2 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PREMIERA IN AVOCATURA - Tuca Zbarcea & Asociatii este prima casa de avocatura din Romania desemnata Campioana Nationala la European Business Awards, cea mai ampla competitie dedicata mediului de afaceri la nivel european. Alte 9 companii romanesti cu activitati in industria petrolului, servicii medicale, IT&C, prestari servicii de recrutare si plasare de personal si consultanta imobiliara au primit distinctia la European Business Awards 2015/16

Scris de: A.P. | pdf | print

25 January 2016 13:04
Vizualizari: 7295

European Business Awards - cea mai prestigioasa competitie dedicata mediului de afaceri la nivel european - si-a anuntat Campionii Nationali. Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata castigatoare in categoria pentru Romania, alaturi de alte 9 companii. Este pentru prima data in istoria premiilor cand o firma de avocatura locala primeste o asemenea distinctie.


Editia 2015/16 a European Business Awards a atras in competitie peste 32.000 de companii din 33 de tari membre ale Uniunii Europene. Aflat in al noualea an, European Business Awards este considerat cel mai vast program european prin care sunt identificate companiile si organizatiile cu rezultate meritorii in ceea ce priveste excelenta, bunele practici in afaceri si inovatia. Procesul de jurizare este unul strict si riguros, printre membrii juriului ori suporteri ai acestui program european numarandu-se Yves Leterme, fost prim-ministru al Belgiei; Karel De Gucht, fost comisar european pentru Comert; Wim Kok, fost prim-ministru al Olandei; Gilbert Ghostine, Managing Director Diageo Continental Europe; profesorul Gilbert Lenssen, Presedinte al European Academy for Business in Society; Malcolm Scott, consul general al Marii Britanii la Dusseldorf; Flemming Lindelov, CEO, Deltaq (anterior CEO al Carlsberg); sau Alfonso Pecoraro Scanio, fost ministru al Mediului din Italia.

Din Romania au fost selectate 10 companii cu activitati in industria petrolului, a serviciilor medicale, IT&C, sau prestari servicii de recrutare si plasare de personal, consultanta imobiliara, dar si servicii de asistenta juridica.

Desemnata Campion National al Romaniei, Tuca Zbarcea & Asociatii a bifat, in viziunea juriului, criteriile necesare unei asemenea recunoasteri, printre care excelenta in afaceri, dinamismul si asumarea unui rol activ in ceea ce priveste responsabilitatea sociala.

Adrian Tripp, CEO al European Business Awards a declarat: „Felicitari Tuca Zbarcea & Asociatii si tuturor companiilor care au fost selectate sa-si reprezinte tara in calitate de Campioni Nationali. Toate aceste firme joaca un rol important in crearea unui mediu de afaceri puternic”.

Cei 10 campioni pentru Romania se alatura astfel altor 668 organizatii si firme private din Europa premiate in cadrul European Business Awards 2015/16 si care pot accede in etapele urmatoare ale competitiei.

Astfel, in faza a doua, juriul desemneaza companiile pentru titlul Ruban D'Honneur. Aceasta etapa a European Business Awards este deschisa acelor Campioni Nationali care doresc sa concureze pentru Ruban D'Honneur, recunoastere ce le va permite, in cele din urma, sa participe in marea finala din iunie 2016. Mai mult, in acest stadiu si publicul european este invitat sa-si voteze favoritii, iar compania cu cele mai multe voturi primeste titlul de Campion National al Publicului. In cursa pentru Ruban D'Honneur sunt inscrisi la acest moment cinci dintre cei 10 Campioni Nationali.

European Business Awards este un program sponsorizat de firma de audit si consultanta fiscala RSM si se bucura de implicarea si sprijinul unui numar larg de reprezentanti de varf ai mediului de afaceri, academic, politic si ai mass-media.

Pentru mai multe detalii, accesati http://www.businessawardseurope.com

Comentarii

# DODI date 25 January 2016 14:07 +2

Felicitări firmelor românești care știu să dea calitate muncii lor și sunt (conform tradiției românești!) apreciate peste hotare înainte de a fi în țară. Din păcate în țară nu te poți lăuda cu acest premiu venit de la o competiție cu acronimul EBA (terfelit de odrasla lui hăhăilă!)

# pol date 26 January 2016 09:32 0

In ziua de azi parca nu e bine sa fii apreciat, mai ales de "externi"...Planeaza asupra apreciatilor spectrul "aservirii" fata de entitati sau state cu element de extraneitate sau interes meschin...Pacat ca au existat antecesori care au spulberat si bruma de incredere in calitatile native ale oamenilor merituosi!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva