1 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

POLITIA VREA SA-L FACA PE MIRCEA BADEA – Atentat la libertatea de exprimare menit sa intimideze presa incomoda. Halucinant: Mircea Badea are dosar penal pentru comentarii facute la adresa protestatarilor din Piata Victoriei. Sunt vizate fapte de instigare publica si incitare la ura sau discriminare, pretins a fi fost comise cu aproape doi ani in urma. In plina criza de coronavirus, cu inconstienti care zburda pe strazi, Politia n-are alta treaba decat sa se ocupe de Mircea Badea (Documente)

Scris de: George TARATA | pdf | print

19 March 2020 15:42
Vizualizari: 11028

Iata cu ce se ocupa politistii in vremea coronavirusului, cand misiunea lor ar trebui sa fie prinderea inconstientilor care nu respecta regulile de carantina si izolare, iesind pe strada si riscand sa imbolnaveasca alte persoane.


 

Comitand – in opinia noastra – un grav atentat la libertatea de exprimare, menit sa intimideze presa si jurnalistii liberi, Politia Romana i-a deschis dosar penal lui Mircea Badea (foto), realizatorul emisiunii “In gura presei” de la Antena 3, pentru fapte pretins a fi fost comise in urma cu aproape un an. Concret, Biroul de Investigatii Criminale din cadrul Sectiei 6 Politie are dosar penal in rem, in care vizat este Mircea Badea, pentru instigare publica si incitare la ura sau discriminare. Halucinant: obiectul anchetei priveste comentarii facute de Mircea Badea cu privire la protestatarii din Piata Victoriei.

Existenta dosarului penal a fost dezvaluita chiar de catre Mircea Badea, joi, 19 martie 2020, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Acesta a prezentat o adresa primita de Antena 3, in care seful Sectiei 6 Politie, comisarul Leontin Marian Penu, cere postului de televiziune sa puna la dispozitie pe suport tehnic inregistrarea emisiunii “Sinteza Zilei”, in care Mircea Badea ar fi facut respectivele comentarii. Antena 3 este chiar atentionata ca in caz de nesupunere ar putea fi sanctionata cu amenda judiciara cuprinsa intre 500 si 5.000 lei.

Tot Mircea Badea a publicat si ordonanta din 12 martie 2020, semnata de agent-sef adjunct de politie Marin Damian Chesaru, prin care s-a dispus predarea inregistrarii emisiunii si in care se prezinta derularea dosarului penal. Astfel, pretinsele fapte de instigare publica si incitare la ura sau discriminare ar fi fost comise cu, atentie, aproape doi ani in urma, mai exact in 4 iulie 2018, cand, noteaza agentul sef adjunct Marin Damian Chesaru, “numitul Badea a avut o interventie prin care se declara nemultumit ca mai multi cetateni au protestat in Piata Victoriei, acesta indemnand publicul emisiunii, sa savarseasca infractiuni contra vietii impotriva celor care protesteaza in Piata Victoriei, respectiv 'sa-i calce cu autoturismul'”.

De asemenea, din aceeasi ordonanta prin care se cere inregistrarea emisiunii aflam ca dosarul a fost deschis la mai bine de un an de la comentariile lui Mircea Badea, prin ordonanta din 21 octombrie 2019, prin care s-a dispus inceperea urmaririi penale in rem.

 

Asadar, situatia este urmatoarea:


-in 4 iulie 2018, Mircea Badea face comentariile la adresa protestatarilor din Piata Victoriei;

-la mai bine de un an de la acel moment, in 21 octombrie 2019, Politia incepe urmarirea penala in rem;

-in 12 martie 2020, in plina criza a coronavirusului si la aproape doi ani de la presupusele comentarii, politistii accelereaza investigatia si cer de la Antena 3 inregistrarea emisiunii cu comentariile lui Mircea Badea.

 

Se incearca reducere la tacere a lui Mircea Badea?


Toata aceasta desfasurare a evenimentelor ne face sa ne intrebam daca nu cumva avem de-a face cu o tentativa de reducere la tacere a lui Mircea Badea, in conditiile in care acesta a criticat in ultima perioada masurile prin care regimul Iohannis si guvernul Orban au intervenit pentru combaterea coronavirusului. Ca sa nu mai spunem ca un asemenea dosar este, credem noi, un evident atentat la libertatea de exprimare, oricine avand dreptul sa isi exprime opiniile.

De altfel, suntem convinsi ca afirmatiile lui Mircea Badea au fost scoase din context, fraza imputata – “sa-i calce cu autoturismul” – reprezentand in realitate o metafora, stiut fiind ca realizatorul Antena 3 s-a plans in nenumarate randuri ca protestatarii blocheaza circulatia din Piata Victoriei, manifestand fara a avea autorizatie, ceea ce este un adevar pe care nimeni nu il poate contesta.

 

Iata precizarile lui Mircea Badea despre dosarul penal in care este vizat:


Tocmai am primit aceste acte. Iata datele:

4.07.2018 se petrece 'presupusa fapta'.

21.10.2019 incepe urmarirea penala in rem, adica un an si trei luni mai tarziu, in campania electorala pentru prezidentiale.

12.03.2020 militia considera ca trebuie sa se ocupe un pic, cu atentie si ingrijorare de aceasta speta.

E ceva neclar aici? In plina pandemie, militia vrea sa investigheze ceva ce as fi spus acum doi ani. :))))))

P.S. Sigur ca e o aberatie sa scoti o sintagma dintr-o propozitie dintr-o intreaga discutie si sa-i dai sensul de care esti interesat. Le multumesc 'oamenilor legii' ca imi confirma milimetric tot ce am spus despre ei in ultimii 20 de ani”.

 

 


Iata documentele primite de Mircea Badea:

 


Comentarii

# (Ex)Procurorul date 19 March 2020 15:56 +24

Păi, zic să ne ia pe toți care gândim și ne exprimăm la fel ca Mircea Badea. Cred că depășim cu mult efectivele Poliției. Să ne cheme Mircea, că venim. Atunci să te ții. Cred că ăștia n-au citit ”Fetița cu chibriturile” de Hans Christian Andersen, de vor să dea foc la situație.

# Goargăș date 19 March 2020 16:23 +18

Bă, nu vă este rușine? Cade boala grea peste intreaga lume și vouă vă arde de prostii? Chiar și marele președinte (doar fizic vorbind) a încetat cu marota ,,pesedeului" iar voi o țineți langa...Să vă fie clar, Mircea este ,,vocea patriotului naționale"!

# Ion A date 19 March 2020 16:24 +12

Din câte îmi aduc aminte a zis ceva despre faptul că protestatarii nu aveau autorizație pentru acel miting/protest și dacă accidental ar intra cineva cu mașina în ei,cine răspunde?

# Valter Cojman date 19 March 2020 16:32 +4

Securitatea stalinisto-nazista si "justitea" de KKT iohaniSSta lucreaza...

# Neanae date 19 March 2020 16:43 +3

Mda, dacă le cerea m...IE hagshtagistilor și protestatarilor, care voiau in realitate sa între in Guvern, ar fi fost perfect legal. Dl Iohanus o zis ca e libertate de expresie când se cerea acest gest onorabil PSD istilor. Ce-o zâs Badea național era de caricatura și stil pamflet, spus cu haz și har. Or fi oare Dumnezei pe pământ alde Bot, Sandy, cretinul ăla de “ceaușescu” de Ferentari ? Ei pot înjura, agresa, vandaliza, bate joc de oameni și instiuții? Dacă e așa, Mircea draga declara-te prost și nebun fiindcă este evident ca de asta mai sus numirilor nu li s-a atras frumos atenția ca au luat-o razna. Iar cu nebunii și prostii se știe ca nu se ajunge nicaieri. Cine mai e întreg la minte știe adevarul, TU fa bine și nu-ti bate capul cu nebunii și prostii. Lasă-i pe ei sa se agite - ca-s toți ieșiți de la secția furioși ... Țara arde și tembelii vor tichie de margaritar (las babele săracele in pace).

# In primul rand : daca nu mai e inregistrarea emisiunii ? date 19 March 2020 17:05 +15

Unde scrie ca trebuia pastrata ? :-* Da-ti-le cu Flit !

# VOX date 19 March 2020 17:24 +5

CAINII POLITICI ANTI-ANTENA . 3 ISI ARATA COLTII impotriva unei televiziuni cu MARE audienta in Romania !

# Plotoner major date 19 March 2020 17:26 +7

Marele popor român vegetal. Astăzi dosar pentru Mircea măine gherlă grea dacă nu vrei să te vaccinezi. Ideea este să fie liniște tovarăși. Ce mama d@@@@ui!!! Tovarăsa Alina a mărit pedepsele. Mulțumim din inimă diasporei care a votat-o. Acum înțelegem cam cum a fost prin anii 50.

# jude law date 19 March 2020 17:27 +12

intrebarea care trebuie pusa este daca s-a deschis o cercetare penala in rem pentru blocarea unui drum public fara autorizatie

# Chestia cu "vor sa-l faca " nu-i prima oara ! date 19 March 2020 17:34 +11

De cand se screm ei ....pe dansii . Pai acuma tocmai si-au dat liber , securistii , cu Prostanis in frunte la pus pumnul in gura , deci e naspa. EU zic sa plateasca amenda si discul ..din parti . Nu avem disc deoarece nu pastram chiar toate emisiuniile si "ghinion" tocmai asta s-a sters , piaza rea . 8)

# N.M date 19 March 2020 17:50 +1

in aceasta poveste principalul suspect nu poate sa fie altul decat prea sfintitul, prea cinstitul fost detinut scapat de parnae de prietena lui Kovesi. adica avansatul pentru merite ca este din Alba, adica marele Berbeceanu mare merite sa fie consilierul ministrului.

# faracatuse date 19 March 2020 18:13 +6

E scoasa acum pentru ca lumea nu are voie sa iasa in strada... E cu cap facuta. Doar ca situatia C19 se va imputi, multi vor muri si guvernul isi va arata incompetenta. Nu le va iesi, o sa ne doara la bascheti de infectare si mergem peste ei. Orban din Hu ajuta cetatenii si firmele mici, lucovid al nostru ajuta bancile... si marile corporatii... Asta se va deconta. Deci Mircea, stai fara grija... Stiu ca te doare la basca, dar chiar trebuie sa stai linistit...

# # AUTODENUNT date 19 March 2020 18:20 +6

Am spus aceleasi cuvinte ca si Mircea Badea! Arestati-ma!!!

# Pintea date 19 March 2020 18:24 +9

Si noi sântem Mircea Badea! Daca el a zis și noi am zis! Dar ce nenorociți! Când M. B. a primit pe facebook amenințări cu moartea, ce demersuri a facut poliția? Ideea e ca nu ai cum sa te gândești la retardații aceia, fără ură! E ceva intrinsec, imanent! Poliția consideră ca opinia referitoare la activitatea unui grup semi-terorist, înarmat, drogat, agresiv, animalic, care incearcă sa destabilizeze ordinea de drept, atacă instituții primordiale ale statului - cum ar fi clădirea guvernului, care strigă plin de ură si incită la ură impotriva unui partid politic - care a castigat in mod democratic alegeri libere precum si impotriva electoratului majoritar al acestuia, aceasta este ură sau incitare la ură? De ce, po******ția o fi crezut că ăia sant îngeri si Mircea le-a schimbat impresia? Ne-a influențat M.B. cumva, noi nu eram capabili să vedem situația si sa fim enervați instant, inaintea lui? Și ce, a luat poporul bleg vreo atitudine impotriva troglodiților?

# Pintea date 19 March 2020 18:26 +8

Nu vi se pare ca ăștia isi bat joc de noi, in plină pandemie??? Ce-ar trebui sa avem pentru asemenea atitudini ostile statului de drept? Aplauze? Poliția o fi innebunit? Tot ăia sant cei lezați? O țară intreagă îi urăște dupa ce au bătut jandarmii in Pța Victoriei si jandarmeria a tras ponoasele. Poliția se face de râs, mai bine cercetează cine i-a incitat pe idioți si cine i-a plătit, că asta așteptăm de la poliția română de 2 ani, dacă tot ne-au adus aminte. Rolul poliției nu este acela de a-i apăra pe anarhiști, ci pe cetățeni impotriva lor, ceea ce până acum nu am văzut in RO! În Franța, cum de-or fi mâncat bătaie bietele ”veste galbene” atât de pașnice?? Apropos, președintele care a condus hoardele, le-a patronat rânjind si a incitat/incită la ură impotriva PSD, nu e pasibil de nimic?

# adrian date 19 March 2020 19:02 +5

Asa a fost si la mine....numai ca pe mine m-au chemat la PICCJ.M-am dus la cei care se cred la nivelul norilor.E bataie de joc.

# VIKY date 19 March 2020 20:45 +11

Trebuia sa vina o pandemie peste Romania, ca poporul sa se trezeasca. A avut destul timp sa o faca, dar era mai comod sa dormi decat sa te trezesti. In ultimi 10 ani o mana de oameni (printre ei si Mircea), au vorbit, au urlat, sa va trezeasca, dar au "auzit" doar...pereti. Acum ca s-au intors "votanti", si au ramas in functiune mamuti straini din domeniul alimentar (marind preturile de 5-6 ori), hitleristul si guvernul lui infect, trebuie sa ii ajute, sa le multumeasca pentru voturile lor. Pentru VOI, milioanele se vor lua masuri graduale(vorba hitleristului), adica se va discuta(cateva luni) plafonarea preturilor la medicamente, alimente, sistarea ratelor catre banci, si tot gradual(nu toti deodata), veti fi... "luati". In medicina au facut "curatenie", acum urmeaza mas media, pe urma politicieni incomozi(poate vom auzi ca au "plecat" din cauza virusului, la sfarsit vor fi luati cei care posteaza impotriva sobolanilor izolati la vile.

# Neanae date 19 March 2020 20:48 +1

Daaaaa, BRAVOOO, si eu SUNT MIRCEA BADEA I AM MIRCEA BADEA JE SUIS MIRCEA BADEA Mirceaaa, Bădițăăă, și io cu toate personalitățile mele multiple nu-i nicio problema sa fiu TU!

# lege-faradelege date 19 March 2020 21:50 +8

Am asistat la agresarea unui senator, am asistat la distrugerea treptelor Ministerului Public cu vopsea rosie, am asistat la propagrarea unei uri exarcerbate impotriva membrilor unui partid politic condamnati la pieire,am asistat la acte de violenta fara precedent impotriva unor reprezentanti ai autoritatilor statului si am asistat la o totala lipsa de reactie la toate aceste nelegiuiri din partea celor care ar fi trebuit sa reactioneze,sa ne apere. Contrar acestor evidente, asistam ca un om de presa este hartuit in plina pandemie internationala DE CE? PENTRU CA DERANJEAZA, PENTRU CA PRIN NOTA DE UMOR ABORDATA NE OFERA DESEORI O IMAGINE REALA A CLIMATULUI POLITIC IN CARE NE BALACIM.

# #metoo date 19 March 2020 21:52 +7

"Je suis Mircea !" :-)

# un mizantrop date 19 March 2020 22:48 +4

E doar o confirmare a faptului ca, la putere, au ajuns urmasii stalinistilor...astia nu pot guverna (?! decat in liniste...au folosit starea de urgenta impotriva libertatilor cetateanului, in niciun caz pentru apararea sanatatii si limitarea dezastrului....Prima lor grija a fost sa caute asazise stiri false, sa puna botnita presei...Mircea Badea plateste iesirea din hibernare, tocmai ce se tabloidizase, iar in ultima vreme, prin comentariile lui, pe drept cuvant revoltate, la adresa incompetentei si ticalosiei, le-a pus oglinda...Chemarea lui la Politie, exact la vreme de molima, reprezinta razbunari chinezesti ale putinteilor consilieri veleitari...Sunt sigur ca dosarul trebuia inchis, inca de la deschidere, pe neincadrare in Codul Penal, imi amintesc zicerile lui, n-a fost nicio provocare, era, doar o nedumerire, ca a tuturor bucurestenilor, privind ilegala ocupare a Pietei - omul se intreba daca nu-i o infractiune si cum ar fi incadrat un suparat care nu vrea sa ocoleasca...a aflat.

# Edelweiss - Ivory Tower Sophist date 20 March 2020 02:19 +15

„O țară de godini!” (cum ar fi exclamat, scârbit, un vestit actor român)/// post-scriptum: M. Badea și cei de la Antena 3, fix acum vreo 5 ani, primeați amănuntele însoțite de scanări de documente, ale PRIMULUI DOSAR LA NIVEL NAȚIONAL în care un om a fost aruncat în închisoare pentru... fapte penale comise cică prin comentarii postate la edițiile electronice ale ziarelor. (ultraj judiciar și hărțuire). Bineînțeles că n-ați considerat demn de a acorda atenție unui caz atât de „banal” întrucât, nu-i așa, VOUĂ NU ARE CUM SĂ VI SE ÎNTÂMPLE ASEMENEA OROARE JUDICIARĂ! :-?

# Încearcă sa fii mai bun date 20 March 2020 03:34 -215

Dl. Badea scoți doar otrava din gura. Ai putea sa încerci sa îți schimbi modul de a gândi și sa empatizezi mai mult. Ești plin de ura, din astea te hrănești și, probabil, doar așa supravetuiesti. O picătura de iubire te-ar dizolva pe loc. Sa speram ca nu te urmează nimeni si ca oamenii au inteles ca instigarea la rau nu poate conduce decât la dezastru.

# Edelweiss - Ivory Tower Former Prophet date 20 March 2020 03:37 -8

@Adrian: deși am mai spus acest lucru mai sus, reiau: nu-i așa că la nivelul anului 2014-2015, spețe dintr-alea rarissime cu „instigări publice” sau „ultraje judiciare și hărțuiri” comise prin postări și comentarii NU INTERESAU DELOC TRUSTUL INTACT? Căci, era mai mult decât evident că LOR NU LI SE POATE ÎNTÂMPLA NICIODATĂ AȘA CEVA! (acum cred că au suficiente motive să discearnă asupra semnificației intrinseci a termenului „solidaritate” (p.s. Io* le-am trimis celor de la A3 încă din primăvara lui 2015 speța mea aflată în faza de U.P, însoțită cu un DVD pe care erau 4 GB de documente originale scanate). Nici un pâs n-am auzit, nici un semnal, nici un contact, nici o aluzie, NIMIC! Ș-atunci, dacă asta a fost situația în 2015, de ce m-aș smiorcăi acum îngrijorat de soarta unui antenist indiferent? Fiecare să-și ducă CRUCEA! Exact cum am postulat în greva din fața Palatului de justiție: ”AZI AM FOST EU, MÂINE PUTEȚI FI ORICARE DINTRE VOI!”

# VALI date 20 March 2020 06:31 +3

Si i-a calcat cineva cu masina? Numai politzia si alde hashtagistii n-au inteles ca era o figura de stil?

# santinela date 20 March 2020 07:36 +3

Nu mai dati in politie.Orice dosar penal are numar unic,adica al Parchetului,si cercetarile se desfasoara exclusiv sub indrumarea procurorului,adica mai precis, politistul "face " ce spune procurorul. Badea probabil a "jignit" marimile din Parchete si acum idiotii incearca ,in mod lamentabil,sa se bage-n seama sau sa se execute la ordinele primite !

# escu date 20 March 2020 09:26 +10

Instigare publică și incitare la ură sau discriminare? Hă, hă, hă, dar când Ciolannis a dat frâu liber mitingurilor neautorizate și a instigat la agresarea Guvernului, ce este? Când Orban cel Blând îndemna să se dea cu bâta în capul oricărui pesedist văzut pe stradă ce este? Cum se cheamă? Când un judecător al CCR a fost agresat în scara blocului, erau urări de sănătate și fericire? Când parlamentari PSD erau agresați de hoardele #rezist prin Parcul Izvor, cum se cheamă? Se vede treaba că, vorba românului, țara arde și baba (poliția, DNA, DIICOT) se piaptănă.

# imun/teanu date 20 March 2020 09:51 +1

Acea "manifestatie" cica a "diasporei" ("organizatorul" o renuntase /si autorizarii!), unii veniti de fapt a trece pe-acasa. * General francez de jandarmi confirmand ca "zisa" "represiune" a fost foarte normala. Cum s-a vazut, cui a stiut (si-a vrut si sa vada). In realitate fiind o tentativa de lovitura de stat, chiar militarizat orchestrata, pe metoda gherilei (antrenament unde si cum! /serviciile, "mici", nestiind nimic). Cu atragerea in "campul de lupta" a unor atat de "dezorientati" incat si-au bagat in "foc" chiar si copiii minori, lasati de "insurgenti" in fata in timp ce ei balansau intre atac si retrageri. Cu, pe atunci, atatea atacuri fatise, "stradale"!, asupra atator oficiali ale unei gasti de nume puse in fata (cu "inamovibilitati"!). * Mircea Badea! Doar "a vorbit", cu metafore dezvaluind o realitate!, cum a si fost. Lui, "starea de urgenta" fiindu-i retroactiva /"bat seaua sa priceala iapa", oricaror "guristi". Si va lua "ani" cati "seful" dispune noptii cutitelor lungi.

# Sergiu date 20 March 2020 11:54 +17

Este o confirmare a faptului ca Ro trebuie sa scape de toata jigodeala numita justitie, de toate institutiile de forta DNA DIICOT SRI ICCJ CSM ANAF , aceste institutii care ruineaza Ro de 30 de ani. Niste institutii pline de mafie coruptie tradatori de neam si tara. In timp ce alte tari se gandesc sa scuteasca po******tia de plata taxelor si chiar eliberarea tuturor detinutilor ,in Ro tot puscariile sunt pe primul loc,cum sa le umple mai bine si cum escrocii din institutiile de forta sa te inhate din te miri ce. Huooooo. Ro TREBUIE ELIBERATA DE CATRE MAFIE. ASTA E SOLUTIA

# Neanae date 20 March 2020 15:20 +1

Dle care “Încercați sa fiti mai bun”, dvoastra știți despre ce vorbiți? Nu cred. Fiti bun ca sa va informez. Pe undeva ati auzit ca Badea e dat naibii si stăpânii dvoastra se dau peste cap sa-i închidă gura, posibil presei care nu dansează la ritm impus. Bun. Ieșiți o clipa din turma daca sunteți bun. Povestea e verificabila! Actorii sunt Mircea Badea, iubit si apreciat de unii, un neisprăvit gălăgios de alții si comisar Berbeceanu, iubit si apreciat de unii, un neisprăvit arivist de alții. Ca liberi suntem la parerologie. Da? Comparați va rog cu capul dvoastra. Dl Berbeceanu acuza si denunță pe MB de toate alea, instigare la violenta, ura etc, dar scrie pe sociale ca MB MERITA UN PUMN RĂSUNĂTOR IN URECHE, SA MUSTE DIN BORDURA SI SA SIMTĂ MIROSUL ASFALTULUI. De ce? Fiindca Badea, vocea Bucureștilor, s-a plâns amu 2 ani ca cca 20 de protestatari (NU CEVA LECIT CU SUTE, MII DE OAMENI) au blocat circulația centrului, deja precară, si AR TREBUI denunțați pt blocarea traficului. Ca e lege!

# Mircea date 21 March 2020 08:24 +1

Îmi place .,f,mult ,comentezi nu ti se .,publicã.,Dar de ce? Vã spun eu nu le convine ,comentariul.Nu sînt fan Mircea,Ciutacu,Ori care jurnalist,de ce? Pen,Cã nu pun întrebãrile care ar trebui,puse.ljegurilor de la guvernare.Da?Ati auzit bine.Dacã publicati. Bine dacã nu nu,Dar acest guvern este un guverm,guverm,de .,Prostit .,Poporul.Da .De prostit poporul.Dacã voi care ati votat PNDLEPRELE ASTE VÃ MERITATI SOARTA.NU AVEM ÎNCREDERE ÎN ACESTE.,GUNOAIE PLÃTITE PE MORMANI DE BANI.PUNCT

# SS silviu Ba TAMPITILOR , ATI INRBUNIT CU TOTII ? date 26 March 2020 00:48 0

BA IOHANISTILOR ,AVETI BUBA LA CAP PRECUM KWI ? MIRCEA ASTEPT SEMNALUL .PE EI DE TICALOSI . SI EU SUNT BADEA

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.02.2024 – Corbu s-a intors in CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva