3 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PREMIERA - Dana Blaer, avocat senior in cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii, a primit distinctia “Client Choice” pentru implicarea in proiectele firmei in domeniul dreptului societar si comercial. Dana Blaer este primul avocat non-partener din Romania care castiga un asemenea trofeu

Scris de: L.J. | pdf | print

2 March 2015 15:16
Vizualizari: 11421

Pentru prima data, un avocat non-partener din Romania a castigat distinctia ”Client Choice” oferita de prestigiosul ghid International Law Office. Este vorba despre Dana Blaer (foto), avocat senior in cadrul casei de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii.

International Law Office (ILO) si portalul juridic Lexology au facut publice rezultatele “Client Choice Guide – International”, o ampla analiza a celor mai apreciati avocati de catre consilierii juridici. Studiul a luat in calcul criterii precum calitatea serviciilor prestate, simtul comercial, transparenta cu privire la onorariile practicate, promptitudinea in comunicarea cu clientii etc.


Astfel, din Romania, avocata Dana Blaer a fost desemnata caștigatoare unica in categoria Drept societar/Comercial (General Corporate), urmare a optiunii exprimate de subiectii intervievati. Avocata Dana Blaer este singurul colaborator al unei firme de avocatura care a castigat un asemenea premiu. “Aceasta distinctie ma obliga si mai mult, este o bucurie si o onoare sa fiu inclusa pe lista castigatorilor din acest an si le mulțumesc pe aceasta cale atat clientilor care m-au recomandat, cat si International Law Office”, a precizat Dana Blaer.

Potrivit reprezentantilor Tuca Zbarcea & Asociatii, “succesul Danei evidentiaza calitatile profesionale remarcabile ale echipei in ansamblu, o echipa de avocati valoroasa si puternica in toate esaloanele ierarhice”. Premiul “Client Choice”/ILO este totodata o recunoastere a aportului Danei in proiecte de anvergura ale firmei.

Dana Blaer are o experienta juridica de 11 ani, facand parte din echipa Tuca Zbarcea & Asociatii din anul 2005. Specializata in drept societar si comercial, precum si fuziuni si achizitii si dreptul proprietatii intelectuale, ea a fost promovata Avocat Senior in 2013.

Trofeul “Client Choice” ajunge pentru a doua oara la Tuca Zbarcea & Asociatii

De precizat este ca trofeul „Client Choice”/ILO ajunge pentru a doua oara la echipa Tuca Zbarcea & Asociatii, dupa ce in 2014 avocata Silvana Ivan a fost recunoscuta pentru expertiza in domeniul Pietelor de Capital, fiind singurul partener din Romania evidentiat in aceasta arie de practica. In urma sondajului din acest an, sapte avocati romani au fost desemnati castigatori ai Client Choice Award, trofeele fiind acordate in cadrul unei ceremonii in data de 19 februarie la Londra. Potrivit organizatorilor, anul acesta au fost selectati 414 avocati din 68 de jurisdictii.

Lista completa a castigatorilor este disponibila in ghidul “Client Choice - International 2015” si online la www.ClientChoice.com.

Comentarii

# Bravo! date 2 March 2015 21:19 +5

:-)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva