14 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

POLITIA, IMPLICATA IN FRAUDAREA ALEGERILOR LA MANGALIA – Analistul politic Cozmin Gusa denunta "sistemul mafiotizat" si cere MAI sa demareze de urgenta o ancheta. Gusa prezinta filmul evenimentelor cu "arestarea lui Mohammad Murad": "Cristian Radu si a premeditat isprava, printr-o adresa trimisa lui Marcel Vela, cu 2 zile inaintea votului". Lumea Justitiei prezinta in exclusivitate momentul in care Politia l-a tras pe dreapta pe Murad pentru a controla masina, fara mandat (Video)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

28 September 2020 17:00
Vizualizari: 8941

Stirea cu arestarea omului de afaceri Mohammad Murad, candidat la functia de primar al municipului Mangalia, chiar in ziua alegerilor din 27 septembrie 2020 a picat ca un trasnet. Dupa ce a avut timp suficient sa fie raspandita pe toate canalele media a iesit insa la iveala si adevarul: Murad nu a fost arestat, ci a fost o "isprava premeditata" de care ministrul Marcel Vela ar fi fost informat. O isprava care a profitat, se pare, principalului sau contracandidat Cristian Radu, si care ar fi fost creata de cunostinte ale acestuia din urma in scopul crearii unui avantaj categoric la functia de primar al municipiului Mangalia.


 

Cel putin acest lucru reiese din dezvaluirile pe care analistul politic Cozmin Gusa le face legat de incidentele de la Mangalia. Intr-o virulenta postare pe Facebook adresata in principal ministrului Afacerilor Interne Marcel Vela si chestorului Politiei Romane Bogdan Despescu, analistul Cozmin Gusa face o expunere a evenimentelor petrecute in Mangalia in ziua alegerilor care au condus la "breaking news-ul" de senzatie potrivit caruia Mohammad Murad a fost arestat.


Potrivit lui Cozmin Gusa in spatele acestui fake news ar fi stat chiar seful Politiei Mangalia, Cristian Popescu, dar si politistul Cristian Bozolan. Concret, Bozolan l-ar fi urmarit pe unul dintre oamenii de campanie ai lui Mohammad Murad, pe care l-ar fi oprit initial pentru "centura de siguranta, apoi de foliile de pe parbriz, apoi de asigurarea masinii" pentru ca in final sa il duca incatusat in sediul politiei. Totul s-ar fi petrecut in lipsa unui mandat emis de procuror, desi in acela moment de serviciu la Parchetul Judecatoriei Mangalia s-ar fi aflat sotia candidatului PNL la Consiliul Local Mangalia, procuroarea Gabriela Rugea.


Imediat dupa acest incident, dezvaluie Cozmin Gusa in postarea sa, seful Politiei Mangalia, Cristian Popescu ar fi comunicat pe messenger catre alti colegi politisti stirea ca Mohammad Murad a fost arestat. Chiar si Cristian Radu, contracandidatul omului de afaceri a postat pe Facebook "stirea" ca un "contracandidat impreuna cu oameni din echipa sa au fost retinuti de politie", Gusa avertizand asupra faptului ca Radu "si a premeditat isprava, printr-o adresa trimisa lui Marcel Vela, cu 2 zile inaintea votului" (vezi facsimil).Dupa explodarea vestii ca Murad a fost arestat, Cristian Radu ar fi distribuit de pe telefonul sau mobil, mesaje pentru a fi votat si, sustine Cozmin Gusa, ar fi pus in aplicare "operatiunea Suveica si Mita Electorala pentru Cristian Radu, plus buletine false distribuite sau facute disparute (la Spitalul Municipal condus de catre Alina Dan, amanta dovedita de presa ca fiind amanta lui Cristian Radu). Pentru aceste fapte sunt depuse plangeri la Politie, cu dovezile anexate!".


Aceste evenimente s-ar fi desfasurat, potrivit lui Cozmin Gusa gratie legaturii de notorietate dintre "cei trei Cristieni", respectiv aceea ca, "Cristian Bozolan detine o terasa, Coltul Vesel, unde in toata luna de campanie s-au strans sustinatorii lui Cristian Radu, fiind omeniti corespunzator".

De asemenea, subliniaza Cozmin Gusa in postarea de pe Facebook, Bozolan s-ar afla intr-o relatie de prietenie cu "celebrul procurorul Teodor Nita de la Parchetul Constanta, cel care are in cercetare toate dosarele de coruptie ale lui Cristian Radu, pe care le treneaza de ani multi".


Atentie, semnaleaza in final Cozmin Gusa, "fratele procurorului Nita, de profesie avocat, a avut contracte banoase cu primaria Mangalia, pe care a reprezentat-o in diverse procese".

Publicam in continuare in exclusivitate momentul in care Politia din Mangalia a oprit masina in care se afla Mohammad Murad:

 


Redam postarea lui Cozmin Gusa de pe Facebook:

BREAKING NEWS MANGALIA! In atentia lui Marcel Vela si Bogdan Despescu:

FILMUL FRAUDARII ALEGERILOR CU CONCURSUL POLITIEI MUNICIPALE.

M.A.I. TREBUIE SA DEMAREZE ANCHETA URGENT!

DESCRIEREA RELATIILOR DE TIP MAFIOT IN 9 PUNCTE.

Fiind si jurnalist de investigatii la originile mele din presa, incepand de ieri am cercetat faptele ilegale care-au marcat alegerile de la malul marii. Marea surpriza este ca am gasit implicati politisti, ba chiar pe seful Politiei Mangalia.


Ce scriam azi dimineata?

"Mangalia, locul devenit celebru in campanie prin candidatura independentului Murad, dar si prin acuzele dovedite despre coruptia primarului in functie, favoritul Lu'COVID, a fost ieri ca un teatru de razboi de gherila urbana. Cu politisti in civil dar cu pistoalele la vedere (!), care defilau demonstrativ pe strazi, dar si cu un episod ca-n filme, pe care vi-l relatez:

unul dintre responsabilii campaniei lui Murad, a fost oprit in trafic de 7 masini de Politie pentru faptul ca avea geamurile masinii acoperite cu folie; fara mandat din partea vreunui procuror, politistii-militieni L-AU INCATUSAT si l-au dus la sectie, unde au inceput sa-l ameninte dur, neaceptand prezenta vreunui avocat; dupa vreo 2 ore omului i s-a facut rau, fiind cardiac si cu un atac de cord la activ petrecut acum cativa ani; abia atunci politistii au cedat si l-au dus rapid la spital unde l-au si abandonat fara explicatii."


CE-AM AFLAT CA S-A INTAMPLAT INSA CU ADEVARAT IERI?


1. In timpul diminetii de ieri, politistul Cristian Bozolan, care se afla in afara orelor de serviciu, si-a folosit masina personala (cu numere de Bulgaria) si pe cea a finului sau (interlopul Verde, cu Mercedes Vito identificat cu numerele), pentru a duce cetateni ai Mangaliei la vot, in scopul de a vota pentru candidatul Cristian Radu, primarul in functie. Exista declaratii ale oamenilor care confirma ceea ce am scris mai sus, plus aspecte pecuniare!


2. De la orele 14.00, odata cu intrarea in servicu, Cristian Bozolan l-a urmarit in trafic pe unul dintre sustinatorii campaniei candidatului independent Murad, si l-a oprit asistat de inca 2 echipaje de politie. Pretextul principal a fost legat de centura de siguranta, apoi de foliile de pe parbriz, apoi de asigurarea masinii, cum se poate observa si din filmarea postata ieri de catre activistul civic Dorian Ioan Hapurnea. La aceasta operatiune a asistat, IMBRACAT IN CIVIL, CHIAR ADJUNCTUL POLITIEI MANGALIA, DRAGOS CRISTEA, cu pistolul afisat ostentativ la curea. Operatiunea s-a finalizat cu ducerea la Politie si INCATUSAREA OMULUI DIN CAMPANIA LUI MURAD. Acest fapt s-a desfasurat ilegal fara vreun mandat emis de procuror, desi era de serviciu la Parchetul Mangalia, GABRIELA RUGEA, SOTIA CANDIDATULUI PNL LA CONSILIUL LOCAL DE PE POZITIA 2!


3. In minutele imediat urmatoare operatiunii, seful Politiei Mangalia, CRISTIAN POPESCU, a comunicat pe messenger catre alti colegi politisti stirea ca MURAD A FOST ARESTAT!


4. La scurt timp, primarul Cristian Radu posteaza si el pe contul de facebook faptul ca un contracandidat impreuna cu oameni din echipa sa au fost retinuti de politie (captura FOTO anexata), confirmat la scurt timp de o postare a viceprimarului DRAGOS ANGELESCU, care chiar il nominalizeaza pe Mohammad Murad ca fiind retinut de politie.


5. Cristian Radu si a premeditat isprava, printr-o adresa trimisa lui Marcel Vela, cu 2 zile inaintea votului (anexata).


6. Stirea este multiplicata instantaneu pe presa locala si centrala (cu sprijinul direct al lui LuCOVID!), si prin intermediul a cca 15 site-uri de stiri, cei din Mangalia AFLA CA INDEPENDENTUL MURAD A FOST ARESTAT, deci n-ar mai avea pe cine sa voteze. Iar aceste lucruri se petrec exact dupa orele 16.00, si continua pana la 21.00, cand votanti de baza ai lui Murad erau asteptati la vot.


7. In acelasi timp, primarul Cristian Radu distribuia de pe telefonul sau mobil, mesaje pentru a fi votat, fapta ilegala si pedepsita de legea penala, art.385 (anexa foto). Alta fapta penala este cea conform careia exact in intervalul de timp in care Murad a fost scos din cursa pentru cateva ore prin incidentul creat, in cateva dintre sectii se desfasura operatiunea SUVEICA si MITA ELECTORALA pentru Cristian Radu, plus buletine false distribuite sau facute disparute (la Spitalul Municipal condus de catre Alina Dan, amanta dovedita de presa ca fiind amanta lui Cristian Radu). Pentru aceste fapte sunt depuse plangeri la Politie, cu dovezile anexate!


8. Care sunt legaturile de notorietate dintre cei trei CRISTIENI, politistii mentionati si primarul Cristian Radu? Cristian Bozolan detine o terasa, COLTUL VESEL, unde in toata luna de campanie s-au strans sustinatorii lui Cristian Radu, fiind omeniti corespunzator.


9. CRISTIAN BOZOLAN este intr-o relatie de prietenie cu celebrul procurorul Teodor Nita de la Parchetul Constanta, cel care are in cercetare toate dosarele de coruptie ale lui Cristian Radu, pe care le treneaza de ani multi. Atentie, fratele procurorului Nita, de profesie avocat, a avut contracte banoase cu primaria Mangalia, pe care a reprezentat-o in diverse procese.

Mai sunt nenumarate dovezi despre sistemul mafiotizat din Mangalia, pe care oamenii mi le-au povestit, si care pot fi si ele baza nu doar pentru ancheta MAI, dar si pentru sesizarea pentru anularea alegerilor si repetarea lor. Dar asta, doar daca institutiile statului doresc sa pastreze aparenta ca avem inca democratie in Romania!


*Cititi aici integral postarea lui Cozmin Gusa

Comentarii

# Andrei Muresan date 28 September 2020 18:37 +15

”Românii au și vor avea ce-au votat: un președinte neamț, un premier ungur, un șef la servicii nu mai știu ce, acum primar neamț la Timișoara, o franțuzoaică obraznică la București... Și la putere numai partide globaliste și antinaționale”. Born in Brașov to an ethnic Hungarian father and an ethnic Romanian mother, Ludovic Orban completed secondary studies at the city's Andrei Șaguna High School in 1982. He then studied industrial machinery design technology at the University of Brașov , graduating in 1988. :D Praloanga, consiliera idiotului de la Cotroceni, este evreica unguroaica. Iata, pe mana si botul cui v-ati dat parul romanilor! Ma refer la parul pubian.

# rDU BANEASEA date 28 September 2020 18:38 +2

Nu trebuie autorizatie pentru verificarea autoturismului

# Edelweiss - membru PNL într-un BESV date 28 September 2020 21:42 +4

Alegerile din Rroemenika au fost mani******te printr-o nouă metodă de fraudare: CERNEALA SIMPATICĂ. La 2-3 ore de la exercitarea dreptului de vot, cerneala stampilei DISPAREW de pe buletinul de vot. Buletine de vot verificate încrucișat de … 6 ORI la orele 23.000 – 01.00, ajunse în jurul orei 08.00 la Biroul de circumscripție comunală, deja conțineau buletine de vot valide. (WOW! POLTERGEIST ELECTORAL) Singura explicație logică stă în calitatea cernelii utilizate, o cerneală care dispare de pe buletinul de vot și cele nule, cu 2 stampile, devin valide cu o ștampila. Această ipoteză logică justifică numărul ENORM al buletinelor de vot ALBE (nule) găsite în urnă, număr excepțional de ridicat față de alte tururi de alegeri. Această ipoteză șocantă, a cernelii simpatice, explică înfrângerea electorală a unor baroni CJ consacrați : robu si oprișan. Urna de PCJ se desface, de regulă, ultima.

# Edelweiss - membru PNL într-un BESV date 28 September 2020 21:43 +2

Deja după un interval de tip suficient pentru ca cerneala „special” pusă la dispoziție de autorități să-și facă efectul ți să dispară de pe buletinele de vot. Ca un corolar al acestei halucinante ipoteze se impune o singură profeție: alegerile parlamentare din 2020 vor fi decise de „CERNEALA SIMPATICĂ” asigurată pe instituțiile prefecturii guvernării în funcție. SIEG HEL! MACHT RUMANIEN VON SOCIALDEMOCRATIE FREI! Eu nu voi mai accepta niciodată să particip ca membru într-un BESV. MÂNĂRIA E PREA MARE PENTRU caracterele etice, oneste, demne.

# Mangalia date 29 September 2020 08:52 +1

Nu inteleg de ce ar fi avut nevoie Cristian Radu de aceasta frauda fantezista. Omul a iesit cu 10 procente peste marele afacerist Murad. Asta in conditiile in care Murad a fost sustinut de absolut toate celalalte partide si liderii politici locali (Iorgus, Ozzy, etc.) Mai mult decat atat, doamna Rares Bogdan a declarat ca e bun prieten cu candidatul promovat agresiv de PSD, ALDE, PRO Romania, etc.

# vaduva date 29 September 2020 15:59 +2

@ Edelweiss - membru PNL într-un BESV....se poate cere LA PARCHET expertizarea cernelii`` simpatice``, daca se face aceasta proba , se va putea cere ANULAREA ALEGERILOR SI REPETAREA SCRUTINULUI. exista o solutie la orice problema. PSD , INDEPENDENTII, ALDE, sa ceara anularea alegerilor...HAI, CA SE POATE !

# „Kores” stamp pad ink date 29 September 2020 20:11 +1

@ widow: întâi fac eu niște experimente în particular. Am reușit sa fac rost de un flacon de tuș de duminică și un buletin de vot anulat, dintre cele afișate pe ușă. Am stampilat vreo 30 de amprente cu o stampila de jucărie și acum aștept sa vad ce se petrece peste ceva timp. Oricum ar fi, ceva m-a intrigat de cum am „capturat” flaconul de tuș: pe el scrie următoarea dată: 08.01.2011 [322]. Fuga am dat iute la dulap că aveam tuș rămas aveam de la alegerile din 2016. Pe acela, tot ”Kores”, scrie 15.05.2014 [48.322] :eek: Deci la alegerile din 2020 s-a folosit tuș austriac din 2011? /// post-scriptum: „Kores” stamp pad ink, made in EU by Kores CE GMBH, A-1190 Vienna, Muthgasse 36 Austria. :sigh: 'cea mamii lor de austrieci! Gâzuliță ce usucă coniferele - ne-au dat. Plăvann nalt ca gardul și prost ca gardul - ne-au dat. Acuma văd că ne-au dat și tuș vechi de un deceniu. Iar în schimbul tuturor acestor „contribuții” neprețuite, ne-au luat gazul din Marea Neagră. Mi se pare echitabil.

# Narcis date 30 September 2020 11:06 +1

Domnul acesta locuieste la Cluj, dar se tot miră! Gazeta de Cluj a scris articole, inca de la alegerile euro-parlamentare, ca SRI manipuleaza si STS numără. Exista o lucrare a unor tineri din Cluj-Napoca, se numeste ”PRINCIPALELE TIPURI DE NEREGULI CONSTATATE LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE DIN 26 MAI 2019 INVENTARIERE & EXEMPLIFICĂRI”, Autori: Ionuț APAHIDEANU Dan ȘEL. Acestia au semnalat in 2019 schema de fraudare cu tabletele si soft-ul STS. Chiar la Antena 3 s-a prezentat. S-a vazut atunci ca PMP a obtinut un scor foarte mare iar ALDE, nu! S-a facut transferul de voturi, ca Băsescu sa fie recativat! Probabil se crede ca Biden va castiga alegerile din SUA si se reface gașca.Numai ca PSD doooarme, de mult timp si nu pare ca se va trezi curând! Olguta Vasilescu anul trecut, spunea cu naivitate, dupa ce se facuse o comisie de ancheta, ca nu credea ca se pot fura alegerile!! No comment!

# VIKY date 30 September 2020 13:27 0

Se pare ca NU ai invatat nimic. Daca ai fi invatat, azi era un presedinte ROMAN la Cotroceni, un premier cu coloana vertebrala , primari romani in tara. Ce aveti acum?: un persedinte nazist, un premier ratat ca om, un primar al capitalei autist, un primar la Timisoara impus de hitlerista de peste gard, o penala primar la sectorul 1, intrun cuvant, nazismul la putere. Nu sunt convinsa ca nu se va rasturna cerul pe voi, cei care ati mani******t, tradat, mintit si vandut tara si poporul. Sa nu credeti ca veti scapa asa usor, la ce vi se pregateste, nu veti scapa nici voi, nici averile voastre acumulate pe spinarea po******tiei. Mai aveti 2 luni pana veti simti lovitura de gratie. "Prostia si domnia se plateste". "D-zeu nu se grabeste, nu intarzie, dar vine la timp". Nu uitati ca aveti o singura viata, dar nu uitati ca generatiile viitoare sunt copiii si nepoti vostri, care va vor blestema pentru tradarea voastra pentru "o punguta cu bani".

# VIKY date 30 September 2020 13:28 0

Singura modalitate de a iesi din DICTATURA, este sa iesiti in strada la unison in toata tara, toti care ati votat alte partide inafara de USR si PNL. Vor ramane in „casa” doar diasporezi care au fost trecuti pe listele electorale, dar care sunt pe campurile inverzite de sparanghel. Daca acum nu reactionati, la parlamentare nu mai are rost sa votati, STS este la datorie. Si culmea va intra USR la guvernare, cu premierul Ciolos, cu platforma de guvernare care va fi aplicata cu armata, pardon, ca la armata: fara biserici, fara familie traditionala, fara proprietati, in comun nu ca la CAP, ci ca la „felinarele rosii”, fara penali, ca doar sunt ei destui, nu au nevoie de altii. Inghititul pe nemestecate, te poate ineca, iar cand esti singur, izolat, nu te mai ajuta nici D-zeu.

# vaduva date 30 September 2020 13:49 0

@Edelweiss, incearca sa incalzesti hartia si spune-ne rezultatul experimentului. ...https://evz.ro/feriti-va-de-pixul-minune-riscati-sa-picati-examenele-980119.html

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva