18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

PREZENTA LA ALEGERILE PENTRU BAROUL BUCURESTI – Peste 3.000 de voturi au fost inregistrate in primele doua zile la alegerile pentru conducerea Baroului Bucuresti. Cele mai multe dintre ele au fost exprimate online. Iata cum arata situatia la alegerile de la Baroul Bucuresti

Scris de: G.T. | pdf | print

20 September 2023 11:49
Vizualizari: 3754

Peste 3.000 de voturi au fost inregistrate in primele doua zile de la alegerile pentru stabilirea decanului Baroului Bucuresti, Consiliului, Comisiei de Disciplina si Comisiei de Cenzori. Iar cele mai multe au fost exprimate online.


 

Concret, pana marti, 19 septembrie 2023, ora 16.15, fusesera inregistrate 3.162 de voturi. Cifra a fost oferita de Baroul Bucuresti, condus inca de avocatul Ion Dragne (foto). Dintre cele 3.162 de voturi, 2.822 de voturi au fost online, iar doar 340 exprimate manual.

Asa cum deja se cunoaste, pentru prima data decanul si organele de conducere ale Baroului Bucuresti vor fi alese in urma unui vot mixt. Adica, electronic si pe suport de hartie cu numarare electronica.

Amintim ca luni, 18 septembrie 2023, au inceput alegerile pentru conducerea Baroului Bucuresti. Avocatii urmeaza sa decida cine va fi decanul Baroului Bucuresti pentru urmatorii patru ani (click aici pentru a vedea candidatii). De asemenea, se va stabili componenta Consiliului Baroului Bucuresti (17 membri si trei membri supleanti), a Comisiei de Disciplina (sapte membri si doi membri supleanti), precum si a Comisiei de Cenzori (trei membri si doi membri supleanti).


* Cititi aici lista cu toti candidatii de la alegerile pentru Baroul Bucuresti

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva