2 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PARTENER NOU PENTRU NNDKP – Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Legal & Tax a cooptat-o pe avocata Cosmina Simion ca partener in practicile de proprietate intelectuala si jocuri de noroc. Ion Nestor: “Sosirea Cosminei sprijina strategia firmei de abordare prioritara a practicilor de proprietate intelectuala si jocuri de noroc, iar experienta ei va insemna o crestere semnificativa a capacitatii celor doua practici”

Scris de: L.J. | pdf | print

7 July 2015 14:05
Vizualizari: 8723

Avocata Cosmina Simion (foto dreapta) a devenit partener in practicile de proprietate intelectuala si jocuri de noroc ale casei de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Legal & Tax (NNDKP). Anuntul a fost facut, marti 7 iulie 2015, de NNDKP.


Cosmina Simion va coordona, alaturi de Ana-Maria Baciu (foto stanga), echipa de jocuri de noroc, ce se consolideaza astfel drept cea mai puternica intre casele de avocatura de prim rang din Romania. Conform Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Legal & Tax (NNDKP), de-a lungul celor 16 ani de activitate profesionala, Cosmina a coordonat activitatea practicii Intellectual Property & Technology a biroului local al unei firme internationale de avocatura. Anterior a gestionat activitatea la nivel regional a departamentului juridic al Central European Media Enterprises (CME).

Ion Nestor, partener coordonator al NNDKP: “Sosirea Cosminei sprijina strategia firmei de abordare prioritara a practicilor de proprietate intelectuala si jocuri de noroc”

Cosmina va asista clientii in toate aspectele de proprietate intelectuala si protectia consumatorului din diverse industrii, precum IT & media, industria farmaceutica, FMCG si suplimente alimentare, industria auto, retail, telecomunicatii, industria tutunului. De asemenea, ea va consilia clientii si in proiecte de jocuri de noroc (reglementare, licentiere, activitati promotionale), media si publicitate.

Sosirea Cosminei sprijina strategia firmei de abordare prioritara a practicilor de proprietate intelectuala si jocuri de noroc, iar experienta ei va insemna o crestere semnificativa a capacitatii celor doua practici. Anul acesta ne asteptam ca ponderea pe care acestea o au in cifra de afaceri a firmei sa depaseasca considerabil valoarea din 2014, de 6%. Aceasta tendinta indica atractivitatea si deschiderea pietei locale in cele doua domenii, iar atat Ana-Maria, cat si Cosmina sunt recomandate ca oferindu-le clientilor strategii viabile adaptate specificului activitatii lor”, precizeaza Ion Nestor, partener coordonator al NNDKP.

In prezent, echipa NNDKP are 21 de parteneri (19 avocati si doi consultanti fiscali) si 100 de avocati, carora li se adauga 18 specialisti in fiscalitate, 3 consilieri in proprietate intelectuala si 75 de angajati in departamentele administrative.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva