17 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PROCURORI UMILITI DE MATEESCU – Batjocura totala din partea simplului membru CSM Bogdan Mateescu la adresa procurorilor inscrisi in procedura de desemnare in Consiliul Stiintific al INM. Mateescu nu a dat doi bani pe prezentarile candidatilor. Dupa ce i-a soptit sefului CSM Marian Buda sa fie cat mai “pe scurt”, Bobita a plecat inainte ca primul procuror sa isi sustina candidatura. S-a intors dupa 15 minute, transmitandu-i lui Buda ca “este suficient”. Buda s-a conformat: “Bun, aaa” (Video)

Scris de: George TARATA | pdf | print

11 October 2022 16:46
Vizualizari: 3000

Lipsa crunta de respect la adresa procurorilor de la PICCJ si de la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti care au candidat pentru Consiliul Stiintific al Institutului National al Magistraturii (INM) manifestata de simplul membru CSM Bogdan “Bobita Matilet” Mateescu (foto), viitor presedinte al Tribunalului Valcea, functie pe care o va ocupa fara sa fie macar o zi judecator la aceasta instanta si mai ales judecator de tribunal. Mateescu i-a tratat cu spatele pe candidatii la Consiliul Stiintific al INM, nefiind deloc interesat de interviurile sustinute de acestia.


 

S-a intamplat in sedinta Plenului CSM de marti, 11 octombrie 2022, cand Bogdan Mateescu s-a ridicat pur si simplu de la masa inainte ca primul procuror sa isi inceapa prezentarea si s-a intors abia la final. Cu toate acestea, Bogdan Mateescu si-a exprimat votul. Probabil stia dinainte cum si cu cine va vota, desi interviurile cu candidatii la diverse functii sunt extrem de importante, in conditiile in care ele pot schimba decizia finala, asa cum de multe ori s-a intamplat de-a lungul anilor. Ori probabil Mateescu a urmarit sedinta de pe hol sau din biroul sau, in timp ce fie savura o tigara, fie se ocupa cu alte activitati.


Mateescu a plecat dupa ce i-a soptit lui Buda, s-a intors cu indicatii pentru Buda


Inregistrarea sedintei Plenului CSM este elocventa pentru ceea ce s-a intamplat (vezi video la final, de la min. 25). Astfel, inainte de a incepe interviul primului candidat, simplul membru CSM Bogdan Mateescu s-a ridicat de la masa si dus a fost (foto 1). Nu inainte insa de a-i sopti presedintelui CSM Marian Buda sa fie “pe scurt”.

 


Mateescu s-a intors dupa circa 15 minute (foto 2), cand interviurile erau la final. S-a asezat la masa, dar dupa foarte putin timp a deschis gura (fiind de altfel foarte vocal la sedinta de plen de marti, 11 octombrie 2022), transmitandu-i aceluiasi, cica, presedinte al CSM Marian Buda ca este de ajuns, din cauza ca exista niste probleme tehnice, astfel ca procuroarea care isi sustinea candidatura nu se mai auze foarte bine: “Cred ca e suficient pentru ca avem probleme cu transmisia, sa mergem mai departe”. Evident, ascultator, Marian Buda s-a conformat, repetand intocmai ce spusese Mateescu: “Bun. Ne mai auziti? Se pare ca sunt ceva probleme cu transmisa. Bun, aaa, noi zicem ca e suficient, va multumim. Da? Aaaa, o zi buna”.

 * Iata imaginile cu simplul membru CSM Bogdan Mateescu plecand de la sedinta in timpul interviurilor procurorilor si revenind dupa 15 minute (de la min. 25)

Comentarii

# DODI date 11 October 2022 18:31 +151

Știți de ce Slugărete își lasă barba nerasă cu zilele? Ca să i se învețe buzele cu fesele! Și iată că i-a fost cu folos. A încălcat Constituția (continuând ca șef ilegal la CSM), a încălcat legile și normele de promovare (și a apucat o sinecură la Vâlcea). Iar jocul său nu e terminat. Mai ales acum după ce buzele sale au prins conTURUL feselor altora!

# santinela date 12 October 2022 07:26 +1

Cind ai un sef "BUDA" normal ca nu dai doi bani pe el,mai ales un "Slugarete",plin de tupeu,lipsit de orice urma de caracter si de stiinta de carte !

# Kang date 16 October 2022 02:44 0

Sa-si infiltreze si justitia(si nu numai ) persoane cu atributii de supraveghere .Deviza trebuie sa fie:nici un sobolan sa nu ramana in afara campului vizual al unei pisici.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva