15 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PROCUROR ADUS DE LA PTB, PENTRU SEFIA SUPC – Procurorul Codrut Dumitru Popoiu de la Parchetul Tribunalului Bucuresti este propus pentru delegarea la conducerea Sectiei de urmarire penala si criminalistica din PICCJ. Actuala sefa SUPC, procuroarea Adriana Denisa Cristodor, va fi delegata ca adjuncta a Sectiei

Scris de: G.T. | pdf | print

19 May 2023 14:29
Vizualizari: 5439

Schimbari la conducerea Sectiei de urmarire penala si criminalistica (SUPC) din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Sectia va fi condusa de un procuror de la Parchetul Tribunalului Bucuresti.


 

Procurorul Codrut Dumitru Popoiu, seful Sectiei de urmarire penala a Parchetului Tribunalului Bucuresti, a fost propus pentru delegare in functia de procuror sef al Sectiei de urmarire penala si criminalistica din PICCJ. Propunerea de delegare va fi discutata de Sectia pentru procurori a CSM in sedinta de marti, 23 mai 2023: “Propunerea de delegare in functia de procuror sef al Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a domnului POPOIU CODRUT DUMITRU, procuror sef al Sectiei de urmarire penala din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti”.


In ceea ce o priveste pe actuala sefa a Sectiei de urmarire penala si criminalistica a PICCJ, procuroarea Adriana Denisa Cristodor, aceasta va fi delegata ca adjuncta a SUPC: “Propunerea de delegare in functia de procuror sef adjunct al Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si justitie a doamnei CRISTODOR ADRIANA - DENISA, procuror in cadrul acestei unitati de parchet”.

Comentarii

# AnaConda date 19 May 2023 15:09 +165

Floare rara acest Domn. Domnul Codrut Dumitru POPOIU este cel mai bun PROCUROR, este un magistrat veritabil, un magistrat in adevaratul sens al cuvantului, este o elita a sistemului judiciar romanesc. Stie tot ce se poate! Mergeti pe mana dansului si nu veti fi decat frumos surprinsi de capacitatea, intelepciunea si profesionalismul dansului. Felicitari!!!

# ionescu gheorghe date 22 May 2023 14:55 0

Ai putea fi mai explicită,AnaConda ? Eu cred că, mai rău decât e, nu se poate!!

# AnaConda date 22 May 2023 15:41 0

Pentru Ionescu Gheorghe: Da, Domnul PROCUROR e un MAGISTRAT DE EXCEPTIE, un PROCUROR VERITABIL.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 14.06.2024 – Guvernul inflameaza grefierii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva