18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

POATE DE DATA ASTA LE IESE – Se reia concursul pentru ocuparea functiei de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate, ramasa vacanta dupa ce Horia Georgescu si-a dat demisia din cauza dosarului de la DNA. Prima incercare s-a soldat cu un esec rusinos. Niciunul dintre cei trei candidati nu a reusit sa treaca de proba scrisa (Anuntul)

Scris de: L.J. | pdf | print

14 September 2015 12:30
Vizualizari: 10978

Inca o tentativa pentru gasirea noului presedinte al Agentiei Nationale de Integritate. Consiliul National de Integritate a anuntat, saptamana trecuta, declansarea procedurii de selectie a presedintelui ANI, functie ramasa vacanta dupa ce Horia Georgescu (foto) si-a dat demisia, ca urmare a dosarului penal de la DNA in care a fost arestat.

Nu este prima incercare de ocupare a functiei de presedinte ANI. In urma cu cateva saptamani a avut loc un alt concurs, insa acesta s-a terminat intr-un mod cu adevarat rusinos. Niciunul dintre cei trei candidati, Ion Ionel Garlesteanu, Claudiu Petre Platon si Bogdan Stan, nu a reusit sa treaca de proba scrisa. Conform Regulamentului de desfasurare a concursului sau examenului pentru ocuparea functiilor de presedinte sau vicepresedinte ai ANI, candidatii trebuie sa obtina minim 70 de puncte la fiecare subiect, urmand apoi sa sustina proba interviului. A fost un prag pe care niciul dintre cei mentionati mai sus nu l-a trecut.


Astfel, potrivit Consiliului National de Integritate, cei interesati sa participe la acest al doilea concurs isi pot depune candidaturile in perioada 11 septembrie 2015 – 12 octombrie 2015, la sediul ANI. Concursul consta intr‐o proba scrisa, care va avea loc in data de 16 noiembrie 2015, candidatii declarati admisi urmand sa sustina in 27 noiembrie 2015 interviul.

Prezentam anuntul Consiliului National de Integritate:

Consiliul National de Integritate anunta declansarea procedurii de selectie a presedintelui Agentiei Nationale de Integritate, conform art. 20 alin. 1 din Legea 144/2007 republicata privind infiintarea, organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Integritate. Procedura de selectie consta in parcurgerea etapelor prevazute de Legea nr. 144/2007, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si de Regulamentul de desfasurare a concursului sau examenului pentru ocuparea functiilor de presedinte si/sau vicepresedinte ai Agentiei Nationale de Integritate, adoptat prin Hotararea nr.2/2007 a Consiliului National de Integritate, cu modificarile si completarile ulterioare.

Dosarele de candidatura se depun in perioada 11 septembrie – 12 octombrie 2015, de luni pana vineri, intre orele 9.00 ‐ 16.30, la sediul Agentiei Nationale de Integritate, situat in bulevardul Lascar Catargiu nr. 15, sector 1, Bucuresti, telefon 0372.069.822, persoana de contact: Mirabela David si/sau Claudia Motroc.

Dosarul de candidatura va contine documentele prevazute la art. 12 din Regulamentul de desfasurare a concursului sau examenului pentru ocuparea functiilor de presedinte si/sau vicepresedinte ai Agentiei Nationale de Integritate, aprobat prin Hotararea C.N.I. nr.2/2007, publicata in Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.479/17 iulie 2007, cu modificarile si completarile ulterioare.

Concursul pentru ocuparea functiei de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate consta intr‐o proba scrisa si in sustinerea interviului. Proba scrisa se sustine in ziua de luni 16 noiembrie 2015, ora 12.00, la sediul Agentiei Nationale de Integritate. Sustinerea interviului va avea loc in ziua de vineri 27 noiembrie 2015, ora 11.00, la sediul Agentiei Nationale de Integritate.

Planurile de management pe baza carora se vor sustine interviurile se depun la sediul Agentiei, in aceleasi conditii ca dosarele de candidatura, incepand cu data de 15 octombrie 2015 pana pe data de 06 noiembrie 2015, intre orele 08.30 ‐ 16.30”.

*Cititi aici anuntul Consiliului National de Integritate

Comentarii

# unul din lumea cea mare date 14 September 2015 17:51 +2

eu sic sa participe si horica sigur ia vreo 0,75 ca punctaj.baaaaa!!!!!!!!! nici dracu nu mai are incredere in voi si examenele voastre !!!!! sint la fel de aranjate ca si la institutul national de mita si la fel ca la examenele de primire in barou. ma contrazice cineva?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva