16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Pentru a dovedi ca nu face politica, Alianta TATA a reprogramat mitingul din fata CSM pentru data de 12 decembrie 2012. TATA cere demisia Alinei Ghica si a judecatorului Cristi Vasilica Danilet din CSM

Scris de: L.J. | pdf | print

28 November 2012 16:38
Vizualizari: 9097

Alianta Antidiscriminare a Tuturor Taticilor a reprogramat “Mitingul parintilor”, care trebuia sa se desfasoare miercuri, 28 noiembrie 2012, in fata CSM, pentru data de 12 decembrie 2012. Alianta T.A.T.A. a precizat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca decizia de amanare a mitingului dupa alegerile din 9 decembrie a fost luata pentru a arata ca aceasta actiune nu are nicio conotatie politica, asa cum insinuase judecatorul Cristi Vasilica Danilet din CSM, fost membrui al Aliantei Antidiscriminare a Tuturor Taticilor. Potrivit TATA, mitingul a fost autorizat de Primaria Capitalei, Politie si Jandarmerie, la actiunea din fata sediului CSM urmand sa participe aproximativ 30 de persoane.


TATA cere demisia Alinei Ghica si a judecatorului Cristi Vasilica Danilet din CSM. Danilet este acuzat ca a amenintat TATA cu represalii

In acelasi comunicat, se precizeaza ca membrii Aliantei cer in continuare demisia Alinei Ghica din functia de presedinte al CSM. De asemenea, TATA cere si demisia judecatorului Cristi Vasilica Danilet din CSM, despre care arata ca “a amenintat organizatorul protestului ca membrii Consiliului Superior al Magistraturii vor solicita dizolvarea Aliantei TATA, drept represalii la adresa organizatiei care are curajul sa critice dur si fondat gravele abuzuri ale unor magistrati si sa ceara demisia Presedintelui CSM”.

Prezentam comunicatul emis de Alianta TATA:

Mitingul T.A.T.A. a fost reprogramat pentru 12 decembrie 2012 - Judecatorul Cristi Danilet a afirmat ca protestul are conotatii politice

Alianta Antidiscriminare a Tuturor Taticilor – T.A.T.A. a reprogramat MITINGUL PARINTILOR, care urma sa se desfasoare miercuri, 28 noiembrie 2012, intre orele 11 si 14, in fata sediului Consiliului Superior al Magistraturii, situat in Bucuresti, Calea Plevnei nr. 141B, sector 6, urmand ca acesta sa fie organizat MIERCURI, 12 DECEMBRIE 2012, in acelasi interval orar.

Judecatorul Cristi Danilet, membru al CSM, solicitase liderului T.A.T.A. ca protestul sa fie ANULAT pentru ca este o actiune cu conotatie politica, fiind programata deliberat in timpul campaniei electorale care se va incheia la data de 8 decembrie 2012. Acelasi magistrat asociase demersurile organizatiei tatilor cu criticile dure aduse Consiliului Superior al Magistraturii de trustul de presa INTACT (Jurnalul National, Antena 3).

Pentru a demonstra o data in plus ca demersurile T.A.T.A. nu au nici o conotatie politica, s-a decis amanarea cu 2 saptamani a protestului parintilor, care vor solicita in continuare Presedintelui CSM, doamna Alina Nicoleta GHICA, sa demisioneze din functie, pentru ca a incalcat grav legislatia in vigoare privind protectia copilului si reprezinta un exemplu nociv pentru justitia romana. Aceeasi solicitare il vizeaza si pe judecatorul Cristi Vasilica Danilet, membru al CSM, care a amenintat organizatorul protestului ca membrii Consiliului Superior al Magistraturii vor solicita dizolvarea Aliantei T.A.T.A., drept represalii la adresa organizatiei care are curajul sa critice dur si fondat gravele abuzuri ale unor magistrati si sa ceara demisia Presedintelui CSM. Magistratul Danilet a fost in trecut membru T.A.T.A., fiind cu ani in urma afectat direct si grav de fenomenul discriminarii tatalui in justitie si separat abuziv de copilul sau.

Primaria Capitalei, Politia si Jandarmeria au avizat deja organizarea protestului la data de 12 decembrie 2012, fiind impus organizatorului un numar maxim de 30 de participanti la miting, din cauza locului de desfasurare, care nu permite derularea in bune conditii a unui miting de amploare.

Scopul pichetului il constituie manifestarea protestului cu privire la ignorarea interesului superior al copilului de catre majoritatea magistratilor in cauzele cu minori aflate pe rolul instantelor de judecata (ex. Judecatoria Rm. Sarat, Judecatoria Sectorului 3, Judecatoria Sectorului 1, Tribunalul Bucuresti, Judecatoria Rm.Valcea), Alianta T.A.T.A. dorind astfel sa determine Consiliul Superior al Magistraturii sa reactioneze la semnalele de alarma lansate de parintii nemultumiti de prestatia majoritatii judecatorilor si a procurorilor. Actiunea de protest face parte din Campania Nationala de Promovare a Custodiei Comune, care vizeaza combaterea fenomenului discriminarii tatalui in justitie si protejarea interesului superior al copilului in cauzele cu minori (...)

In perioada 28 noiembrie – 12 decembrie 2012, Alianta T.A.T.A. va prezenta public probele privind gravele abuzuri ale magistratilor, solicitand INSPECTIEI JUDICIARE sa-si faca in sfarsit datoria legala”.

Comentarii

# TATA date 28 November 2012 19:56 0

Este o tara democratica. De ce sa nu influentam magistratii prin astfel de metode, daca tine. Presedintele acestei asociatii nu face altceva decat sa practice avocatura clandestina,prin intermediul unor procuri de reprezentare a taticilor iubitori in instante, sa ameninte judecatorii cu sesizari la CSM , sa faca presiuni mediatice asupra lor si sa pacaleasca taticii cu obtinerea doleantelor lor, in contextul in care legislatia este modificata iar practica instantelor de judecata este cu totul alta . Si-a pus cineva intrebarea cati bani primeste de la taticii iubitori, acest presedinte, bani pe care nu ii justifica. Un astfel de personaj nu merita atentia dvs. Modalitatea de mani******re a taticilor in sensul isterizarii acestora, nu cred ca este benefica copiilor pe care taticii afirma ca ii iubesc.

# www.Jilava.ro date 28 November 2012 20:13 +5

Mai bine mai tarziu decat niciodata. Orice actiune impotriva lui Danilet si Ghica e binevenita. Afara cu amanta lui Lupascu si cu oligofrenul de Danilet din magistratura.

# Feliarul rosu date 28 November 2012 20:20 +8

Ghica e o rusine atat din punct de vedere profesional cat si moral. De ce nu explica Ghica cum a ajuns din procuror direct judecator la nivel de curte de apel fara niciun examen. Penibila asta nu a dat niciun examen de promovare nici cand era procuror si nici cand a devenit judecator. Toata viata ei a trecut dintr-un pat in altul pana a luat-o Lupascu de buna si a ajutat-o sa devina judecator la Curtea de Apel Bucuresti, fara niciun examen . Apoi, babalacul a placut-o atat de mult incat a facut-o sefa sectiei de contencios administrativ a Curtii de Apel Bucuresti si, pentru ca a prestat corespunzator, a trimis-o in locul sau pana si in CSM. Afara din magistratura cu aceste creaturi odioase.

# Filament date 28 November 2012 20:24 +6

Examenele de promovare s-au dat, dar au fost orale.

# O singura solutie - legalizarea prostitutiei date 29 November 2012 11:15 +3

Se vede treaba ca, daca s-ar fi legalizat prostituita si bordelurile ar fi functionat legal, statul ar fi castigat enorm. In primul rand s-ar fi incasat la buget sume enorme, din care ar fi putut fi platiti decent si judecatorii, procurorii, grefierii, etc. pentru a realiza o justitie de calitate. In plus, am fi scapat si de cucoanele astea care uzurpa in prezent diverse functii cum ar fi cele din CSM. Locul lor nu e in sistemul judiciar sau in CSM ci in alta parte si statul trebuie sa le dea posiblitatea sa-si realizeze menirea si sa-si arate talentele in mod legal, fara a se teme sau rusina de ceea ce sunt in realitate.

# obiectiva date 28 November 2012 20:32 +1

da bir cu fugitii ??? opus, ce barbat adevarat !!! lasa ca Lumea Justitiei se descurca singur, el asteapta sa vada daca iesi USL sau ARD sau PPDD...apoi, ataca !!! daca nu iesie USL, va spun eu azi, punem pariu pe o sticla de sampanie pentru copii ca NU va mai afce nici un miting....asta de la TATA, dormea cu poza lui basescu sub perna ! prin 2010 !! e un cal troian !!! PARAZITUL SOCIAL !!! sa dea Dumnezeu ca toate actiunile lui impotriva MAMELOR sa se intoarca asupra copiilor, ca are fete, sa il blesteme din suflet cand or fi mari !

# obiectiva date 28 November 2012 20:33 -1

scuzati erorile de dactilo...asa se intampla cu un computer praf !

# Robert date 28 November 2012 21:02 0

Frustrarile de-a lungul vietii nu le rezolva instantele. Din pacate, se vede efectul subfinantarii din Ministerul Sanatatii. Tratamentul ambulatoriu nu da de fiecare data rezultate.

# obiectiva date 28 November 2012 22:22 -1

ce pacat ca aici nu e ca pe facebook, erai blocat din primele 2 secunde, robert ! si stii de ce ? pentru ca NU ai argumente ! cand un barbat nu are alte argumente, in fata unei femei, decat atacuri la persoana, nu mai e nimic de comentat, doar de blocat !

# Robert date 28 November 2012 23:03 0

Si mie imi pare rau ca administratorii site-ului nu cenzureaza instigarile la ura. Eu intotdeauna m-am referit la legislatia dupa care ar trebui sa judece instantele. Mentalitatile si prejudecatile nu pot inlocui legile, decat atunci cand sunt legiferate. Nu am sa accept niciodata ca toti soferii sunt infractori daca unii din ei accidenteaza mortal oameni pe trecerea de pietoni. Eu nu am de adus argumente unei femei pentru ca aici nu suntem pe vre-un site care se adreseaza femeilor sau barbatilor. Site-ul relateaza ce se mai intampla prin salile de judecata (rele sau bune) si noi poate ar trebui sa discutam despre ele.

# obiectiva date 28 November 2012 23:11 0

pardon, eu NU instig la ura, tu ataci la persoana, vad ca NU comentezi la topic, doar off topic, atacandu/ma pe mine, in mod constant..eu nu am facut referire la ceva care sa iti atinga TIE imaginea, asta daca nu esti TATA insusi ! ia citeste daca te duce IQ pana la acel nivel de intelegere a propriei opinii...si eu m/as bucura sa fie cenzurat atacul la persoana, cred ca ai fi printre primii cenzurati !!!

# Robert date 29 November 2012 15:59 0

Daca un ONG cere "aplicarea legilor in vigoare privind protectia copilului", nu vad de ce interpretati ca ar "initia actiuni impotriva MAMELOR". Demersul are legatura cu "gravele abuzuri ale unor magistrati" si nu are nici o conotatie politica (pentru ca nu se refera la partide sau politicieni). Legile sunt aceleasi indiferent daca sunt alegeri electorale sau nu, sau daca guverneaza USL sau PDL. Ele trebuie aplicate riguros pentru fiecare speta in parte, si nu dupa mentalitati sau fobii. Acum am fost on topic?

# Dan date 28 November 2012 20:58 +3

As fi mers si eu. Numai ca pe 12 decembrie am eu dosar la Sectorul 1 - minori si familie. Cu ocazia asta sa vad si eu cum mi-a fost respinsa o cerere de recuzare pe care eu n-am formulat-o niciodata. De aceeasi judecatoare ca si in cazul Ghica....

# Geo date 29 November 2012 14:40 +2

CSM/ul...... sefa bonda cere decaderea din drepturile parintesti a tatalului copilului ei, Vasilica se judeca cu parintii pentru pensie si cu fosta nevasta tot pentru pensie, Horatius umbla cu sticla la stanga si cu Dana in dreapta cum stie toata lumea si se vede in poze.....astia, cica ar fi maximul pe care-l da justitia din Romanica...."alesii" de care nu trebuie sa indraznesti sa spui ceva de parca tragi cu tunul in sfinti, trebuie sa fie "respectati" ca altfel intri in ultraj ! Mă gândeam chiar ca Patriarhia să-i treacă in calendar, sa le facem statui si sa ne inchinam la ele.....sunt "modele" !

# Geo date 29 November 2012 14:42 0

CSM/ul...... sefa bonda cere decaderea din drepturile parintesti a tatalului copilului ei, Vasilica se judeca cu parintii pentru pensie si cu fosta nevasta tot pentru pensie, Horatius umbla cu sticla la stanga si cu Dana in dreapta cum stie toata lumea si se vede in poze.....astia, cica ar fi maximul pe care-l da justitia din Romanica...."alesii" de care nu trebuie sa indraznesti sa spui ceva de parca tragi cu tunul in sfinti, trebuie sa fie "respectati" ca altfel intri in ultraj ! Mă gândeam chiar ca Patriarhia să-i treacă in calendar, sa le facem statui si sa ne inchinam la ele.....sunt "modele" !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva