13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PENSIONARI SI O PLECARE DIN DNA – Sectia pentru procurori a CSM a aprobat eliberarea din functie a patru procurori: doi de la parchete de pe langa curti de apel, unul de la parchet de tribunal si altul de la parchet de judecatorie. Un procuror din DNA a facut cerere de incetare a activitatii (Lista)

Scris de: L.J. | pdf | print

23 March 2022 13:34
Vizualizari: 5296

Sectia pentru procurori a CSM condusa de Nicolae Solomon (foto) a aprobat marti, 22 martie 2022, eliberarea din functie a patru procurori. In plus, CSM a avizat si o plecare din Directia Nationala Anticoruptie.


 

Concret, Sectia pentru procurori a CSM a dispus trimiterea catre presedintele Romaniei Klaus Iohannis a propunerii de eliberare din functie a patru procurori de la Parchetul Curtii de Apel Suceava, Parchetul Curtii de Apel Iasi, Parchetul Tribunalului Tulcea si Parchetul Judecatoriei Harlau.

De asemenea, CSM a aprobat cererea formulata de procurorul Daniel Isaia Ciumarean de incetare a activitatii la DNA - structura centrala si intoarcere la Parchetul Curtii de Apel Cluj.


Iata deciziile luate de Sectia pentru procurori a CSM:


“1.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.04.2022, a doamnei CUSIAC NICOLETA, procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Suceava. (unanimitate)

2.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.04.2022, a domnului CARABULEA IULIAN, procuror sef Sectie judiciara la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi. (unanimitate)

3.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.04.2022, a doamnei BOCANEALA DANIELA, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Tulcea, avand gradul profesional corespunzator parchetului de pe langa curte de apel. (unanimitate)

4.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei BOSIANU DIANA - GABRIELA, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Harlau. (unanimitate)


Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat incetarea activitatii la Directia Nationala Anticoruptie - structura centrala a domnului procuror CIUMARNEAN ISAIA DANIEL, incepand cu data de 15.04.2022 si continuarea activitatii acestuia la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj (unitate de parchet de unde provine), incepand cu aceeasi data. (unanimitate)”.

Comentarii

# YanY date 23 March 2022 18:53 0

Să te duci învîrtindu-te ca cuiocîrlia în vînt Nicoleto,că de nimică a-i mai fost!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva