18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

PLESOIANU TAIE CARACATITA SERVICIILOR – Candidat la parlamentare din partea PER, deputatul Liviu Plesoianu propune “Pactul pentru Romania”: “Fara acoperiti in politica, justitie, presa... Fara vanzatori de tara... Vor fi eliminate protocoalele secrete prin care magistratura si alte institutii au fost aservite unor autointitulati semizei din serviciile secrete... Reforma profunda a serviciilor, eliminarea influentei acestora asupra politicii, justitiei, presei si a mediului de afaceri”

Scris de: G.T. | pdf | print

27 October 2020 11:30
Vizualizari: 7855

Inscris in Partidul Ecologist Roman (PER), acolo unde va face echipa cu Serban Nicolae (click aici pentru a citi), si candidat din partea acestei formatiuni la alegerile parlamentare, deputatul Liviu Plesoianu (foto) propune “Pactul pentru Romania”. Mai exact, 21 de masuri esentiale.


 

Concret, Liviu Plesoianu face apel la demnitate nationala, cerand ca presedintele, ministrii, parlamentarii si politicienii de la toatre partidele sa nu se mai comporte ca niste slugi in fata oficialilor straini, si sa respecte Consititutia care stabileste ca “Romania este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil”. In acelasi context, Plesoianu face apel la apararea resurselor romanesti. “Presedintele Romaniei, parlamentarii, ministrii, politicienii din toate partidele nu se vor mai angaja in numele poporului roman sa achizitioneze tehnologii de mana a doua, la preturi exorbitante, ori sa puna pe tava resursele minerale romanesti fara ca poporul roman sa beneficieze financiar de justa valoare a acestora”, cere Plesoianu.

Un alt punct important din pactul lui Plesoianu prevede eliminarea ofiterilor acoperiti din politica, justitie si presa, precum si eliminarea tuturor protocoalelor secrete: “Vor fi eliminate toate protocoalele secrete prin care magistratura si alte institutii ale statului roman au fost aservite unor autointitulati semizei din serviciile secrete. De asemenea, va fi instituit un singur mandat, de maximum patru ani, pentru directorii, prim-adjunctii si adjunctii tuturor serviciilor. Eternizarea pe functie, mai ales in cadrul serviciilor, este extrem de periculoasa pentru democratie! Daca puterea corupe, atunci, evident, puterea absoluta corupe absolut! Iar una dintre cele mai eficiente metode pentru contracararea acestui efect este limitarea mandatelor sefilor din servicii”.

 

Iata pactul pentru Romania propus de Liviu Plesoianu:

 

PACT PENTRU ROMANIA: 21 DE MASURI ESENTIALE

Eu asta vreau pentru tara mea si pentru asta candidez! Cine este PENTRU?

1. FARA SLUGI IN FUNCTIILE PUBLICE!

Presedintele Romaniei, parlamentarii, ministrii, politicienii din toate partidele nu vor injosi natiunea romana comportandu-se ca niste slugi in fata Presedintilor altor tari, in fata ambasadorilor altor tari, in fata comisarilor europeni si in fata oricarui alt reprezentant al unui alt stat. Toti demnitarii si politicienii romani vor respecta Articolul 1, alineatul (1) din Constitutia Romaniei: 'Romania este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil'.

2. FARA VANZATORI DE TARA IN FUNCTIILE PUBLICE!

Presedintele Romaniei, parlamentarii, ministrii, politicienii din toate partidele nu se vor mai angaja in numele poporului roman sa achizitioneze tehnologii de mana a doua, la preturi exorbitante, ori sa puna pe tava resursele minerale romanesti fara ca poporul roman sa beneficieze financiar de justa valoare a acestora.

3. FARA GUVERNATORI DE COLONIE!

La orice incalcare a Conventiei de la Viena cu privire la relatiile diplomatice (Art. 41, alin. 1), care prevede cat se poate de clar ca ambasadorii 'au datoria de a respecta legile si regulamentele statului acreditar', precum si 'datoria de a nu se amesteca in treburile interne ale acestui stat', institutiile si autoritatile statului roman vor solicita acreditarea altor ambasadori la Bucuresti. Toti demnitarii si politicienii romani vor respecta Articolul 2, alineatul (1) din Constitutia Romaniei: 'Suveranitatea nationala apartine poporului roman, care o exercita prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice si corecte, precum si prin referendum'.

4. FARA ACOPERITI IN POLITICA, JUSTITIE, PRESA!

Prioritatea Presedintelui Romaniei, a Parlamentului si a Guvernului va fi readucerea serviciilor in propria matca legala si constitutionala. Serviciile trebuie sa lucreze pentru romani si pentru apararea statului roman, nicidecum sa se implice in politica, in justitie si in presa. Munca oamenilor din servicii care chiar isi servesc patria nu mai trebuie umbrita de interesele si jocurile politice ale unor persoane care raspund altor comenzi decat cele izvorate din Constitutie, din lege si, nu in ultimul rand, din constiinta curata a unei persoane care intelege sa aleaga RESPECTUL pentru poporul roman, nu MANIPULAREA acestuia. Vor fi eliminate toate protocoalele secrete prin care magistratura si alte institutii ale statului roman au fost aservite unor autointitulati semizei din serviciile secrete. De asemenea, va fi instituit un singur mandat, de maximum patru ani, pentru directorii, prim-adjunctii si adjunctii tuturor serviciilor. Eternizarea pe functie, mai ales in cadrul serviciilor, este extrem de periculoasa pentru democratie! Daca puterea corupe, atunci, evident, puterea absoluta corupe absolut! Iar una dintre cele mai eficiente metode pentru contracararea acestui efect este limitarea mandatelor sefilor din servicii.

Este necesara emiterea unei Hotarari CSAT de interzicere a protocoalelor secrete intre serviciile de informatii si celelalte institutii ale statului roman. Pentru Romania si pentru ele insele, este necesara reforma profunda a serviciilor de informatii, este obligatorie eliminarea influentei acestora asupra politicii, justitiei, presei si a mediului de afaceri.

5.FARA SERVICII SECRETE iN ALEGERI!

Presedintele Romaniei, parlamentarii, ministrii, politicienii din toate partidele nu vor mai afecta incredera romanilor in corectitudinea alegerilor si vor elimina STS (sau orice alt serviciu secret) din ecuatia sesiunilor electorale.

6.FARA FETE ROMANCE TRAFICATE!

Prioritatea CSAT, a Presedintelui Romaniei, a Guvernului, a Parlamentului, a magistraturii, a serviciilor de informatii si a politicienilor va fi destructurarea rapida a tuturor retelelor de trafic de persoane, cu obligatia prezentarii periodice a rezultatelor obtinute!

7.FARA TRAFIC DE DROGURI!

Prioritatea CSAT, a Presedintelui Romaniei, a Guvernului, a Parlamentului, a magistraturii, a serviciilor de informatii si a politicienilor va fi destructurarea rapida a tuturor retelelor de trafic de droguri, cu obligatia prezentarii periodice a rezultatelor obtinute!

8.FARA VIOLENTA DOMESTICA!

Institutiile abilitate se vor implica in diminuarea flagelului violentei domestice, cu obligatia prezentarii periodice a statisticilor, a masurilor luate si a rezultatelor obtinute.

9.FARA EXPORT DE MASA LEMNOASA BRUTA (PE TERMEN NELIMITAT)!

Prioritatea Presedintelui Romaniei, a Guvernului si a Parlamentului va fi interzicerea pe termen nelimitat a exportului de masa lemnoasa bruta si derularea unui amplu program de reimpadurire la nivel national.

10.FARA IMPLICAREA ROMANIEI IN CONFLICTE ARMATE IN ABSENTA UNUI REFERENDUM NATIONAL!

Orice implicare, de orice natura, a tarii noastre in conflicte militare nu va putea fi aprobata decat in urma organizarii unui referendum national.

11.2% PENTRU RATIUNI ALIMENTARE, IN OGLINDA CU 2% PENTRU RATIUNI DE APARARE!

Avand in vedere ca nu trebuie sa ne aparam doar de potentiali inamici externi, ci si de foame, saracie si boli asociate saraciei, Presedintele Romaniei, Guvernul si Parlamentul vor stabili cadrul necesar pentru alocarea a doua procente din PIB pentru eradicarea saraciei extreme din Romania. 250.000 de copii se culca flamanzi in fiecare seara pe timp de pace, nu de razboi, ceea ce NU mai poate fi tolerat intr-o tara care se vrea civilizata!

12.SPITALELE SI DRUMURILE VOR FI CONSIDERATE ELEMENTE ESENTIALE ALE SIGURANTEI NATIONALE!

Atat CSAT, cat si, separat, Presedintele Romaniei, Guvernul, Parlamentul si toate institutiile abilitate vor considera SaNaTATEA si TRANSPORTURILE drept parte integranta si esentiala a STRATEGIEI DE SECURITATE NAtIONALa. Un grup de lucru comun va stabili obiectivele si termenele si va prezenta lunar actiunile intreprinse si rezultatele obtinute.

13.O SCOALA A OMULUI, NU O FABRICA DE ROBOTI!

Presedintele Romaniei, Guvernul, Parlamentul, toate institutiile abilitate, precum si societatea civila se vor implica – prin constituirea unui grup de lucru comun – in conceperea unui set de masuri concrete si cuantificabile menit sa reformeze din temelii invatamantul romanesc. Axa prioritara va fi aceea a construirii unui sistem educational care sa puna accentul pe dezvoltarea integrala, armonioasa a fiintei omenesti. in momentul de fata, inteligenta emotionala si munca in echipa – elemente esentiale pentru construirea unei societati sanatoase – nu prezinta aproape deloc interes in cadrul obiectivelor educationale. Fara o sCOALa A OMULUI, care sa urmareasca dezvoltarea unor fiinte omenesti interesate de propria individualitate, dar si de soarta semenilor, NU vom reusi sa schimbam niciodata in bine societatea romaneasca! in momentul de fata, tot ce facem ca stat este sa scoatem pe banda rulanta ROBOtI UTILI, sa ucidem creativitatea si umanitatea in niste copii care, intelesi si ajutati sa-si dezvolte integral individualitatea, ar putea constitui temelia unui viitor cu adevarat luminos, atat pentru ei, cat si pentru noi.

14.OAMENI, NU RESURSE UMANE!

Atata vreme cat vom considera omul ca fiind doar o resursa, asa cum sunt gazele si petrolul, rezultatul va fi acela al unei societati meschine, lipsite de empatie si predispusa mereu catre conflict si relatii interumane glaciale. Este necesara crearea unui grup de lucru, cu reprezentanti ai angajatilor si ai angajatorilor, precum si cu implicarea specialistilor si a societatii civile, care sa conceapa un set de masuri menite sa garanteze demnitatea angajatului in raport cu angajatorul si a angajatorului in raport cu statul.

15.ROMANIA – TARA CE CREEAZA PUNTI INTRE TARI!

Romania isi va dezvolta vocatia de promotoare a dialogului dintre natiuni, de tara ce creeaza punti intre tari, nu de tara ce se arunca pe sine in acceleratorul dement de particule beligerante. Romanii isi vor dezvolta vocatia de popor ce propune punti intre popoare, nu de popor care pierde pana si puntea catre sine. Spre deosebire de diversi 'analisti' care transpira abundent de fericire cand le zboara pe deasupra bilei gandirii cate un avion de lupta, spre deosebire de diversi 'politicieni' si 'demnitari' care sunt dispusi sa dea din coada si din patrie oricat e nevoie pentru a fi mangaiati pe crestet de stapanii lor, noi nu vom accepta niciodata sa ni se cante ode externe la schimb cu statutul de docil cumparator de arme si de supus donator de resurse (minerale si 'umane')! Romania poate fi mult mai mult decat atat, poate conta cu adevarat pe scena lumii! Optam pentru vocatia noastra de promotori ai dialogului dintre natiuni...

Sa nu ne relaxam foarte mult! Facem parte dintr-un bloc militar puternic. Dar daca maine chiar incepe un razboi intre cele doua blocuri militare rivale, are vreun om zdravan la cap impresia ca mai ramane piatra pe piatra pe undeva, pe aici, pe... oriunde? Avand in vedere avansul militar uluitor din ultimii ani, crede cineva cu mintea intreaga ca mai ramane ceva din noi si din lume daca o noua conflagratie mondiala izbucneste!?

Dincolo de apartenenta la un bloc militar, trebuie sa-ti propui un timp al pacii, o cale a dialogului, un efort al constructiei uman-sanatoase! Romania – pentru sine si pentru lumea cea mare – ar trebui sa devina factor de echilibru, tara ce creeaza punti intre tari. Usor, usor, trebuie sa lucram impreuna astfel incat popoarele noastre sa nu mai accepte sa fie aruncate inconstient in acceleratorul dement de particule beligerante!

16.SIGURANTA ALIMENTARA SI ELIMINAREA DUBLULUI STANDARD ALIMENTAR!

Siguranta alimentara a cetateanului trebuie sa constituie o prioritate atat pentru Presedintele Romaniei, cat si pentru Guvern, Parlament si toate institutiile de resort. Este necesara crearea unui grup de lucru comun care sa prezinte periodic, PUBLIC, situatia la zi, masurile luate si rezultatele obtinute. Este necesara introducerea in scoli a unei materii noi obligatorii – ALIMENTATIE si SIGURANTA ALIMENTARA! Este, de asemenea, necesara sanctionarea tuturor producatorilor care folosesc dublul standard asezand pe rafturile supermarket-urilor din Romania produse de calitate redusa fata de aceleasi produse livrate in alte tari.

17.REABILITARE, NU RECIDIVA!

Este necesara si prioritara implicarea Presedintelui Romaniei, a Guvernului, a Parlamentului, a tuturor institutiilor abilitate, precum si a societatii civile pentru transformarea cat mai rapida a penitenciarelor in centre ocupationale, pentru reabilitare, invatarea unei meserii si scaderea ratei de recidiva! Penitenciarul trebuie sa fie o academie a recuperarii sociale, nu o academie infractionala! Viata si activitatea din penitenciare trebuie sa conduca spre REABILITARE, nu spre RECIDIVA.

18.SIGURANTA IN SCOLI, SIGURANTA PE STRADA!

Presedintele Romaniei, Guvernul si Parlamentul vor avea ca prioritate garantarea sigurantei in scoli si a sigurantei pe strada. Grupul de lucru comun va prezenta periodic situatia la zi, masurile luate si rezultatele obtinute. De asemenea, se va pune accent pe contracararea prin masuri concrete a fenomenului 'bullying' in scoli. Conform statisticilor, aproape jumatate dintre copiii din Romania - 46% - au fost la un moment dat victime ale bullying-ului, 53% dintre acestia fiind fete si 47% baieti!

19.ROMANIA VA MILITA IN PLAN EXTERN PENTRU REALOCAREA A 10% DIN BUGETELE MILITARE PENTRU ERADICAREA SARACIEI EXTREME!

Avand in vedere ca, in fiecare an, se cheltuie la nivel global 1,8 trilioane de dolari (adica 1.800 de MILIARDE de dolari) pentru buget militar, avand in vedere ca suma cea mai mare estimata ca fiind necesara pentru eradicarea saraciei extreme pe glob este de 3,5 trilioane de dolari (adica 3.500 de miliarde de dolari), este absolut necesara impunerea principiului 'Cu 10% mai putina MOARTE, cu 10% mai multa VIATA'!

20.DIASPORA TREBUIE AJUTATA, NU EXPLOATATA!

Este absolut necesara crearea unui grup de lucru comun Presedinte – Guvern – Parlament (cu implicarea tuturor ambasadelor, a consulatelor, a institutiilor de resort, precum si a societatii civile si a organizatiilor romanilor din diaspora) care sa lucreze CONCRET pentru ca drepturile si interesele familiilor de romani din afara tarii sa fie protejate si sustinute! De mult prea multa vreme, din interese pur electorale, s-au creat falii intre romanii din tara si romanii din afara tarii, iar acest lucru trebuie stopat. Demnitarii si politicienii trebuie sa se preocupe cu adevarat de situatia romanilor din afara tarii, nu sa incerce prin toate mijloacele sa-i foloseasca in scop electoral!

21.CONSTIENTIZAREA SI PROMOVAREA IDENTITATII ROMANESTI!

'Uniune' nu inseamna neam de clone... Nu ne putem intoarce la natiunile privite ca monade de sine statatoare, ermetic inchise, fara comunicari si schimburi cu exteriorul. Umanitatea e firesc si necesar sa evolueze catre a deveni o mare comunitate. Insa nu in sensul globalizarii asa cum a fost ea conceputa de catre cei care vor – si in mare masura reusesc – sa dirijeze orchestra lumii. Nu in sensul unui singur stat global, unde nimeni nu mai are identitate si unde toti sunt clonele aceleiasi matrici. Ci in sensul unei umanitati alcatuite din miliarde de picaturi interdependente, care aleg LIBER sa compuna un ocean. Nu un neam de clone, nici milioane de monade de sine statatoare, ci o pluralitate de fiinte libere care isi asigura reciproc prosperitatea. Un popor caruia i-a fost extirpat organul identitar este un popor care nu mai traieste cu adevarat, ci doar vietuieste conectat la aparatele altora...

Fie sa FIM!

Liviu Plesoianu”

Comentarii

# veltan aurel date 27 October 2020 12:31 +8

Bravo,esti un om vertical Romania trebuie sa iasa de sub inflente

# DAN date 27 October 2020 13:04 +14

Pentru acest OM, voi vota PER!

# popescu date 27 October 2020 13:08 +1

Programul este f bun. Ghinionul este ca lipseste poporul pt un asfel de pact! Romanul este interest de vest, iar daca nu vede cuvintul asta pe undeva, atunci cei care l-au facut sint cu rusii si s-a terminat. Pt majoritate conteaza o tara ca afara, e.u., civilizazii si avansatii etc. Prevad un esec. Sa ne amintim de referendumul pt familie!

# Lorenzo de Medici date 27 October 2020 13:27 +5

Eu vă votez dl. Pleșoianu, așa cum aș fi făcut-o și dacă ați mai fi candidat la președinția republicii, însă mă tem că, alturi de cei ce vă vor vota și de cei care vor veni lângă dvs.,vom rămâne niște lupi singuratici în marea de oi bezmetice și fără direcție, care a devenit poporul român, urmare procesului îndelungat și intens de depersonalizare la care a fost supus timp de 31 de ani. Și mă mai tem de ceva. Mă tem de siguranța dvs., chiar fizică, și a familiei dvs., dacă platforma propusă va avea din ce în ce mai mulți susținători. Dar, vorba cântecului, dușmanii României, atât din exterior, cât și din interior, ”să ia clar amenințare”, că s-ar putea să constate că aveți fani ”mai mulți decât armata”, care, de va fi nevoie, vor acționa prin orice mijloace pentru a vă apăra. Să nu zică că nu le-am spus !

# santinela date 27 October 2020 14:13 +4

Ei asa ceva trebuia sa faca PSD-ul cit Plesoianu si Serban,Corlatean erau in partid.Cu un asa program nu se punea problema invingatorilor la alegeri. Acum fiecare isi da seama de ce oamenii astia,cu coloana,curaj,nu s-au mai regasit pe listele partidului !

# VIKY date 27 October 2020 14:21 +5

Ei nu se inarmeaza pentru un razboi intre natiuni, sunteti constient de asta. Ei se inarmeaza impotriva propriului popor. Sunteti parlamentar, stiti cate miliarde s-au evaporat pentru dotarea institutiilor de forta?. Cine este imbecil sa creada ca in caz de razboi intre natii, fie chiar si cu Rusia, echipamentele cumparate de Romania va ajuta la ceva?. Eventual ar ramane timp sa arunci o privire inainte de a se transforma tot in cenusa. Acest guWern infect in frunte cu nazistul, ar trebui demisi urgent, pentru genocidul asupra po******tiei.

# un mizantrop date 27 October 2020 14:34 +8

Pai, sa-l votam, zic! Totusi, ma tot bantuie amintirea din 2009, cand, la ambasada din Paris, impreuna cu o mare de oameni, l-am votat, in turul intai, pe Crin Antonescu si la numaratoare n-a aparut nici votul meu...la turul doi au avut grija sa aduca grupuri de presiune care blocau intrarea si faceau galagie, asa ca, am cam plecat toti acasa, sa aflam de pe net ca-l votasem (tot) pe Basescu la fiecare secunda...si traim vremurile in care Basescu pare prizabil in comparatie cu sinistrul din deal...Bafta lui Plesoianu, bafta lui Serban Nicolae si multumesc pentru "eliberarea" de jugul pesedist - ca om cu vederi de stanga eram blocat in aceasta optiune politica, tot mai greu de acceptat de la ciolacizarea fireasca, augmentata si cu militianul Coarna, ca sa fie adevarat tot ce spun dusmanii despre acest partid...

# Toader Lucian date 27 October 2020 15:43 +1

Sunt de acord cu toate capitolele acestui program pe care le-ați prezentat mai sus dar cu o condiție să nu treceți în listele de candidați al PER ,toți lăutarii care au apărut zilele trecute pe Facebook ,toți oportuniștii care bat la ușa PER în prezent .Numai așa vă susținem și vă votăm cu siguranță !

# Decebalus date 27 October 2020 16:46 +2

O da! In sfarsit am cu cine vota! Cam neinspirata alegerea partidului, adica Ecologistii fac parte din marea cupola a cultului si de la ei au pornit multe nenorociri, inclusiv vrajeala cu incalzirea glabala. Sa speram ca Plesoianu se va tine de cuvant si va pune in practica ce predica, iar daca partidul ii va cere sa schimbe macazul, sa schimbe partidul! Succes domnule Plesoianu!

# Ion date 27 October 2020 17:09 +4

Sunt total de acord cu acest Pact! Sa vedem cati politicieni si cate partide vor adera la acest Pact! Dl.Plesoianu eu NU O sa mai votez PSD ci o sa votez PER ! ASTA DATORITA OAMENILOR DIN ACESTE PARTIDE. Oamenii intai si apoi partidul! PSD a fost acaparat de securisti acoperiți!

# silviust date 27 October 2020 17:44 0

Bravo, sper să ia de la pesedeu fix 4 procente!

# Dura Lex date 27 October 2020 21:08 0

Imi pare rau Livache, dar astea ( Programul tau zis Pactul pentru... ) sunt utopii tineresti haiducesti !! Ceea ce tu numesti Servicii secrete reprezinta o permanenta a societatii umane prin care seful de trib, Conducatorul , Suveranul, Sultanul, Imparatul, Presedintele au controlat supusii si teritoriul aflat in stapanire sau sub o influenta discreta ! Aceste "servicii" au avut dintotdeauna o putere si influenta oculta fara a fi vreodata total independente . Nimic nou sub Soare ! Visezi la o Lume ( Societate )in care cuvantul celor mici sa "atarne" la fel de greu cu al celor "mari " ! Vise, taica, vise ! Relatiile dintre state sunt, pe fond, neschimbate de sute de ani , bazate pe forta, influente oculte si pana la urma, pe o Putere intrinseca . La noi au dictat, functie de vremuri si intelegeri imperiale vremelnice, otomani, polonezi, rusi iar independenta a fost temporara si relativa. Istoria nostra este istoria compromisului cu CEL puternic !

# VIKY date 28 October 2020 10:38 +3

Protest in 31 oct ora 19:00, in Piata Victoriei, anuntat de Mugur Mihaescu. Vreau sa vad: - cati prefera libertatea, si cati prefera sclavia. - cati continua sa doarma, si cati se vor trezi. - cati au fost cumparati, si cati au demnitate. - cati sunt spalati pe creier si cati gandesc liberi. - cati sunt curajosi, si cati sunt lasi. - cati se gandesc la generatiile viitoare, si cati sunt cei carora nu le pasa. - cati realizeaza adevarul, si cati nu realizeaza. Totul, dar totul depinde doar de voi, voi puteti schimba cum traiti, si cum muriti. Nimeni pe lume nu va poate ingradi dreptul la viata. Amenintarile lui Arafat si Musta: "Vom decide cine traieste si cine moare", cred ca ar trebui sa scoale si mortii din morminte, dar se pare ca pe voi nu va afecteaza nimic (deocamdata), dar cand va va afecta, veti dori chiar sa se scoale mortii si sa intrati voi in locul lor.

# VIKY date 28 October 2020 13:00 0

Nelu Tătaru: "Nicio sărbătoare nu va mai fi la fel. Nu vom avea şcoala la fel, nu vom avea concedii la fel şi nu vom avea o viaţă socială la fel!". Sunteti pregatiti pentru un viitor "luminos", pregatit "pas cu pas", de guWernul meu nazist?.Cum poate un neica nimeni sa hotarasca pentru viata voastra?. Cum puteti inghiti pe nemestecate incalcarea tuturor derpturilor la viata?. Inclusiv respiratul aerului va este ingradit, punandu-va botnita pe fata. Chiar unul dintre "specialistii" aserviti guWernului infect, va "linistit", spunand ca botnita va fi obligatorie si in viitor, adica viitorul nazist care va asteapta. De 8 luni, acesti nazisti va duc cu zaharelu, anuntand zilnic miere pentru voi, tinandu-va in frau pana la alegeri, cand agenda va fi parcursa "pas cu pas". Dupa alegeri, care vor fi fraudate fara nicio problema, ca doar voi nu contati pemtru ei, cum nu conteaza pemtru vanatori animalele pe care le vaneaza. Ei nu simt durere, dimpotriva, bucurie si satisfactie pentru trofee.

# VIKY date 28 October 2020 13:01 +2

Dupa alegeri, cand dictatorul va avea toata puterea , toate restrictiile de azi care vor fi obligatorii nelimitat, vor fi "complectate" cu legi pentru extinderea restrictiilor. Dupa 6 decembrie luati-va adio de la democratie, veti avea statut de Colonie. Nu va ganditi ca atunci veti iesi in strada sa va aparati dreptul la viata, total gresit, veti putea doar sa iesiti pana in fata locuintei, si veti fi intorsi inapoi in secunda urmatoare. Dronele de supraveghere in masa, care au fost finalizate la Resita (daca nu ma insel), unde a participat clovnul guWernului, vor intra in functiune dupa alegeri. Dar nu cred ca va deranja majoritatea gloatei aserviti nazismului, din moment ce "specialistii" le vor recomanda pentru "protejarea" individului. Fara legatura cu subiectul, chiar acum la 9:15 s-a anuntat ca tichetele de masa s-au majorat cu un ban, nu e gluma, de la 20 lei, la 20,01 lei. ATAT VALORATI VOI PENTRU GUWERNUL NAZIST IN FRUNTE CU DICTATORUL. TREZITI-VA, MACAR IN CEASUL AL 12-LEA.

# Fie sa F.M.I. date 29 October 2020 23:07 +2

In primul rand trebuie sa eliminati influenta serviciilor straine asupra obezelor servicii romanesti.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva