25 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PNL DAMBOVITA TRAGE LINIE DUPA CAMPANIA ELECTORALA – Virgil Guran, presedintele PNL Dambovita: "Am incredere in candidatii Partidului National Liberal pentru fiecare localitate. Sunt oameni bine pregatiti, care au cariere si au muncit toata viata, vin cu proiecte realiste si isi doresc sa puna Dambovita pe harta dezvoltarii"

Scris de: L.J. | pdf | print

7 June 2024 14:32
Vizualizari: 677

Virgil Guran (foto), presedintele PNL Dambovita isi exprima convingerea ca la alegerile din 9 iunie 2024 echipa filialei pe care o conduce reprezinta cea mai buna optiune de vot a electoratului, dat fiind ca in perioada campaniei electorale desfasurate timp de o luna a facut dovada ca au "proiecte sanatoase pentru nevoile reale ale dambovitenilor si oameni bine pregatiti pentru fiecare municipiu, oras si localitate din judet".Presedintele PNL Dambovita a subliniat ca, desi in campanie au existat incidente, candidatii liberali "au dat dovada de fairplay si au folosit aceste zile pentru a informa corect dambovitenii despre proiectele pe care le-au gandit pentru fiecare comunitate".


Redam in continuare comunicatul PNL Dambobvita la final de campanie:


"Campania electorala pentru alegerile locale si europarlamentare se apropie de final. Am avut ocazia ca in aceste zile sa luam din nou pulsul comunitatilor din judetul Dambovita. Nu au lipsit incidentele si unii contracandidati nu s-au dezis de vechile metehne, insa candidatii liberali au dat dovada de fairplay si au folosit aceste zile pentru a informa corect dambovitenii despre proiectele pe care le-au gandit pentru fiecare comunitate.

Partidul National Liberal Dambovita participa la alegerile din 9 iunie cu o echipa puternica, ce reuneste experienta alesilor liberali, care au facut performanta in administratie, cu viziunea noua a generatiei tinere. Avem proiecte sanatoase, pentru nevoile reale ale dambovitenilor si oameni bine pregatiti pentru fiecare municipiu, oras si localitate din judet.

Virgil Guran, presedinte PNL Dambovita:

Ne apropiem de finalul campaniei electorale pentru alegerile locale si europarlamentare. Am fost in aceasta perioada in fiecare comunitate din Dambovita si m-am bucurat sa vad sustinerea de care au parte candidatii PNL. Dambovita are o sansa la dezvoltare, cu o administratie liberala. Am incredere in candidatii Partidului National Liberal pentru fiecare localitate. Sunt oameni bine pregatiti, care au cariere si au muncit toata viata, vin cu proiecte realiste si isi doresc sa puna Dambovita pe harta DEZVOLTARII. Pe 9 iunie, alegeti candidatii PNL pentru fiecare municipiu, oras si comuna si nu va vor dezamagi”.

Dambovitenii merita mai mult! Viitorul judetului se decide la VOT, pe 9 iunie!"Comandat de Partidul National Liberal – Filiala Dambovita,

CMF 2120015

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.07.2024 – DNA nu e de nasul lui Ardelean

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva