27 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

PREMIER CU LAUDATIO DE LA COLDEA – Halucinant: PSD propune un prim-ministru cu patalama de la SRI: Mihai Tudose, fost ministru al Economiei. Tudose si-a dat doctoratul la Academia SRI, primind laudatio chiar de la generalul Florian Coldea. Mihai Tudose s-ar afla in relatii excelente cu generaleasa SRI Elena Istode, zisa „Anaconda”. Tudose este considerat cel mai slab ministru din Guvernul Grindeanu, conform evaluarii PSD

Scris de: George TARATA | pdf | print

26 June 2017 13:16
Vizualizari: 7952

Incredibil! PSD propune pentru functia de prim-ministru al Romaniei un politician cu patalama de la SRI. Este vorba despre Mihai Tudose (foto), fost ministru al Economiei in Guvernul Grindeanu. De fapt este cel mai slab ministru din Guvernul Grindeanu, conform evaluarii facute de PSD.


Mult mai grav este, in opinia noastra, ca Mihai Tudose apare ca un personaj conectat la varfurile SRI. Tudose si-a luat doctoratul la Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazul din cadrul Serviciului Roman de Informatii. Teza de doctorat a fost sustinuta in 2010, intitulata “Infrastructura critica – model si strategie manageriala” si suspectata de plagiat. Cireasa de pe tort este totusi faptul ca teza lui Tudose contine un laudatio din partea fostului sef operativ al SRI, generalul Florian Coldea.

Un fragment din respectivul laudatio a fost publicat de site-ul flux24.ro:

Nivelul teoretico-aplicativ ridicat, bazat pe o buna cunoastere si un studiu aprofundat al problematicii, sistematizarea eficienta a ideilor, in mod special gradul ridicat de adecvare si consistenta al sugestiilor privind managementul acestei categorii de infrastructuri reprezinta argumente solide pentru considerarea lucrarii drept un document de referinta in domeniu”.

De asemenea, conform CV-ului publicat pe site-ul Camerei Deputatilor, Mihai Tudose a devenit in 2011 lector universitar la Academia SRI, iar in 2013 conferentiar universitar la aceeasi Academie SRI (vezi facsimil 1).


Si inca un detaliu: conform publicatiei Evenimentul Zilei, ar fi avea o relatie apropiata cu generaleasa SRI Elena Istode, zisa “Anaconda”.

Pe de alta parte, trebuie spus ca potrivit evaluarii facute de PSD, Mihai Tudose in calitate de ministru al Economiei a fost cel mai putin performant membru al Guvernului Grindeanu cu 0 masuri indeplinite, 2 masuri realizate partial si 17 masuri neindeplinite (vezi facsimil 2).


Comentarii

# unul din lumea cea mare date 26 June 2017 14:10 +14

ce fata de consumator are si asta!!!!!!daca am avut un moroiu penal si drojdier de ce nu am avea si un p.m. consumator,ca tot ne/am obisnuit ca mermelica sa mearga pe 7 carari.viitor de aur tara noastra are.bautura/i temelie,mincarea/i fudulie

# DODI date 26 June 2017 20:10 +3

PSD are o ”mână” la alegerea de personulități că nici nu mai au nevoie de dușmani. Cu ciolanis la Cotroceni și Tudose ca primministru parcă ne vine să regretăm GUVERNUL MEU ZERO.

# Vladimârrr...!!! date 26 June 2017 14:49 +4

Na-ti-o frantă, că ti-am dres-o ... !!! Adicatelea, DIN GRESALA IN GRESALA, SPRE VICTORIA FINALA ..., pentru că, ERORI AU FOST, ERORI SUNT INCA, SI-OR FI IN NEAMUL ROMANESC, CA RUPTI SUNT CA DIN TARE STANCA, ACEI CE NE BATJOCORESC ...!!!

# livia date 26 June 2017 14:59 +1

Si atunci de ce tot circul cu motiunea? ca sa inlocuim un acoperit cu altul? Sa de fapt Grindeanu nu a fost si nici nu a vrut sa fie si tocmai de aia a fost dat jos? Nu spunea Dragnea ca toate institutiile sa stea in matca lor? Matca serviciilor este la guvernare? Ei atunci, dle Dragnea, la alegeri, sa va aleaga serviciile, nu po******tia!

# mishulescu date 26 June 2017 15:21 +12

Pe scurt, Dragnea e prins tare de oo. Pe Tudose, parca si scrie securist , cu fata aia de balaur. Pai de ce sa-l bage pe Dragnea la puscarie, caci iata, el poate fi muuult mai util in libertate. Nu este greu sa ne imaginam ca Securitatea a avut foarte multi bani pe mana in 1990 si a facut cartile permanent, in societatea civila. Klaus Johannis a si declarat public, in decembrie anul trecut, in batjocura evident, ca alianta PSD-ALDE are impresia ca EI guverneaza. Nu ne mai facem bine, NICODATA! P.S. Incredibil ar fi ca Johannis sa-l respinga :lol: :lol: :lol:

# celeron date 26 June 2017 18:10 +2

La urma urmei, PSD - ALDE si-a trait traiul si-a mancat malaiul! Nu pot intelege de unde atata prostie si orgolii nejustificate! Aceasta alianta nu poate guverna! Punct.

# un prostit date 27 June 2017 13:00 +2

Cel mai usor conduci o turma de prosti care cred tot ce li se spune! Cu turma asta e usor de guvernat! Punct! :cry:

# un oarecare date 27 June 2017 09:21 +1

O natiune de prosti se lasa prostiti de un gargaragiu ipocrit! Si ca circul sa fie perfect, se intorc si ministrii! :P

# Cristian Moldoveanu date 27 June 2017 10:10 +2

AM vazut si eu CV-ul domnului viitor premier. e mi se pare interesant e ca activitatea lui pare sa inceapa cu anul 1992, adica in anul imediat urmator inscrierii sale la o facultate. Pe sistemul, ba baga-te repede la o facultate sa te bag la biroul meu senatorial, ca altfel nu pot. Imediat dupa ce a intrat la facultate, domnul respectiv a devenit membru FDSN si sef de birou senatorial. Sunt curios la ce senator. Deasemenea, nu se mentioneaza nicaieri in CV-ul domniei sale ce activitati a prestat inainte de 1989, adica e o pauza de vreo 3 ani de cand terminase liceul, pana la revolutie. Am vrea si noi sa stim cu ce s-a ocupat.

# unul din lumea cea mare date 27 June 2017 11:48 +1

poate a facut cursurile de la scoala de ,,popi,, de la baneasa,ca tot 3 ani dura

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.05.2024 – Dosar cu procurori DNA si judecatori, trimis la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva