15 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Paziti-va ingerii!

Scris de: dr. Lucian DUTA, fost presedinte CNAS | pdf | print

28 April 2022 16:54
Vizualizari: 3673

A aparut o noua forma de hepatita care afecteaza copiii si nu poate fi imputabila niciunui virus cunoscut. In 10% din cazuri, este nevoie de transplant hepatic, in urma caruia acesti copii devin invalizi pentru toata viata.In Romania, azi, cand scriu aceste randuri, nu este acreditat transplantul de ficat la copii. Deci nu se poate face. La Chisinau, da!

Foarte curand, unii vom intra in panica si nimeni nu va raspunde la intrebarea logica: ce facem cu copiii nostri!?

Asta in timp ce Romania se scufunda in mocirla imposturii si a tradarii produsa de alianta dintre politicieni cu turbanul in cap si statul securistic format din varfurile serviciilor secrete si ale asa-zisului sistem de justitie. Acesti oameni mici ne-au vandut si ne-au tradat cu consecinte incalculabile pentru viitor.

In meschinaria lor slugarnica, ei chiar cred ca vor scapa.

Aparati-va copiii!

Comentarii

# maxtor date 28 April 2022 22:48 +4

dupa introducerea in shuturi(din ultimii 2 ani) in infra-micro-biologie,imunologie si technika ventilatorie recomandam studiul unei simple poze: https://ars.els-cdn.com/content/image/3-s2.0-B9780128012383051230-f05123-03-9780128012383.jpg

# Treziti-va `tu-va muma-n coor de zabalosi ! date 29 April 2022 18:08 +169

ROEXIT urgent , caci altfel se ajunge la acel control total prin portofelul digital si cu note de buna purtare, date de guvern sub geana agenturilor straine (vezi CIA de la Bucuresti); daca va vor permite puteti sa cumparati ceva sau nu ; daca vor va blocheaza masina electrica prin software via satelit sau nu , daca scrieti nasoale pe net (dominat de google/youtube) .... Daca il lasati pe Citu in viata ne baga in razboi (dupa ce a cheltui 1 mrld EURO pe inoculari care expira si ajung la gunoi caci nici africanii nu le mai vor) Daca il lasati pe Arafat in viata va distruge copii si familia prin inoculari fortate si amenintarile ca nu mai aveit dreptul sa mergeti la serviciu daca nu va inoculati pana zice arabul "stop" ; acum scabrosul incearca sa preia fara nici o autoritate ministerul sanatatii cu totul ! PS. Afara ploua , peste balega care nu misca ...

# nae din dealul feleacului date 29 April 2022 19:07 +133

Da,D-le Doctor,pentru ca Sistemul de Justitie din Romania este cel mai eficient Grup Infractional Organizat din tara!De aici vin toate relele.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 14.06.2024 – Guvernul inflameaza grefierii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva