3 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PREMIU - Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata ”Firma de Avocatura a Anului in Energie”, la a patra editie anuala a Galei Premiilor de Excelenta in Energie – Romanian Energy Awards. Juriul, format din reputati specialisti, a remarcat evolutia pozitiva a activitatii in ultimul an, multitudinea si varietatea mandatelor Tuca Zbarcea & Asociatii in domeniul energiei, dar si al petrolului si gazelor naturale

Scris de: L.J. | pdf | print

17 May 2015 11:55
Vizualizari: 8628

Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desmenata ”Firma de Avocatura a Anului in Energie”. S-a intamplat la cea de-a patra editie anuala a Galei Premiilor de Excelenta in Energien – Romanian Energy Awards, organizata, in aceasta saptamana, de publicatia The Diplomat-Bucharest, la Hotelul Crowne Plaza. Distinctia a fost acordata de un juriu format din reputati specialisti in domeniul energiei.

Premiul “Firma de Avocatura a Anului in Energie” a fost inmanat de catre Elena Popescu, director general al Directiei de Energie si Mediu din Ministerul Energiei, Companiilor Mici si Mijlocii. Membrii juriului au remarcat evolutia pozitiva a activitatii in ultimul an, multitudinea si varietatea mandatelor Tuca Zbarcea & Asociatii in domeniul energiei, dar si al petrolului și gazelor naturale.


Astfel, potrivit datelor publice, casa de avocatura s-a implicat anul trecut cu precadere in proiecte de energie nucleara, proiecte de productie de energie electrica pe baza de gaze naturale și de eficienta energetica. De asemenea, echipa firmei a asigurat suportul legal necesar clientilor activand pe piata de petrol si gaze in tranzactii precum achizitia de participatii in acorduri petroliere cu privire la explorarea si exploatarea unor perimetre petroliere sau pentru extinderea retelelor de statii de distributie carburanti. Alte proiecte in care avocatii de la Tuca Zbarcea & Asociatii au fost implicati au vizat structurarea proceselor de comercializare a titeiului, produselor petroliere si gazelor naturale (inclusiv din perspectiva posibilitatilor de export).

Coordonatorul Departamentului de Energie al Tuca Zbarcea & Asociatii este Sorin Vladescu (foto), avocat cu o experienta de 16 ani. In cadrul aceluiasi departament activeaza si un al doilea partener, Irina Moinescu, avocat cu o experienta de 14 ani, iar de la 1 ianuarie 2015, echipei de parteneri i s-a alaturat Sebastian Radocea, cu o activitate profesionala de 16 ani. Tuca Zbarcea & Asociatii are o echipa formata din 8 avocati specializati in domeniul energiei electrice.

Coordonatorul practicii Tuca Zbarcea & Asociatii in domeniul Petrolului și Gazelor naturale este Cornel Popa, partener cu o experienta practica de 20 ani. Al doilea partener coordonator al echipei de avocati specializati in consultanta juridica acordata jucatorilor din industria petrolului este Cristian Radu, cu 11 ani de experienta. Tuca Zbarcea & Asociatii are o echipa formata din 7 avocati specializati in domeniul petrolului și gazelor naturale.

Pe de alta parte, trebuie spus ca Tuca Zbarcea & Asociatii este cotata de ani de zile pe prima pozitie in toate directoarele de specialitate – Legal 500, Chambers Europe etc – in ceea ce priveste expertiza in domeniul Energiei si Resurselor Naturale. De exemplu, in analiza efectuata la nivelul pietei din Romania, Legal 500 nota faptul ca echipa de avocati specializati in Energie si Resurse Naturale impresioneaza clientii prin “calitatea excelenta a serviciilor oferite si promptitudine”.

Revenind la Gala Premiilor de Excelenta in Energien – Romanian Energy Awards, componenta juriului a fost urmatoarea:

Iulian Iancu, Presedinte Comitetul pentru Industrii si Servicii, Camera Deputatilor

Mihai Albulescu, Secretar de Stat, Ministerul Energiei, Companiilor Mici si Mijlocii

Elena Popescu, Director General, Directia de Energie si Mediu, Ministerul Energiei, Companiilor Mici si Mijlocii

Bogdan Marius Chiritoiu, Presedinte, Romanian Competition Council

Zoltan Nagy-Bege, Membru al consiliului de administratie, ANRE

Alexandru Valeriu Binig, Partener EY

Silvia Vlasceanu, Director executiv al Federatiei Patronala a Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie-ACUE

Ciprian Diaconu, Director, Transelectrica

Virgil Musatescu, Profesor, Doctor Inginer ,Universitatea Tehnica Bucuresti

In cadrul evenimentului, The Diplomat-Bucharest a lansat anuarul Romanian Energy and Resources Overview 2015, o analiza a Who's Who si a proiectelor care au definit acest sector in ultimul an, reflectand evolutia si tendintele sectorului energetic din Romania.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva