22 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PRO ROMANIA A TRECUT LA PSD – Fuziune inainte de alegerile locale. Alesii locali ai Pro Romania din judetul Maramures vor candida sub sigla PSD. Liderul PSD Maramures, deputatul Gabriel Zetea: “Dupa patru ani de conducere PNL-USR avem o multime de poze frumoase cu proiecte fantasmagorice si cu plati facute catre firmele de casa ale celor doua partide pentru SF-urile care nu au finantare”

Scris de: L.J. | pdf | print

3 April 2024 14:13
Vizualizari: 1993

O miscare politica importanta, cu impact major a avut loc inainte de alegerile locale: Pro Romania a trecut la PSD. Este vorba despre o fuziune la nivelul judetului Maramures.


 

Astfel, conform unui comunicat de presa al PSD de miercuri, 3 aprilie 2024, alesii locali ai Pro Romania vor candida la alegerile locale din 9 iunie sub sigla PSD. In acest context, deputatul Gabriel Zetea (foto dreapta, alaturi de presedinta Pro Romania Maramures), presedintele PSD Maramures si candidat la Consiliul Judetean Maramures, a explicat ca aceasta fuziune nu va face altceva decat sa consolideze si mai mult stanga politica din Romania.


Iata comunicatul PSD:


“Pro Romania Maramures a devenit parte a a echipei PSD

Miercuri, 3 aprilie 2024, la sediul PSD Maramures, deputatul PSD Gabriel Zetea, presedintele formatiunii social-democrate si Viorica Marincas, presedintele judetean al filialei Pro Romania au convocat o conferinta de presa. Acestia au anuntat faptul ca la alegerile locale din 9 iunie, majoritatea alesilor locali Pro Romania din judet vor candida pentru noi mandate in consiliile locale si la Consiliul Judetean, sub sigla PSD Maramures.

Liderul judetean al PSD, Gabriel Zetea a prezentat noua constructie social-democrata in Maramures care imbratiseaza viziunea partidelor de stanga. 'PSD si Pro Romania sunt partide surori, iar prin aceasta fuziune propunem impreuna un proiect comun sub forma unui pol social democrat in Maramures, care va consolida si mai mult stanga romaneasca', a aratat deputatul PSD Gabriel Zetea, presedinte al PSD Maramures.

La nivel national va continua lupta cu inflatia, masurile de sustinere a categoriilor vulnerabile, plafonarea energiei, a adaosului comercial la alimentele de baza etc. In plan judetean, PSD va continua sa duca o politica a usilor deschise care sa aiba in centru cetateanul, iar aceasta va fi dusa cu oameni activi si implicati.

'In ultimii patru ani, judetul Maramures a fost vaduvit de proiecte. Dupa patru ani de conducere PNL-USR avem o multime de studii de fezabilitate, de poze frumoase cu proiecte fantasmagorice si cu plati facute catre firmele de casa ale celor doua partide pentru SF-urile care nu au finantare. Dezvoltarea judetului inseamna santiere, inseamna societati comerciale care implementeaza proiecte, inseamna muncitori care executa lucrarile contractate. Absorbtia de fonduri europene nu se poate limita doar la declaratii de presa ci la bani atrasi efectiv in comunitate si care sunt, ulterior, directionati catre agentii economici care pot sa si execute proiectele. Inactivitatea si nestiinta in administratie a celor care azi conduc judetul au aruncat Maramuresul pe unul dintre ultimele locuri intre judetele din Regiunea de NV, fiind in spatele unor judete mai mici. Intentiile de proiecte nu inseamna proiecte concrete si noi asta vom face: vom trece de la studii de fezabilitate la realitate', a declarat presedintele PSD Maramures, deputatul Gabriel Zetea, candidat al PSD pentru Consiliul Judetean la alegerile din 9 iunie 2024.

Viorica Marincas a multumit presedintelui judetean al PSD pentru invitatia adresata Pro Romania, filiala Maramures de a se alatura cu toate fortele politice in marea familie social-democrata. 'Am avut curajul de a consolida o constructie cu oamenii potriviti, iar pilonii pe care am muncit sunt: educatia, sanatatea, buna guvernare si justitia sociala. Toate valorile pe care mi-am cladit cariera se regasesc si in PSD si acesta a fost motivul pentru care am decis sa luptam impreuna pentru castigarea tuturor alegerilor in Maramures. Pentru ca la Consiliul Judetean Maramures este nevoie de o majoritate construita in jurul viitorului presedinte, care sa poata implementa toate proiectele benefice pentru judet', a conchis Viorica Marincas.

La finalul intalnirii, presedintele PSD Maramures, deputatul Gabriel Zetea a anuntat ca vineri, 5 aprilie, Comitetul Politic Judetean al partidului va lansa candidatii la primariile din Maramures, dar va fi o discutie aplicata si cu membrii Pro Romania care ocupa azi diferite functii administrative si care vor fi invitati sa candideze pe listele PSD. Nu in ultimul rand, Viorica Marincas va fi numita vicepresedinte PSD Maramures pe domeniul pe care il stapaneste atat de bine, Siguranta Publica".

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.06.2024 – Pleaca o judecatoare care a desfiintat un abuz pandemic

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva