICCJ, in parteneriat cu procurorii asa-zisi independenti. Mii de firme romanesti stau cu sechestre pe conturi ani de zile, fara ca procurorii sa raspunda pentru distrugerea afacerilor. Statul pierde sume uriase, intrucat firmele distruse nu mai pot plati taxe, iar salariatii trebuie intretinuti in somaj (Foto)

Scris de: Elena DUMITRACHE - Razvan SAVALIUC | pdf | print

25 January 2019 13:55
Vizualizari: 23198

Lumea Justitiei prezinta dovada zdrobitoare a faptului ca si in prezent, dupa toate scandalurile legate de protocoale, Ministerul Public, condus de Augustin Lazar, conlucreaza in parteneriat cu agentii Executivului – inspectorii ANAF pentru haituirea si chiar distrugerea societatilor comerciale romanesti. Priviti in fotografia alaturata dovada ca in sediul Parchetului General isi au cuibul zeci de inspectori ANAF, care lucreaza cot la cot cu procurorii, chipurile pentru combaterea evaziunii fiscale. Precizam ca fotografia a fost realizata in 25 ianuarie 2019, in sediul Parchetului General, la camera 509, etajul 5, fiind situata strategic chiar in proximitatea cantinei din PICCJ, situata la etajul 6, unde inspectorii ANAF iau masa impreuna cu procurorii, pe preturi de nimic, la impinge tava, fara nicio retinere (foto 1 si 2)

Situatia este deosebit de grava, intrucat ANAF este o institutie a Executivului, aflata in afara autoritatii judecatoresti, din care face parte Ministerul Public. Mai mult, potrivit legii, in caz ca exista suspiciuni de evaziune fiscala sau de sustrageri de la plata TVA, ANAF este parte in litigiile cu agentii economici, si sesizeaza Parchetul pentru a se lua masurile cuvenite: clasarea cauzelor sau sesizarea instantei cu rechizitorii, ori - cel mai grav pentru un agent economic - instituirea de masuri asiguratorii (sechestre, popriri) care duc automat la falimentarea agentilor economici aflati in cercetare penala.


Cum mai putem vorbi de procurori independenti, cand ei, in loc sa fie arbitri intre cetatean si agentii Executivului, sunt in fapt partenerii/colaboratorii inspectorilor ANAF, ba chiar le mai dau si loc de cazare in sediul propriu pentru a lucra cot la cot, impreuna, intr-un scop comun: anihiliarea societatilor romanesti?

Nu mai mira pe nimeni de ce de ani de zile, romanii acuza faptul ca autoritatile romane distrug capitalul romanesc si favorizeaza firmele straine care nu sunt niciodata cercetate, si ca foarte multe societati au fost distruse prin aplicarea de sechestre, mentinute cu anii, in timp ce procurori absolut nesimtiti nu miscau cu anii o fila in dosare, pana cand firma sechestrata inceta sa mai existe.

Niciun procuror nu a raspuns pentru distrugerea a mii de firme romanesti, in majoritate prin metoda instituirii de sechestre, nici macar atunci cand dosarele au fost inchise cu clasare sau achitare.


Caz etalon pentru distrugerea capitalului romanesc

Un caz etalon al haituirii prostesti a oamenilor de afaceri este cel al magnatului Ioan Niculae, caruia sistemul mafiot i-a dat o condamnare de 2 ani cu executare pentru o asa zisa frauda finaciara, cu consecinta inchiderii combinatelor sale de ingrasaminte agricole din Fagaras si trimiterea in somaj a peste 10.000 de salariati. In urma inchiderii firmelor lui Ioan Niculae, Romania a fost nevoita sa importe ingrasaminte agricole din alte state, la preturi mult mai mari, doar pentru ca niste magistrati inconstienti au zis ca fac justitie. Caz precum cel al lui Ioan Niculae sunt cu miile, chiar daca nu au aceeasi anvergura.

Consideram – si nu e prima data cand tragem acest semnal – ca legiuitorul trebuie sa intervina de urgenta si sa elimine posibilitatea ca procurorii sa mai puna sechestre pe firme si sa nu mai faca apoi nimic cu anii in dosare, fara ca agentii economici sa mai aiba unde sa se planga, si fara ca masura sechestrului sa poata fi supusa controlului judecatoresc, la fiecare 30 de zile, asa cum se intampla in cazul arestarilor preventive. Este anormal ca un procuror sa poata distruge afaceri si sa priveze statul de taxe si impozite pe care le-ar fi putut incasa daca s-ar fi gasit alte masuri amiabile cu agentii economici si sa nu raspunda penal si materiale pentru pagubele produse. Cu atat mai mult cu cat procurorii, asa cum se vede in fotografia prezentata, nu sunt deloc magistrati independenti in aceste cauze economice, ci dimpotriva, parteneri si complici cu inspectorii ANAF.

300 de inspectori ANAF, detasati in Ministerul Public

Grozavia faptului prezentat de Lumea Justitiei consta in faptul ca asemenea situatii nu sunt deloc singulare, ci dimpotriva, au o amploare devastatoare. Potrivit informatiilor obtinute din surse avizate, in prezent, peste 300 de inspectori ANAF sunt detasati in Ministerul Public, cu precadere la parchetele de tribunale si curti de apel, unde actioneaza cot la cot cu procurorii. De cel putin 4 ani, inspectorii ANAF s-au mutat in sediile parchetelor, la anumite momente chiar impreuna cu ofiterii SRI detasati in timpul guvernarii Ciolos la ANAF, si au lucrat cot la cot, nu pentru a obliga multinationalele sa plateasca taxe si impozite, ci dimpotriva, pentru a elimina toata concurenta romaneasca.

Problema inspectorilor ANAF detasati la parchete ii vizeaza si pe acestia, intrucat nu se mai poate vorbi de impartialitate si obiectivitate a unor inspectori fiscali, care stiu ca procurorul este tovarasul lor de munca, si ca orice vor sesiza procurorilor se va transforma in dosar penal si sechestru asigurator.

Cristian Ban din CSM, fost sef al PCAB, deschizator de drumuri  al operatiunii PCAB-SRI-DIPI-ANAF

Intrucat, potrivit legii, sesizarea (raportul) inspectorilor ANAF constituie mijloc de proba in dosarele penale, consideram ca acest mod de lucru in parteneriat este o crima premeditata impotriva mediului de afaceri romanesc, de care se fac vinovati in principal procurorii care si-au vandut independenta si lucreaza cot la cot cu cei care ii sesizeaza si au calitatea de parte in dosar.

Lumea Justitiei reaminteste faptul ca la nivelul Parchetului Curtii de Apel Bucuresti (condus multa vreme de actualul membru CSM Cristian Ban, care lauda parteneriatul sau cu SRI si cu ANAF in bilanturile de activitate anuale), precum si nivelul Parchetului Capitalei, au existat si exista echipe comune anti-agenti economici care au nenorocit cele mai importante firme din Capitala si imprejurimi (Click aici pentru a citi).

Acest lucru reiese chiar din Analiza activitatii desfasurata de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si parchetele din subordine in anul 2015, unde se retine ca pentru recuperarea a peste 65% din totalul prejudiciilor estimate, PCAB si parchetele din subordonate au avut un sprijin important din partea IGPR, DGPMB, structurile DIPI si SRI, dar si "nu in ultimul rand specialistii antifrauda din cadrul ANAF detasati la parchete" (vezi facsimil).


Cerem actualului ministru de Finante sa dispuna masuri pentru retragerea imediata a inspectorilor ANAF din sediile parchetelor si incetarea parteneriatelor cu procurorii

Cerem Parlamentului Romaniei sa constituie imediat o comisie speciala de ancheta pentru a se stabili vinovatiile pentru acest parteneriat si a se calcula prejudiciile aduse oamenilor de afaceri romani si in subsidiar bugetului de stat, prin aceste metode ilegale de lucru. Recomandam tuturor agentilor economici distrusi prin aceste metode sa sesizeze presa si sa formuleze plangeri penale la Sectia de investigarea a infractiunilor din Justitie.

Cerem totodata actualului ministru de Finante sa adopte masurile cuvenite pentru retragerea imediata a inspectorilor ANAF din sediile parchetelor si incetarea parteneriatelor cu procurorii.

Parchetul General trebuie sa dea raspuns

Precizam ca in cursul acestei zile, Lumea Justitiei a solicitat Parchetului General sa ne precizeze motivul si temeiul legal in baza caruia inspectorii ANAF au de mai multi ani in sediul Ministerului Public birouri dedicate.

Pana la inchiderea editiei, Parchetul General nu ne-a raspuns, asteptand probabil ca procurorul general Augustin Lazar sa se intoarca din strainatate, unde este plecat de cateva zile.

Comentarii

# Lulu date 25 January 2019 14:40 +16

Doamne ajuta ca v-ați trezit in al 12 lea ceas și discutați și despre dezastrul care îl face fiscul in cârdășie cu procurorii. Ăștia chiar fac furt pe fata ... inspectorii Antifraudă vin și stabilesc sume după cum le convine lor iar așa zișii specialiști de pe lângă parchete vin și comfirma abuzurile si furturile făcute de ăilalți. Așa funcționează fiscul și justiția la noi distrugând tot ce înseamnă capital românesc ! :-x

# DODI date 25 January 2019 15:52 +8

Și ne mai mirăm de ce ANAF-ul în loc să ajungă sperietoare pentru răi platnici se ocupă de distrugerea pe față a celor buni platnici. De ce conlucrează cu nemericii specializați în jurăminte cu Biblia pe capota mașinilor și trimit somații pentru restanțe de 1 leu, iar marii datornici la stat sau cei care fraudează cu bună știință sunt scutiți de controale și recalculări de impozite. Marile firme multinaționale sunt tratate cu blândețe, li se iau scamele de pe haine, iar românașii sunt lăsați în kurul gol. Iar atunci când un ministru de finanțe încearcă să facă ordine în această cloacă de foști activiști PCR sar toate hienele din presa SRI-istă cu justificări puerile și nesimțite. Același lucru îl face în prezent și BNR. Dacă mergem în istorie putem vedea că la fiecare guvernare PSD, cu toată creșterea economică BNR a practicat o creștere artificală a cursului și ROBOR-ului. În ciuda legilor economice și a bunului simț.

# Mary date 25 January 2019 18:31 +8

Dați Forma corectă a OUG pentru îndreptarea ilegalităților şi abuzurilor! Gândiți-vă la tot poporul nu numai la kururile voastre pline de tot felul de puteri, imunități şi protecții! OUGtrebuie să fie simplă şi 100%dreaptă! NU vrăjeală(ai auzit Tudorele şi Tăricene?). Anularea obligatorie tuturor dosarelor 2009-2019 şi Reabilitarea obligatorie prin lege fără necesitatea admiterii de către instanțe.  INTRUCÂT TOATE INSTANȚELE DIN ROMÂNIA NU MAI AU NICI UN DREPT!!! Şi NICI O ÎNCREDERE (Care oricum sunt TOTAL corupte) Apoi, dreptul tuturor părților din dosare CARE DOAR ŞI DACĂ MAI DORESC REVIZUIRE intr-un  termen REZONABIL de 3-4ani. NU MAI INCERCAȚI ALTE NEDREPTĂȚI ŞI MAI MARI! Că poporul dacă v-a iertat zeci de ani de paradeală ilegală,Fiți siguri că dacă nu faceți dreptate nici acum istoria nu vă va mai ierta niciodată!

# Ariana date 26 January 2019 11:58 0

Putem discuta si da exemple la infinit, doar cu discutii nu merge. Opozitia cica face opozitie, dar pentru ilegalitati. Adica una e sa faci opozitie pt ceea ce trebuie si alta e sa faci opozitie pt securisme si ilegalitati. Mai mult si ameninta cu violenta, fapt ce trebuie imediat pedepsit cu puscaria.Opozitia ar trebui desfiintata,sa nu mai platim din bani publici atatia inutili care-si vorbesc tara de rau in afara si doresc ca drepturile si libertatile omului sa fie un lux Toti cei condamnati in baza protocoalelor ilegale si a justitiei mafiote ar trebui sa se faca auziti si sa nu lase la mana bisnitarilor astora de prin parlament soarta lor. Se vede clar ca toata tara a fost confiscată de SRI iar Ro este sluga perfecta straineziei si a lui Timmermans. Asa nu mai merge. Ne-am saturat de tradatori si slugi

# Ultimul Charlot date 25 January 2019 15:04 +11

Guvernul sa intervina de urgenta si sa starpeasca caracatita asta. E o tara plina de securisti nenorociti in grup infractional organizat cu procurorii. Desfintarea cat mai urgenta a SRI !!!

# Sorin date 25 January 2019 15:17 +15

Trebuie adăugat faptul că pe lângă firme falimentate si oameni în șomaj unde statul pierde multi bani, mai trebuie spus că statul român e atât de prost să plătească salarii mari la magistrații ce au falimentat firmele, fara ca statul român să tragă la răspundere pe procurori.

# unul din lumea cea mare date 25 January 2019 15:34 +15

doamne ce blestem pe capul bietei romanii,numai O TAGMA DE JEFUITORI ,INSTITUTII CORUPTE SI NUMAI TRADARE.saracul bolintineanu,cred ca s/ar sinucide si nu ar mai scrie,, viitor de aur tar noastra are/ si prevav prin secoli a ei inaltare

# albu date 25 January 2019 15:35 +2

ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ nr. 74 din 26 iunie 2013 (*actualizată*)privind unele măsuri pentru îmbunătăţirea şi reorganizarea activităţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (11) Numirea inspectorilor antifraudă în cadrul Direcţiei de combatere a fraudelor, ca urmare a concursului de recrutare organizat pentru ocuparea funcţiilor publice specifice de inspector antifraudă sau a mutării definitive în cadrul acestei structuri, se face prin ordin al preşedintelui Agenţiei, cu avizul vicepreşedintelui Agenţiei care coordonează Direcţia generală antifraudă fiscală şi al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar detaşarea acestora în funcţii se face prin ordin comun al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi al preşedintelui Agenţiei.

# unu mic date 28 January 2019 10:44 0

Cu ordonanta 74, s-au introdus inspectori anaf in parchete, chiar si in parchetul inaltei curti. Sectia speciala pentru magistrati si-a adus inspectorii anaf de la Constanta, cu cazare si diurna pe banii parchetului in Bucuresti. Asta traim. Printre inspectori exista si „persoane cu calitati deosebite si rezultate notabile in munca”, iar acestia, pentru a nu fi luati in colimator de presa, au fost deja „retrasi” cu avizul procurorului general, din decembrie si numiti pe functii de conducere inapoi in anaf, li s-a pierdut urma. Cei fara epoleti au ramas la cheremul procurorilor, pentru ca trebuie sa existe si tapi ispasitori.

# Monta date 25 January 2019 16:23 +6

Opera marca Ponta.Intrebati MPR si MFin Cate sesizari cu inpectori antifrauda exista.Intrebati si europenii care au dat standardele metodologice ale profesiei legal witness Cate sesizari cu nereguli grosolane au.Vedeti si bugetul de de salarizare.

# Gheu date 25 January 2019 16:55 +9

Mai bn intrebati inspectorii antifrauda ce au facut cu sutele de milioane de euro (marfa)confiscata de ce a lasat-o sa se deprecieze de ce tine inca marfa sub sigiliu de ce patronii platesc chirie pe aceste depozite de trei ani si in prezent de ce estimeaza prejudicii inchipuite de ce are pact cu fiscul pentru aceste prejudicii....va spun eu....au pus sigiliu pe marfuri pe conturi pe tot pt ca au firmele lor pe care importa marfa iar caracatita are tentacule peste tot si incepe cu vama...aceleasi persoane care au lucrat in vama si luau spaga in trecut acum sunt mari inspectori antifrauda...au toate listele cu toate firmele...multumim partidului securist roman

# Ion date 25 January 2019 17:15 +2

Majoritatea inspectorilor anaf specializati pe antifrauda sunt fost ofițeri SRI.

# ramo date 25 January 2019 17:52 +4

ANAF participa activ la urmarirea penala,intocmeste acte de urmarire penala (rapoarte tehnico-stiitifice),dupa care se constituie parte civila. Este aceasta practica in acord cu art 7 din normele CEDO? Daca nu este,care ar putea fi institutia care ar putea sesiza CCR? avand in vedere faptul ca instantele de penal cenzureaza aceste tipuri de sesizari.

# Grosz Iosif date 25 January 2019 17:53 +1

Pai cine ar trebui sa ia masuri in acest sens spre a nu se mai distruge economia si firmele autohtone???? Rog cu mult respect sa intervina cit mai repede.

# sam date 25 January 2019 18:05 +1

tara blestemata securistoida ,condusa de prosti si tradatori!

# ramo date 25 January 2019 18:11 +4

ANAF este in acelasi timp si parte vatamata si specialist care are rolul de a dezlega spetele fiscale.

# Inspector date 25 January 2019 19:16 +3

La antifrauda Suceava ( DRAF 1 Suceava) au fost detașați 2 SRI-isti. SRI- ist ARMANU LIVIU a fost sef de serviciu nr 8 la Suceava până în ianuarie 2018 si a paradit firme pe care le selecta în baza informațiilor primite de la SRI. OLARIU DORU lucrător SRI a fost sef de serviciu sinteze si raportari la antifrauda ( DRAF 1 Suceava) . Olariu si Armanu au fost si loctiitorul inspectorului general adjunct NITA DAN cat timp nu era la sediu DRAF 1 SUCEAVA. Va mira asa ceva ?!

# Edelweiss - Ivory Tower Controller date 25 January 2019 21:03 +2

I'spectore, dă pe goarnă o informație: cine mai e acuma bulibașă la Direcția Județeană Suceava a Serviciului Român de Mămăligari Costisitori? Că prin 2009 era un vițel cu talangă, unu - cojocariu, iar prin 2013 a plecat vițelu' cu talangă și a venit ditamai boul (tot cu talangă) - unu constantinescu, de-o fost milițean pe la iași. Acuma cine mai e maestru sforar în Suceava?

# anaf(ura) mamii voastre ! date 25 January 2019 19:28 +5

Cand le scriam retardatilor in 2015-2016 de Directivele 2005/36/EC - privind recunoasterea calificărilor profesionale, precum si 2006/123/CE a Parlamentului European şi a Consiliului din 12 decembrie 2006 - privind serviciile în cadrul pieţei interne din 29 ianuarie 2010, avand in vedere preocuparea crescanda a Comisiei Europene pentru Eficientizarea Justitiei ( “in 2013 the European Commission for the Efficiency of Justice presented the results of the only study conducted in Europe, in 2010, regarding the number of experts per 100,000 capita, and the number of judges…”), denumirile : “Expert witness legal” si “Qualifying the Expert Witness”, folosite de catre institutiile europene, precum si rolul important al expertului judiciar european (“is currently being considered at the level of the European … with a view to setting up a European expert status, governed by a process of accreditation and validation in accordance with ethical standards and rules of conduct”) ...

# remember date 25 January 2019 20:45 +7

D-nule Savaliuc, cu ani in urma am postat aici pe site-ul dumneavoastra faptul ca tinerii pensionari securisti (fost angajati SRI si SIE) ocupa functii cheie in toate compartimentele societatii.Sefi ANAF si inspectori antifrauda, sefi de vama, sefi ai politiilor locale,functinari in toate ministerele,infiltratii din justitie etc. In felul acesta SRI ne controleaza permanent viata si hoataraste cine si cum sa fie eliminat. Cred ca este momentul sa solicitam guvernantilor o lege a lustratiei prin care  pensionarii si acoperitii SRI sa nu poata ocupa posturi la stat in nici un domeniu. Ati dori sa-l aveti profesor pe Coldea? Eu nu.Vreti sa va explic de ce?Intr-o societate normala Coldea,Maior si alti securisti de varf ar trebui sa zaca in puscarie pana la sfarsitul vietii,nu sa umble liberi si sa mai ocupe si posturi ce in mod normal ar trebui ocupate de oamneni sanatosi la cap si cu o buna pregatire profesionala.

# Pintea date 25 January 2019 23:05 +4

Asta e rotirea cadrelor! La ANAF sant detasati SRI-isti, iar la parchetul rahatului general sant ANAF-istii. Nu va mai amintiti franturile din conversatia celebra ”ce faci puiule?, vezi ca vine la tine o d-na sa o ajuti, stii tu...”. Asta era Alina Bica cea nevinovata de altfel, care il suna pe Vigilentul aparator al banilor publici, Blejnar. El redirectiona mai departe banii fiscului in conturile lui basescu, marta, schwanberg,coldea, bica, etc. Va dati seama ca toata tara este varza?? Astia au creat o retea de furat si presat atat de mare, incat este greu sa ii dai de capat. Ei au condus institutiile statului, nu niste SRL-uri ale lui ma-sa si tac-su! NU! Institutii ale statului pe care l-au subjugat si il subjuga in continuare! Sant atatea de facut si de urgenta trebuie luate masuri draconice, exceptionale!! Care trebuie sa inceapa cu arestarea astora! Orice masura care s-ar lua impotriva lor ar fi nimic, comparativ cu ceea ce au facut si fac ei!

# santinela date 26 January 2019 08:07 +1

Cum de ce "locuiesc" acolo la PG ? Simplu fiindca exista inca protocoalele si Parlamentul ,adica majoritatea doarme pe el,la fel ca si Guvernul.Daca se legifera bine li se luau "jucariile" nenorocitilor de Stanciu,Tarcea,Lazar,Kovessi,Matei,Olari,Selari,Tulusi,Coldei,Maieri etc.

# Pintea date 26 January 2019 15:08 +2

Cioc-cioc! La camera 509 se duc denuntatorii sa denunte? Iar inspectorii ANAF ii consiliaza pe procuroi? Sau acolo se fac listele cu multinationalele, fundatiile, ong-urile care nu trebuie controlate!?Va amintiti cum i-au gonit maidanezii re=zist pe cei care au venit in piata Victoriei cu o pancarta pe care scria sa existe un tratament fiscal egal pentru companiile romanesti si cele straine? Maidanezii sant actionati de statul subteran impotriva a tot ce este romanesc. Pt. ca asta se doreste: despuierea si slabirea statului roman! Da' fiscul din sua, o avea vreun protocol cu cia? Klemm ne-ar spune? Ca de zis, ne zice multe, fara sa fie treaba lui!

# Niculae date 26 January 2019 15:23 0

Bravo, felicitări sunteți cei mai tari ,dezvăluiți o mulțime de subiecte fierbiniti despre activitatea unora responsabilii ai sistemului nostru, dar care intro ori ce alta tara democratica si cu populație întreaga la cap sar fi luat măsuri imediate . Sincer va spun dar este păcat de munca acestor jurnaliști care si fac datoria cu desafarsire sa vadă ca toată energia depusa de ei nu are nici un résultat satisfăcător. De ce spun asta ? pentru ca trăim întro tara care a fost vânduta unor oameni care doresc doar sa ne distrugă si sa ne dizolve, ei nu au nevoie de bani pentru ca ei îi dețin deja de-acea ROMANIA este o SOCIETATE ANONIMA SA

# un mizantrop date 27 January 2019 03:32 +2

mai, fratilor, eu am o problema de hard personal...incercan sa fac ceva curatenie, sa formatez hardul din dotare (ca asa functioneaza mizantropii...) am gasit doua "fisiere" fara raspuns: unul, ala cu cocaina livrata de sepepisti "partenerei de nadejde a DNA" si celalalt in legatura cu serviciul secret al BNR, devoalat cu ocazia solicitarii de facturi la un partid politic. Daca la prima problema nu ma astept sa aflu un raspuns (dar ar putea fi unul ala cu scoaterea de la INM, ca, orisicat, o cocainomana profesor de legislatie?! ), la a doua problema e musai sa primim o lamurire, mai ales in contextul razboiului, pe fata, al guvernatorului cu romanii si inspectorii ANAF, in fond niste securisti, in sediul PG. Nu mai e cazul ca PSD sa "pastreze" carti in maneca, incalecarea securista e maxima si numai transparentizarea totala le mai poate folosi...Chiar nu intereseaza cat e de constitutionala inflatia de servicii secrete?!

# Specialist antifrauda date 28 January 2019 14:42 -30

Daca nu sunteti inspectori antifrauda detasati, nu stiti care sunt discutiile, dar la unitatea unde am fost detasat va pot spune ca nu este niciun interes de partea nimanui, altul decat a respecta si aplica legea. M finante ar trebui sa faca in asa fel incat mutinationalele sa fie impozitate pe cifra de afaceri, ca de fiscalizat fiscalizeata tot. Problema la firmele mari e diminuarea impozitului pe profit! Mai stiu ca daca respecti legea, nu ai niciun motiv sa fii anchetat penal... Consider ca discutiile sunt de prisos, si vorbiti doar ce vi se livreaza de media si cei interesati sa deformeze reaitatea!

# Buturuga mică date 2 February 2019 17:11 0

Mulți dintre Dvs ați exprimat opinii diverse, și e normal ca acestea să poarte amprenta proprie dată de nivelul și gradul de informare, înțelegere, sau mai ales, de ipostaza in care s-a aflat în raport cu aceste entități: insp antifr ANAF, procurori, politisti, etc; Am "ghicit" printre aceștia, foști " gardisti", adică din vechea Garda Financiară, care deranjați că le-au picat privilegiile și spagile acum inventeaza sau exagerează, de ciudă că au pierdut "ciolanul" din mână. Lumea stie multe despre mulți "gardisti"! La Constanța de ex., spaga era de 50.000 eur pe sezon estival pe litoral la hotelieri, ca să fie lăsați în pace. Investigați - Tomescu Ioan, Busu, Manaila, Barbat, Tanase, Damu, Fronea, etc. Aha, Tomescu e ăla de la APC, fiusu fiind pe vremuri cu Blejnar, iar noră-sa asociată cu nevasta lu Remeș în Port Constanța la comisionari vamali și depozitari autorizați , făcând contrabandă cu țigări cu Tiberiu Rosu, la un pas de a fi consilier local al lui Făgădau!

# Unu mare date 2 February 2019 17:29 0

"Unu mic" și "Pintea" sunt praf! Frustrați, ofticati si neinformati, poate din fostii Gardisti care si-au pierdut privilegiile si spagile din comert, hoteluri, cereale etc, sau poate vreo fosta secretară nemaritata, ramasa fara bani si perspectiva, supărată pe faptul că vremurile lui Basescu si machidonii corupti din Constanta au ramas fara ciolan!

# andrei marin date 14 March 2019 09:31 +8

Mult mai interesanta este lista firmelor pe care ANAF, la ordinul SRI, NU AVEA VOIE SA LE CONTROLEZE! De la acele firme poate recupera statul roman prejudicii de miliarde din evaziunea fiscala!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.05.2023 – Pensionara cu talent a scos piese noi (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva