2 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PORTALUL CSM, LUAT PE PERSOANA FIZICA – Avocatul Adrian Toni Neacsu dezvaluie: “Deci Consiliul Superior al Magistraturii vrea sa dizolve portalul national de jurisprudenta RoLII - creatie comuna institutionala a CSM, UNBR, UNEJ si a tuturor celorlalte profesii juridice, punand in loc un program www.ReJust.ro, inregistrat pe persoana fizica. Suntem o tara in care nebunii iau decizii” (Foto)

Scris de: George TARATA | pdf | print

28 January 2022 13:19
Vizualizari: 3994

Romania a ajuns o tara in care nebunii iau decizii. Trista concluzie ii apartine apreciatului avocat Adrian Toni Neacsu (foto), fost judecator si membru CSM, care face noi dezvaluiri in scandalul “ROLII-ReJust”. Este vorba despre cazul in care CSM vrea sa inchida portalul de jurisprudenta rolii.ro, extrem de util magistratilor, avocatilor si justitiabililor, pentru a ramane disponibila propria platforma a Consiliului, rejust.ro, fara a fi oferita vreo explicatie pentru care cele doua nu pot exista concomitent (click aici pentru a citi).


 

Adrian Toni Neacsu dezvaluie intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de vineri, 28 ianuarie 2022, o situatie cel putin ciudata. Mai exact, desi este dezvoltat de Consiliul Superior al Magistraturii, site-ul rejust.ro este inregistrat pe persoana fizica in registrul de domenii rotld.ro (vezi facsimil 1). Ceea ce inseamna ca portalul CSM depinde de o persoana fizica, aceasta putand oricand sa il inchida. Cine e respectiva persoana fizica, deocamdata nu se cunoaste.

Asta spre deosebire de portalul rolii.ro, care este inregistrat in acelasi registru de domenii pe numele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania (vezi facsimil 2).


Iata postarea avocatului Adrian Toni Neacsu, unul dintre fondatorii portalului rolii.ro pe are CSM vrea sa il inchida:


Deci Consiliul Superior al Magistraturii vrea sa dizolve portalul national de jurisprudenta RoLII - creatie comuna institutionala a CSM, UNBR, UNEJ si a tuturor celorlalte profesii juridice, cel care de aproape 8 ani de zile a asigurat independent accesul liber la hotararile judecatoresti, punand in loc un program www.ReJust.ro, inregistrat pe persoană fizica. Suntem o tara in care nebunii iau decizii”.

 


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva