9 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PARTENER NOU LA TUCA ZBARCEA & ASOCIATII – Avocatul Sebastian Radocea a fost numit partener in departamentul de energie al casei de avocatura. Alti zece avocati au fost promovati la statutul de Managing Associate sau Senior Associate. Florentin Tuca: “Avansarile din acest an sunt o recunoastere a calitatilor profesionale”

Scris de: L.J. | pdf | print

17 December 2014 12:48
Vizualizari: 10670

Partener nou la Tuca Zbarcea & Asociatii. Este vorba despre avocatul Sebastian Radocea (foto). Acesta a fost numit partener in departamentul de energie al casei de avocatura. De asemenea, alti zece avocati au fost avansati in diverse roluri in cadrul firmei, toate promovarile fiind efective de la 1 ianuarie 2015.

Potrivit unui comunicat al Tuca Zbarcea & Asociatii, Sebastian Radocea este specializat in dreptul energiei, fuziuni si achizitii si drept societar si comercial, avand o experienta de 15 ani de activitate profesionala:


Sebastian Radocea a devenit partener al Tuca Zbarcea & Asociatii, fiind specializat in dreptul energiei, fuziuni si achizitii si drept societar si comercial. De-a lungul celor 15 ani de activitate profesionala, Sebastian a participat la primul proces de separare legala (unbundling) a activitatilor de distributie si furnizare de energie electrica la nivelul unei foste societati de stat din sectorul energiei electrice, precum si in privatizarea unor societati de distributie si furnizare a energiei electrice. De asemenea, Sebastian a acordat asistenta unui numar considerabil de investitori privati in legatura cu dezvoltarea, operarea, achizitia si/sau vanzarea unor proiecte fotovoltaice. In prezent, el este implicat in implementarea, pentru prima data in Romania, a proiectelor de eficienta energetica in sectorul public”.

Zece avocati, promovati la statutul de Managing Associate sau Senior Associate

Conform aceluiasi comunicat al Tuca Zbarcea & Asociatii, alti zece avocati au fost promovati la statutul de Managing Associate sau Senior Associate. Este vorba despre Andreea Lisievici-Lefter, Patricia Enache, Mihai Ene, Dana Busini, Olga Cobasneanu, Maxim Dogoter, Mariana Sturza, Ruxandra Nita, Ruxandra Frangeti si Alexandru Moldoveanu:

Alti 10 avocati au mai facut un pas in cariera, fiind promovati la statutul de Managing Associate sau Senior Associate. Astfel, Andreea Lisievici-Lefter, Patricia Enache, Mihai Ene si Dana Busini vor face parte, de la inceputul lui 2015, din grupa de elita a firmei - Managing Associate. De asemenea, Olga Cobasneanu, Maxim Dogoter, Mariana Sturza, Ruxandra Nita, Ruxandra Frangeti si Alexandru Moldoveanu se alatura grupei avocatilor seniori – Senior Associate. Majoritatea promovarilor sunt in departamentele de litigii si arbitraje comerciale, inclusiv drept penal, dar si drept societar/comercial, drept financiar-bancar si piete de capital, PPP/concesiuni sau dreptul muncii.

Consolidarea echipei a fost si ramane principalul nostru obiectiv, oricat de pompos sau eufemistic ar putea suna. Resursa umana este cel mai pretios capital al firmei, un capital “majorat” in ultimii ani, atat sub aspect numeric, cat si valoric. Avansarile din acest an sunt o recunoastere a calitatilor profesionale, a plusului de experienta acumulat, a meritelor speciale si vitezei cu care acesti tineri de valoare au venit din urma. Plutonul este intarit la varf prin numirea lui Sebastian Radocea ca Partener in departamentul de energie, un colaborator de nadejde si un coechipier cu state vechi, cu un aport important in multe dintre proiectele reprezentative ale practicii noastre in domeniul energiei”, a explicat Florentin Tuca, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Echipa Tuca Zbarcea & Asociatii cuprinde peste 170 de avocati si angajati, iar incepand cu 1 ianuarie 2015, numarul partenerilor va urca la 25 de la 24 in prezent.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 8.12.2023 – Judecatorii pregatesc bomba bombelor pentru Guvern

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva