4 June 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PATRIA SECURISTILOR – Statistica ingrijoratoare prezentata de presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes: “In Romania au fost executate in 2014 de 31 de ori mai multe mandate pe siguranta nationala la suta de mii de locuitori decat in SUA... Romania: 2.496 de mandate la 20 de milioane de locuitori; SUA: 1.416 de mandate la 319 milioane de locuitori... La suta de mii de locuitori, in SUA au fost 0,44 mandate, iar in Romania au fost 12,48 mandate”

Scris de: G.T. | pdf | print

1 March 2018 14:48
Vizualizari: 7302

Presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes (foto), a prezentat o statistica cat se poate de sugestiva pentru ceea ce s-a intamplat in ultimii ani in Romania, cand drepturile si libertatile oamenilor au fost pur si simplu calcate in picioare in numele unei asa-zise lupte impotriva coruptiei, in special prin intermediul mandatelor de interceptare si supraveghere emise pe motive de siguranta nationala. Intr-o analiza postata pe pagina sa de Facebook, preotul Chris Terhes arata ca in Romania au fost emise de 31 de ori mai multe mandate pe siguranta nationala, la suta de mii de locuitori, decat in SUA. Asta in conditiile in care populatia Romaniei este de 20 de milioane de locuitori, iar cea a SUA de 319 milioane de locuitori.


Chris Terhes ia care referinta 2014, intrucat acesta este ultimul an in care Serviciul Roman de Informatii si-a prezentat raportul de activitate. In acest sens, preotul Terhes dezvaluie ca in Romania, in anul 2014, au fost emise 2496 de mandate de siguranta nationala de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, iar in SUA, in acelasi an, au fost emise 1416 de mandate de siguranta nationala. Un calcul simplu ne arata astfel ca la suta de mii de locuitori, in SUA au fost 0,44 mandate pe siguranta nationala, iar in Romania au fost 12,48 de asemenea mandate.

Iata analiza presedintelui Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes:

In Romania au fost executate in 2014 de 31 de ori mai multe mandate pe siguranta nationala la suta de mii de locuitori decat in SUA

Ca tot s-a vorbit despre mandatele pe siguranta nationala si exceptia de neconstitutionalitate admisa ieri de CCR pe art. 3 lit. f) din Legea 51/1991 a sigurantei nationale, vreau sa va dau cateva date pentru a vedea cum Romania a ajuns controlata de Noua Securitate prin aceste mandate.

Dat fiind ca SRI nu a facut public rapoartele de activitate din 2015 pana in prezent, voi compara datele dintre Romania si SUA la nivelul anului 2014.

Asadar, in 2014, mandatele pe siguranta nationala date in Romania si SUA au fost:

-Romania: 2.496 de mandate pe siguranta nationala la 20 de milioane de locuitori;

-SUA: 1.416 de mandate pe siguranta nationala la 319 milioane de locuitori.

La suta de mii de locuitori, in SUA au fost 0,44 mandate pe siguranta nationala, iar in Romania au fost 12,48 mandate pe siguranta nationala.

Daca comparam cele doua numere vedem ca in Romania in 2014 au fost date de 31 de ori mai multe mandate pe siguranta nationala la suta de mii de locuitori decat in SUA.

Aceste mandate sunt cele mai intrusive si cate unul se intinde pe o durata de 6 luni.

Va intreb: are Romania mai multe amenintari la siguranta nationala ca si SUA?

In viziunea SRI si a ICCJ, se vede ca cetatenii romani din tara sunt cea mai mare amenintare la siguranta nationala a Romaniei.

La adresa de mai jos gasiti o comparatie intre SUA si Romania pe mandatele pe siguranta nationala pe mai multi ani.

Aparatura de ascultare platita de romani pentru ca SRI sa-i poata intercepta mai tare ca pe teroristi a costat, din spusele lui Pruna, peste 1 miliard de dolari. Cate spitale se puteau face cu acei bani?

Pretextul acestei extinderi a SRI-ului de a-i monitoriza pe toti romanii, incepand cu 2005, a fost 'combaterea coruptiei'. Sunteti multumiti de activitatea lor?

Aceste date confirma inca odata ca Romania e #Securistan”.

*Cititi aici mai multe detalii despre mandatele pe siguranta nationala emise in Romania si in SUA

Comentarii

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 1 March 2018 15:01 +1

CONTINUARE LA LISTA CARUUTA CU PAIATE ,,DESTEPTE,, Cristinel Micu, procuror DIICOT Bucuresti, hotararea cu numarul 2205, din data de 27 noiembrie 2008 - Viorica Mariana Suta, DIICOT Satu Mare, hotararea cu numarul 2207, din 17 decembrie 2009 - Marcel Adrian Blahovici, procuror DIICOT Satu Mare, hotararea cu numarul 2209, din 17 decembrie 2009 - Georgeta Voicu, procuror DIICOT Bucuresti, hotararea numarul 260, din 26 februarie 2009 - Cristian Emanuel Dobre, procuror DIICOT Bucuresti, hotararea cu numarul 261, din 26 februarie 2009 - Mihai Mocanu, procuror DIICOT Bucuresti, hotararea cu numarul 262, din data de 26 februarie 2009 - Sorinel Marin, procuror DIICOT Pitesti, hotararea cu numarul 263, din 26 februarie 2009 - Ionut Botnaru, DIICOT Prahova, hotararea cu numarul 265, din 26 februarie 2009 - Dorina Danielescu, DIICOT Ploiesti, hotararea cu numarul 267, din 26 februarie 2009 - Carla Petraru, DIICOT Bacau, hotararea cu numarul 272, din 26 februarie 2009 - Teodor Teodosescu

# DODI date 1 March 2018 15:04 +11

Păcat că la Congresul DNA nu au participat și oameni care știu să citească și mai ales să interpreteze cifrele. Doar cu puincuriști sau marionete precum ciolanis nu te puteai aștepta la nimic bun. După ședință toți aveau buzele făcute roată după ce i-au gâdilat pe fese pe ciolanis = penalul imobiliar și Condruța = Slujirea. Dacă asta se numește analiză făcută la rece să vedem cum va fi aceea făctă de cei doi la Jilava.

# Elena date 1 March 2018 15:17 +2

Cum este posibil ca Ro sa aibe de 31 de ori mai multe interceptari fata de SUA avand in vedere ca Ro este o "TARA EPAVA" comparativ cu SUA CARE AU SUTE DE BAZE MILITARE SI ZECI DE MII DE OBIECTIVE sub protectie plus alte mii de provocari mondiale. Aici se poate observa simplu aceasta neodictatura cum functioneaza in afara oricaror limite democratice, constitutionale si legale. Miliarde de euro cheltuite in sistemul antinational, paradoxal puterea acestui sistem-cangrena creste, dosarele se judeca in continuare pe baze ilegale, legi ilegale, de catre niste escroci procurori/judecatori, interceltarile merg in continuare, bugetul SRI creste, ce sa mai... o tara APOCALIPTICA din toate punctele de vedere, un iad care nu mai dovedeste sa spele chilotii altor mizerabili externi care bineinteles au interese de a controla permanent Ro.

# MIRCEA date 1 March 2018 15:19 +4

Nu cumva aceste date , dintr-o greseala regretabila , au fost excluse din raportul DNA ?

# visu date 1 March 2018 16:13 0

Mandatele-s putine fata de nr. de securei si celelalte acte si fapte ale acestora.

# Lulu date 1 March 2018 16:25 +5

Asta pentru ca im România evaziunea fiscală este problema de siguranța naționala ... și cum in România toți romanii fac evaziune conform statului de drepți  :cry: ... uite așa se obțin mandate și se distruge capitalul românesc ... ce e așa de greu de înțeles ? :-x

# sustin justitia date 1 March 2018 17:15 0

Romania 2018: institutiile publice centrale si locale au publicat oare care este suprafata totala de teren retrocedata dupa 1989 inscrisa (legal sau ilegal) in toate titlurile de proprietate emise prin ordinul prefectilor (defalcata pe ani, pe judete / localitati) ? Care este suprafata totala de teren (paduri, terenuri agricole, terenuri extravilane sau intravilane) pentru care s-au platit deja despagubiri si care suma totala platita (defalcata pe ani, pe judete / localitati) Cat se estimeaza a fi valoarea totala care mai trebuie achitata in deceniile urmatoare pegubitilor sau pseudo-pagubitilor? Parchetul General si DNA au anchetat declaratia Ministrului Elena Udrea din 2011 - ocazionata de vizita sa in Coreea de Sud - care sustine ca suprafata totala de teren retrocedata dupa 1989 in Romania depaseste suprafata totala a tarii? Au trecut deja peste 6 ani si Parchetul General si DNA n-au convocat prefectii/primarii la parchete? Europa supravegheaza.... Justitia ?

# citizen z date 1 March 2018 17:54 +3

de cind spunem noi ca tara asta este condusa de mafia fostilor securisti. fostii securisti au fost rasplatiti,pentru a li se inchide gura, cu functii si servicii. de la mos ilici a inceput dansul tobelor. au inceput acapararea pentru ei si odraslele lor de functii in diverse domenii, multi si-au facut odraslele juristi. unii au intrat in magistratura altii in profesia liberala numita avocatura(dupa ei). ce au facut? ce stiu ei mai bine, au inceput sa produca, si-au dat legi si au primit numai pe cine vor sub aparenta unui simulacru de examen. fraierii au pus botul, platesc anual taxe imense pentru o himera. se intra cu dedicatie. examene cu intrebari gresite, care efectiv nu au legatura cu teoria. niste spete interpretabile, ilogice si ireale, bune doar pentru dreptul practicat eventual pe Lună.

# sustin justitia date 1 March 2018 18:51 0

Romanii trebuiau ascultati pentru ca... in vremurile Aliantei D.A.... in regimul Basescu... toata lumea era preocupata de aplicarea noii legislatii privind retrocedarile... Arhivele SIPA contineau multe informatii utile pentru PUTEREA care stapanea peste tara... ... Justitia.... Parchetul + SRI ... la indicatiile CSAT.... colaborau... din greu... supravegheau cine... si cum actioneaza astfel incat... in Romania... retrocedarile sa fie CORECT efectuate?  Evident aveam MCV. Europenii si SUA erau foarte atenti la aplicarea corecta a LEGII...LOR. A rezultat ceea ce vedeti: nu se stie cat s-a retrocedat, daca s-a retrocedat corect, ce despagubiri totale s-au platit si cat mai este de plata.... Natiunea sigur  s-a ales cu paguba... nu stie nimeni nimic...  daca titlurile de despagubire s-au emis fara numar.... daca toti cei care incaseaza despagubirile le meritau sau nu... situatia a scapat de sub control... Vedeti insa sigur ale cui sunt azi terenurile si cine ia grosul despagubirilor.

# Robert date 1 March 2018 21:41 +1

Nu am cuvinte . Ceaușescu nu cred ca asculta atatia si nu cred ca din cauza infrastructurii. Cu lozinca Ciuma rosie si #rezist in frunte o să ajungem ca UCRAINA.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.05.2023 – Alerta printre magistrati: varsta de pensionare de 65 de ani

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva