16 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PLECARE BOMBA DIN DNA – Celebrul procuror Claudiu Dumitrescu iese la pensie. Dumitrescu tocmai ce fusese numit la sefia serviciului DNA de combatere a coruptiei la nivel inalt. CSM urmeaza sa ii aprobe eliberarea din functie peste patru zile

Scris de: G.T. | pdf | print

1 July 2022 14:27
Vizualizari: 6647

Unul dintre cei mai vechi si mai grei procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie se retrage din sistem. Este vorba despre procurorul Claudiu Dumitrescu (foto).


 

Implicat de-a lungul anilor in dosare majore, inclusiv in lucraturi soldate cu achitari rusinoase (cum au fost spre exemplu cazurile Tariceanu, Grebla sau Cristi David), Dumitrescu a facut cerere de eliberare din functie prin pensionare. Solicitarea lui Dumitrescu urmeaza sa fie aprobata de Sectia pentru procurori a CSM de saptamana viitoare, marti, 5 iulie 2022.

Interesant este ca plecarea procurorului Claudiu Dumitrescu din magistratura vine la doar doua saptamani dupa ce fusese numit in functia de sef al serviciului de combatere a coruptiei la nivel inalt. Mai exact, in 21 iunie 2022, Sectia pentru procurori a decis: “Numirea in functia de procuror sef al Serviciului de combatare a coruptiei la nivel inalt din cadrul Sectiei de combatere a coruptiei al Directiei Nationale Anticoruptie a domnului procuror DUMITRESCU CLAUDIU CONSTANTIN, pentru o perioada de 3 ani, incepand cu data de 22.06.2022”.

 

Iata cererile de eliberare din functie prin pensionare pe care Sectia pentru procurori a CSM le va discuta in sedinta din 5 iulie 2022:


-Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulata de domnul MICLEA OVIDIU MARIUS, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Arad

-Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de doamna SIRBU ANNE MARY, procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - structura centrala

-Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de domnul DUMITRESCU CONSTANTIN CLAUDIU, procuror sef al Serviciului independent de combatere a coruptiei la nivel inalt din cadrul Sectiei de Combatere a Coruptiei a Directiei Nationale Anticoruptie

Comentarii

# DODI date 1 July 2022 19:53 +71

Sper că C.C. Dumitrescu a simțit (din interior fiind) că la DNA este posibil să bată în viitor un vânt de profesionalism, iar zilele... slugirii sub conducerea a doi cretinei (petrov și ciolaniSS) vor deveni istorie. Dacă este așa și tot ar fi bine pentru țara asta. Dar cu atâtea nulități în funcțiile de conducere ale statului român cred totuși că meritocrația, profesionalismul și respectul față de lege vor fi în continuare un vis frumos cu care se îmbată cei care mai speră că țara asta minunată nu va mai fi la mâna trădătorilor de țară din SRI, STS și alte asemenea entități... statale.

# cat timp ii bologa acolo nu va bate niciun vant, date 2 July 2022 06:49 +117

nici macar o besina de profesionalism.

# santinela date 2 July 2022 07:21 +315

Sa spui ca "este posibil ca la DNA-sa bata un vint de profesionalism" (ca cineva de mai sus ) este o impietate. Niciodata,dar niciodata,nu vor ajunge la DNA,mai ales in functii de conducere, procurori cu coloana vertebrala,stiinta de carte sau ciumpalaci nesantajabili.Aceasta structura,mizerabila dupa parerea mea, "facuta" pentru razbunari politice dupa chipul si asemanarea lui Basescu si Kovessi ne va mai chinui multa vreme de acum incolo,mai ales acum daca se vor vota "legile lui Predoiu",alt reprezentant de marca al justitiei minjite !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 14.06.2024 – Guvernul inflameaza grefierii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva