2 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PLECARI MASIVE DIN SISTEM – Zeci de pensionari au fost aprobate in doar doua zile. CSM a dispus eliberarea din functie a 23 de magistrati: 16 judecatori si 7 procurori. O alta procuroare a plecat prin demisie. Iata cine sunt magistratii iesiti la pensie (Lista)

Scris de: G.T. | pdf | print

19 November 2021 12:47
Vizualizari: 10684

Zeci de plecari din magistratura au avut loc in doar doua zile. Este vorba mai exact despre zeci de pensionari.

Concret, in 16 noiembrie 2021, Sectia pentru procurori a CSM a dispus eliberarea din functie prin pensionare a sapte procurori de la parchete de curti de apel, parchete de tribunale si parchete de pe langa judecatorii. De asemenea, Sectia pentru procurori a CSM a decis si eliberarea din functie a unei procuroare care si-a dat demisia din sistem.


 

Dupa doua zile, in 18 noiembrie 2021, Sectia pentru judecatori a CSM a aprobat eliberarea din functie a 16 judecatori. Printre ei, inclusiv o judecatoare de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Iata minuta Sectiei pentru procurori a CSM privind pensionarile aprobate:


“1. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.12.2021, a doamnei CIUCA VIVIANA - STEFANIA, procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti. (unanimitate)

2. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.12.2021, a domnului DOBRESCU SEBASTIAN - STEFAN, procuror sef Sectie judiciara la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj. (unanimitate)

3. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.12.2021, a domnului ALDEA MARTIAN DANUT, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov. (unanimitate)

4. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.12.2021, a domnului STROIE COSMIN CALIN, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Alba. (unanimitate)

5. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.12.2021, a domnului SALONTAI GABRIEL, procuror cu grad profesional corespunzator parchetului de pe langa tribunal la Parchetul de pe langa Judecatoria Medias. (unanimitate)

6. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.12.2021, a doamnei STROE MIRELA CRISTINA, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Dragasani, delegata in functia de prim procuror la aceasta unitate de parchet. (unanimitate)

7. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.12.2021, a doamnei LAMASANU DANIELA IULIANA, procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Suceava, delegata in functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Radauti. (unanimitate)”.


Prezentam minuta Sectiei pentru procurori a CSM privind eliberarea din functie prin demisie a unei procuroare:


“Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functia de procuror, prin demisie, incepand cu data de 01.12.2021, a doamnei AILIOAIE ANDREEA - ALEXANDRA, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Arad, delegata in functia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe langa Tribunalul Arad. (unanimitate)”


Redam minuta Sectiei pentru judecatori privind eliberarea din functie prin pensionare a 16 judecatori:


“Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerilor privind: (unanimitate)

1. Eliberarea din functie, prin pensionare a doamnei STEGARU GEORGETA, judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

2. Eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului MATEUCA RADU CRISTIAN, judecator la Curtea de Apel Craiova.

3. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei RATA GABRIELA MARIANA, judecator la Curtea de Apel Suceava.

4. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei IACOB CONSTANTINA CORALIA, judecator la Tribunalul Bucuresti.

5. Eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului IOJA IOAN-EUGEN, judecator la Tribunalul Hunedoara.

6. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei STANCIU CLAUDIA-MARIA, judecator la Tribunalul Bihor.

7. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei RADULESCU OTILIA, judecator cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Bucuresti.

8. Eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.01.2022, a domnului VLAD FLORENTIN, judecator la Tribunalul Arad.

9. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei judecator MIHANCEA - RUDAREANU LAURA, presedintele Sectiei a II-a civila a Tribunalului Timis.

10. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei CRACIUN CRISTINA-GINA, judecator la Tribunalul Timis.

11. Eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.01.2022, a doamnei MAGUREAN MARIOARA-RODICA, judecator la Tribunalul Caras Severin.

12. Eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 15.12.2021, a doamnei NAZARIE MIHAELA, judecator la Tribunalul Buzau.

13. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei CHILA DOINA-LILIANA, judecator la Judecatoria Arad.

14. Eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.01.2022, a doamnei VISAOIU OTILIA, judecator la Judecatoria Campulung.

15. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei STANESCU ELENA, judecator la Judecatoria Campina.

16. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei HUBERT IOANA, judecator cu grad profesional de tribunal la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti”.

Comentarii

# BRUSC ? Se retrag pentru ca... sau pentru ce... ?? date 19 November 2021 14:54 +15

Poate ne spuneti si varsta fiecaruia.... https://www.afinalwarning.com/572409.html https://welovetrump.com/2021/11/04/report-75-european-fully-vaccinated-athletes-have-died-or-became-seriously-ill-from-sudden-heart-attacks-in-the-past-5-months/ https://thefreethoughtproject.com/died-suddenly-google-trend/ https://www.osha.gov/coronavirus/ets2 https://vaccineinjurynews.com/2021-11-17-osha-announces-it-will-comply-with-5th-circuit-appeals-court-suspend-bidens-vaccine-mandate.html https://www.vaccineinjurynews.com/2021-10-30-german-city-stops-tracking-covid-vaccine-deaths.html https://www.nutritruth.org/single-post/the-covid-orchestra-board-of-trustees-the-names-of-the-people-killing-humanity

# Edelweiss - Ivory Tower Bukowinean Herald date 19 November 2021 15:25 +11

Aia de la PCA Sv. este un exemplar de o unicitate absolută în rândul „magistraților” români: este singurul magistrat care pe sub robă are două rânduri de epoleți: și epoleți SRI, dar și epoleți... GRU. :eek: Bine că s-a dus, duce-s-ar pe pustii și nu i s-ar mai întoarce nici măcar numele, că multe rele și nelegiuiri a mai patronat în răstimpul cât a fost prim-procuror al PCA Suceava. Dacă azi cota de încredere de care se bucură justiția bukowineană este la un nivel execrabil, aceasta i se datorează ÎN MARE parte lui lămășanu și odioasei ei cârdășii de acoliți. Duuuuu-te, alunecând și rostogolindu-te!

# Iovu date 20 November 2021 08:30 -7

Bă nemernic ce esti cum poți să blestemi oamenii tobă de carte.Noi suntem o țară de infractori

# @anamariafiloteiovu date 20 November 2021 11:05 +4

Șăzi ghinișor pe labele de dinapoi, potaie! Involuntar ai comis un paralogism: da, suntem o țară de infractori! Iar cel mai Organizat Grup Infracțional din țară este MAFIA JUDICIARĂ („Judicial Mafia Inc.”)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva