13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PRESCRIPTIE PE SUFRAGERIE – Incredibil: Parchetul General al lui taica Lazar a clasat in 24 de ore dosarul privind fraudarea alegerilor prezidentiale din 2009 deschis ca urmare a raportului “Comisiei sufrageria”. Cauza a fost inregistrata in 31 ianuarie 2019, iar a doua zi PICCJ a dat clasare. Dosarul privea posibile infractiuni de constituire de grup infractional organizat, abuz in serviciu si fals (Documente)

Scris de: George TARATA | pdf | print

28 June 2019 15:40
Vizualizari: 9903

De numai 24 de ore au avut nevoie procurorii de la PICCJ aflati sub conducerea lui Augustin Lazar pentru a inchide dosarul privind posibila fraudare a alegerilor prezidentiale din 2009. Alegeri castigate de Traian Basescu in 6 decembrie 2009, zi in care la locuinta lui Gabriel Oprea a avut loc o intalnire de taina la care au participat fosta sefa DNA Laura Kovesi, pe atunci Procuror General al Romaniei, precum si sefii SRI de la acea vreme George Maior si Florian Coldea.

Sesizat de “Comisia speciala de ancheta a Senatului si Camerei Deputatilor pentru verificarea aspectelor ce tin de organizarea alegerilor din 2009 si de rezultatul scrutinului prezidential”, PICCJ a clasat dosarul intr-o singura zi. Dezvaluirea a fost facuta in urma cu cateva zile de jurnalista Ana Maria Roman, realizatoarea emisiunii “Esential” de la Antena 3.


Asa cum se stie deja, Parchetul General a fost sesizat de Comisia parlamentara pentru posibila fraudare a alegerilor prezidentiale din 2009 si posibila comitere a infractiunilor constand in constituirea unui grup infractional organizat, fals intelectual, uz de fals si abuz in serviciu. In raportul intocmit in urma anchetei, Comisia parlamentara privind fraudarea alegerilor din 2009 s-au retinut urmatoarele:

Comisia a constatat actiuni concrete ale institutiei prezidentiale reprezentate de Traian Basescu si ale guvernului condus de Emil Boc pentru favorizarea fraudarii alegerilor in avantajul candidatului Traian Basescu. Aceste actiuni ale celor doua institutii au fost perfect sincronizate dovedind astfel ca faceau parte dintr-un plan amplu si bine pus la punct, actiunile fiind premeditate. In realizarea planului privind fraudarea alegerilor prezidentiale, reprezentantii celor doua institutii au actionat in forta, cu rea credinta, in total dispret fata de lege.

Pe cale de consecinta, tinand cont de faptul ca:

-diferenta dintre cei doi candidati a fost doar de 70.321 care reprezinta aprox.0,68 % din voturile valabil exprimate

-actiunile de natura a determina fraudarea alegerilor fiind in favoarea candidatului Traian Basescu

Concluzionam ca amploarea actiunilor a fost de natura de a schimba rezultatul alegerilor”.

Clasare pe repede-inainte

Niste acuzatii extrem de grave care insa nu au fost anchetate de PICCJ. Asta intrucat, conform raspunsului acordat jurnalistei Ana Maria Roman (vezi facsimil), Sectia de urmarire penala si criminalistica din PICCJ a inchis dosarul in doar 24 de ore. Concret, cauza a fost inregistrata in 31 ianuarie 2019, iar a doua zi, 1 februarie 2019, s-a dispus solutia de clasare. Halucinant!

In ceea ce priveste temeiul in baza caruia s-a inchis dosarul, PICCJ a invocat prevederile art. 16 alin. 1 lit. f) din Codul de procedura penala - ”a intervenit amnistia sau prescriptia, decesul suspectului ori al inculpatului persoana fizica sau s-a dispus radierea suspectului ori inculpatului persoana juridica”. Evident, in cazul de fata vorbim despre interventia prescriptiei.

Iata raspunsul PICCJ:

La data de 31 ianuarie 2019 pe rolul Sectiei de urmarire penala si criminalistica a fost inregistrat un dosar penal privind sesizarea formulata de Parlamentul Romaniei in vederea verificarii alegerilor din 2009 si rezultatului scrutinului prezidential.

Cauza a fost solutionata la data de 1 februarie 2019 prin clasare, in baza art. 16 lit. f din Codul de procedura penala”.

* Cititi aici raportul Comisiei parlamentare privind posibila fraudare a alegerilor prezidentiale din 2009

Comentarii

# Bitza date 28 June 2019 15:58 +9

Bon si acestui trintor ordinar pe bani publici, Agustin Lazar, nazistul Klaus i-a dat 5000 euro pensie? Pt ce? Ca a dormit , a clasat dosare in 24 ore si a facut intrigi sa salveze putregaiuri rezist de genul Kovesi?

# DODI date 28 June 2019 23:27 +3

Tractoristul a primit ordin și s-a executat cu celeritate. Ceea ce a făcut toată viața atunci când ordinele veneau de la securitate.

# Deci si PICCJ , a si DNA trebuie desfintat, urgent ! date 28 June 2019 16:21 +8

De ce ii platim pe astia cu salarii astronomice, pt. Romania ? Apoi mai iau si pensiii nesimtite !!! Ce spurcaciuni ... :o

# un mizantrop date 29 June 2019 02:09 +4

Atunci sa se intrebuinteze, naibii, parlamentarii si sa puna de o noua Sufragerie, ca probe sunt, fofosindu-si experienta, reluand tot angrenajul logico-juridic (!), ca fapruitorii sunt aceiasi si papusarii la fel...s-au schimbat pe ici pe colo niste actori din prim plan, dar si astia de acum sunt scoliti la aceeasi Academie, de aceiasi lectori....N-ar trebuimsa le ia prea mult, intre timp sa se dumireasca Onorata cum e cu prescriptiile astea - la o fapta minora (oricum neprobata), desi intervenise prescriptia Dragnea a fost condamnat, iar la frauda electorala, la grup infractional, la tradarea intereselor poporului, la lovitura de stat (substituirea puterii legitime cu ajutorul unei institutii de forta...), astea sunt presctiptibile?! Pai, sa se mai lucreze la codul ala penal si sa se stabileasca imprescriptibilitatea pentru orice atac la drepturile omului (unul dintre ele ar fi sa i se respecte alegerea), traficul de fiinte umane si inlocuirea ordinii constitutionale...si ar mai fi..

# Gilu date 29 June 2019 07:42 +3

Chiar! Ce o mai face tovarosul Augustalin Loazar ? Se simte bine , desigur ! Si canta voios : " Cat o fi securitatea ' n floare\ Nici in lula nu ma doare ...

# escu date 29 June 2019 07:59 +5

He, he, he, chiar credeați că se va lăsa cu condamnări? Nu uitați cine sunt personajele și ce rol au avut. A!, dacă era un pesedist, Da, era arestat și condamnat mintenaș. Dragnea pentru ce a luat prima condamnare? Tocmai pentru că nu era în sufragerie.

# Homoroceanu Adrian Camil date 29 June 2019 13:41 +1

Ce a discutat mafiotul ambasador SUAHans Klemm cu ocupantul functiei dePresedinte alCamerei Deputatilor Ciolacu pe tema proiectului legii adoptiei aflat in Cam . Dep.ce cuprinde preved.referitoare la adoptia internationala in legatura cu care de la inceputului lui 1990s a constituit infrastructura criminala ce include Ambasada SUA,servicii secrete,politruci, ONGuri, avocati,procurori.In conferinta de presa din 2000 Iohannis a recunoscut ca a cunoscut pe adaptatorii Leland Alain Roger si Ariene Dianne prin Gugones functionar al Ambasadei SUA iradiat de serviciile secrete caci a murit de cancer in sange pt ca santajabilul santajat Iohannis safie folosit in fruntea Ro.mai departe de catre mafia serviciilor secrete Jurnalistul Albin Marinescu a intuit ca nu mor din senin complicii si dezvaluitorii adevaratei fete a lui Iohannis contributor la.piesele deschimb in banci de organe cnf articolului luiTapalaga din Ziua de Ardeal.cu rol declarat de constrangere a compromisulora13.35ziua29.06.19

# Homoroceanu Adrian Camil date 29 June 2019 14:56 0

De la ora 13.50 din ziua de 29.06.2019,mafia SRI STS mi a defectat cablulTV RDS&RCS violandu mi dreptul de acces la informatii relativ la cele petrecute la Congresul PSDtransmise la televizor.De ce Europol nu ia masuri reale macar asupra traficului de persoane,in special de copii traficati pt.organe -aspect atat de dureros al crimei organizate-prezent in Ro inca din ianuarie 1990 ,musamalizat in prezent de DIICOT,constituindu se o adevarata infrastructura criminala ce include avocati, procutori,instante si parchete,ONG uri, functionari publici,politruci ,ambasade,servicii secrete?Pt ca in spatele traficarii dearme,diamante,resursele naturale ale Ri ,droguri,,persoane( copii) stau inca din ianuarie 1990tradatoriiBasescu si Iohannis ce urmaresc revizuirea imediata a constitutiei pusa in practica de Dancila,Ciolacu,Orban,Turcan,Tomac,Barna si altii ca ei.Fratii Iliut au fost vanduti la granita cum s a scris in ziarele straine din 1990si preotul roman din Canada ora14.53ziua29.06.19

# Homoroceanu AdrianCamil date 29 June 2019 15:25 +2

Plecand de la faptul ca o colega a numitei Carmen Iohannis a declarat ca sotii Iohannis sunt interesati sa caute copii cu malformatii,hidrocefalii,nu putem sa nu facem legatura foarte probabila dintre sora psiholog( ce lucreaza intr un centru copii cu malformatii )apropiata familiei de americani ce au adoptat international pe Sorina cu traficantii de copii dinRo,cu cei ce testeaza pe astfel de copii medicamente neomologate,sau pe folosirea acestora ca piese de schimb,a organelor viabile.ce pot fi transplantate..Exista deasemenea marturia unui sas dinSibiu in sensul preocuparii lui Iohannis pt copii cu malformatii din familii de tigani carati cu o valiza mare Se mai fac acele ritualuri satanice cu jertfe umane? ora15.24.ziua 29.06.19

# Homoroceanu Adrian Camil date 29 June 2019 22:42 +1

In seara de 28.06.2019santajatul primarul sectorului 1 Bucuresti ( recent poreclit si primarul "gazon"dupa scandalul cu acelasi nume,tras de sfori pana acum mai mult de G.Firea Pandele)si un fost consilier fara copii al C.L.al sectorului 1,au venit la B1tv si asezati strategic in platou pt .a se intelege din priviri cand da intervina fiecare pt a declara cnf. misiunii trasate ca Sorina a fost adoptata international pt cabi se oferea un trai mai bun inS UAdecat in Ro.Si Carmen Iohannis a asigurat o inselator pe bunica Iliut ca nepotii vor avea conditii mult mai bune decat in Ro.si ca si ea a dat canadienilor un copil spre adoptie.Minciuna persoanei fara copi,a numiteiC.Iohannis, a survenit din faptul ca batrana Iliut a inrebat o daca ea si ar da copilul spre adoptie. In 1990 Iohannis intermedia Carmen nu doar traducea,si Dancila a adoptat,un copil a carui mama naturala a declarat ca s a facut direct certificat pe numeleDancila, un copil se vindea cu 20-30 mii$.ora23.20.ziua 29.06.2019

# Homoroceanu Adrian Camil date 29 June 2019 23:07 +2

Cu ce bani a fost cumparata vila somtuoasa din orasul german Wurzburg in cate locuiesc parintii lui Iohannis care au renuntat la cetatenia romana?Si evident unde trage Iohannis cand se duce in Germania.Raspunsul nu poate fi decat unul Cu banii lui K.W. Iohannis proveniti din adoptii ilegale.ora23.05ziua 28.06.2019

# Doina date 30 June 2019 10:25 0

Și acum ce se mai poate face: Băsăilă Împărat a făcut și al doilea mandat, Lazăr este la pensie și nimeni nu-l deranjează cu nimic, ceilalți se prefac a face dreptate, dar la sfârșit nimeni nu este pedepsit pentru aceste fapte ilegale și criminale și mai rămâne PRESA care aduce la cunoștință faptul că unul a făcut o ilegalitate, altul o altă ilegalitate, altul... etc, iar noi ascultăm și mergem liniștiți la culcare. Asta este Justiția română, o gloabă jegoasă și trădătoare care nu știe care-i este menirea și crede că trebuie să ne terfelească pe toți și să calce legile în picioare, doar pentru a face jocurile de putere ale unor politicieni și chiar ale lor. PS Ei n-au înțeles că sunt în slujba poporului, ci slugi în slujba altora. Rușine Justiție Română, ești o rușine pentru această țară!

# da date 2 July 2019 16:41 0

:-* :-* :-* :-*

# asd date 2 July 2019 16:41 0

:D

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva