18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

PROCURORI PENTRU LULUTA – Ministerul Justitiei a publicat lista cu procurorii care sunt la un pas sa lucreze in subordinea Laurei Kovesi, la Parchetul European. Trei procurori de la DNA, un procuror de la DIICOT si un procuror de la PICCJ au fost programati la interviu. Vedeti lista cu procurorii aflati in procedura de selectie pentru functia de procuror european delegat in Romania (Document)

Scris de: L.J. | pdf | print

10 February 2022 14:46
Vizualizari: 7604

Ministerul Justitiei a publicat marti, 8 februarie 2022, lista cu procurorii programati sa sustina interviul in cadrul procedurii de selectie a candidatilor pentru functia de procuror european delegat in Romania. Deci procurorii care sunt la un pas sa lucreze in subordinea Laurei Kovesi (foto) la Parchetul European.Astfel, Ministerul Justitiei a anuntat ca cinci procurori indeplinesc conditiile de participare la interviu. Trei dintre ei provin de la DNA, unul de la DIICOT, altul de la PICCJ. Este vorba despre:


-Iulia Ioana Bilciu (DNA Structura centrala)

-Alina Moraru (DNA Iasi)

-Gabriela Stanciu (DNA Constanta)

-Marius Bogdan Ionut Comsa (PICCJ)

-Mihai Dumitrescu (DIICOT Iasi)


Cei cinci urmeaza sa sustina interviurile luni, 14 februarie 2022.


Iata anuntul Ministerului Justitiei:

 


Comentarii

# # JOS ORCA !!! date 10 February 2022 15:34 +2

:P :lol: <img src=ops:' /> :-x :eek: Si ce face in < EPICENTRUL CORUPTIEI>??? A deschis dosar de coruptie Ursullei von...nu mai stiu cum??? NU POATE FACE NIMIC, CORUPTII EUROPEI AU PUS-O UNDE E... SE MAI INGRASA VREO 20 KILE, S-O DEPASEASCA PE SOSOAK...Vai de ea (IN)justitie europeana...cu o NEKLIFIKATA la butoane... :zzz

# Valter Cojman date 10 February 2022 16:16 +238

Probabil ca toti au in comun functia de sluga...

# DODI date 10 February 2022 17:22 +235

Râsul curcii: o plagioatoare ”legală”, sfertodoctă și incalificabil profesional să facă testarea... profesională pentru unii ”specialiști” în facerea de dosare la comandă. Ar fi suficient un test de imbecilitate pentru a fi promovați la instanța numită politic la nivelul UE. Păcat că aceste nulități reprezintă România, UE și umanitatea. Mai bine ar fi recrutați de la Bălăceanca. Ar fi șanse mai mari de... inteligență.

# Cetatean intrebator date 11 February 2022 10:32 +1

Dar in tara DNA mai lucreaza ceva? Coruptia e in floare in primarii si in alte institutii si autoritati. La varf este si mai rau. I-au pus politicienii cu botul pe labe pe procurori, bucuria nebunilor?

# Pdv date 11 February 2022 11:04 +26

România este stat suveran și independent (art.1 alin.(1) din Constituție). Constituția este legea fundamentală iar CCR este garantul supremației Constituției (art.142 alin.(1) din Constituție). Deciziile CCR sunt general obligatorii (art.147 alin.(4) din Constituție). Nicio dispoziție din tratatele la care România este parte nu poate să contravină Constituției (art.11 alin.(3), art.146 lit. b) și art.147 alin.(3) din Constituție). Având în vedere și dispozițiile exprese prevăzute în Constituție referitoare la procurori (art.131, art.132, art.133 și art.134), se pune întrebarea dacă EPPO are ”competența de a investiga și a urmări penal autorii infracțiunilor care aduc atingere intereselor financiare ale UE” în România și dacă poate ”exercita acțiunea publică în fața instanțelor competente” din România.

# ANA MARIA BOT date 11 February 2022 15:49 +23

SE INCEARCA SA SE SALVEZE INCOMPETENTA UNORA....SA SE APLANEZE TOTUL, CA LA UE TOTUL ESTE ROZ, FARA PATA SAU ERORI... NU SE SESIZEAZA NIMENI CA KOVESI E SEFA FARA SA INDEPLINEASCA CONDITIILE POSTULUI...GRAD PROFESIONAL ICCJ... DEPLORABIL...

# CLARISA date 15 February 2022 11:35 0

Aveti ocazia sa vedeti pe site ul MJ un interviu de doi.lei al.unui procuror din DNA, Moraru de la Iasi. După ce ca nu deschide gura în instanta și o umilește și un stagiar, mai vrea sa.plece și la Kovesi!!! Sa o trezească cineva pe somnambula neprofesionista! Nici de grefier nu ești demna, femeie!!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva