29 May 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Procurorii in joaca de-a razboiul

Scris de: Cornel NISTORESCU | pdf | print

28 January 2022 15:33
Vizualizari: 6278

Mos Teaca are un var la Parchetul de pe linga Curtea de Apel Bucuresti. Varul (sau nepotul) lui Mos Teaca este un procuror in carne si oase. Se numeste Ioan Viorel Cerbu si este cunoscut pentru felul in care a interpretat legea si normele profesiei sale in cazul profesorului Corneliu Birsan, judecator la CEDO si al sotiei acestuia. Se spune ca procurorul Ioan Viorel Cerbu este la baza, ca si mos Teaca, un cadru militar. Unii spun ca ar fi fost pilot, chiar parasutist. A doua capodopera profesionala a nepotului procuror este Dispozitia nr.11/20 ianuarie 2022. Are valoarea unei bombe si nu merita sa treaca neobservata.


 

Ca nu care cumva trupele americane sau aliate sosite la Bucuresti sau cele romane gata de lupta sa nu gaseasca un procuror de serviciu, procurorul sef Ioan Viorel Crebu s-a grabit sa numeasca „responsabili cu evidenta militara si mobilizarea la locul de munca”. Conform deciziei publicate de Qmagazine.ro, varul (sau nepotul) lui Mos Teaca a hotarit sa o desemneze pe doamna procuror general adjunct Emilia Ion cu inalta indatorire de responsabil cu „evidenta rezervistilor angajati si intocmirea lucrarilor de mobilizare la locul de munca”. Procurorul speriat de razboi al Bucurestilor a stabilit ca doamna procuror sef adjunct Emilia Ion sa fie ajutata de doamnele procuror Luiza Blaj si Camelia Lica.

Iata a doua opera juridica a procurorului sef Ioan Viorel Cerbu:

 


Vorba ministrului Dincu, eseist si delirant analist in politica si informatii secrete. Pe acelasi subiect al pericolului iminent, Vasile Dincu l-a concurat si el pe Mos Teaca. Intrebat care este cea mai mare amenintare asupra populatiei, in acest moment, intre pandemie, razboi si facturile de la energie, ministrul a spus:

-”Fiecare din aceste zone are gradul lui de periculozitate, pentru populatie, insa, in acest moment, cred eu ca sunt facturile”.

De cind a ajuns la Ministerul Apararii, ministrul Vasile Dincu a bagat gramatica la arest!


Preluare de pe Cotidianul.ro

Comentarii

# Băran Gheorghe date 29 January 2022 12:18 +105

Daca analizam textual raspunsul lui Hincu, in afara de problemele gramaticale , continutul spune clar ca razboiul nu este o problema pentru populatie ( ori ca nu este iminent ori este sarcina armatei ) , pandemia nu este un pericol pentru populatie ( o mare surpriza , deci este ori un fake ori intra in sarcina exclusiva a statului) , raman deci facturile care in mod indirect alimenteaza pe celelate doua. Vax albina , crema puca, poporul duce totul , Aparatul de stat se inmulteste si ajunge la 1 300 000 de indivizi care administreaza un @stat esuat@ , nerentabil , in care functionarii sunt adusi politic si tiriti unul dupa altul ca niste capuse, prin mimistere, directii etc. La cata industrie mai are Romania si cata populatie, 800 000 de angajati la stat sunt si asa multi.

# Eu date 29 January 2022 20:15 +136

Asta cu mobilizarea mă amuză teribil... Bun,îmi iau livretul și plec sa apar...CE? Mega, Kaufland,Leroy Merlin,OMV,sparliamentul,camera deputaților,pe cioracu,pe căcatzu,pădurile lu' shvecrhophen,pe tembelii care stau in casă și zic "aia e,ce putem face",pe aldi arahat,reptila și tarla de "specialiști",muhaialele din presa... Vreau și eu o motivație,ies sa apar și dispus să mor pentru ce??? Trebuie sa fii complet retardat să accepți așa ceva. Cu toată bunăvoința și patriotismul, țara asta nu ne mai aparține,este vândută cu acte în regula și acum ei insinuează sa apărăm asupritorii??? Doamne ferește-ne și păzește-ne! Hai că "mă risc" să mă mobilizeze și să-mi dea muniție de război! Doamne ajută!

# Soldatul Bula date 3 February 2022 07:03 +34

Bula nu trece testul de apt la instructii dar, - cere si el o arma, sa participe si el in transee, pe frontul cu rusii. I se da si lui o bata, o pusca cioplita din un lemn. Zis si facut, el sta pregatit in transee. Iaca ataca rusii, si el cand il vede, striga: - Pushki, pushkili!! si rusul cade la pamant. Dar, dupa mai multe figuri asemenea, vine hotarat catre el(Bula), un ditamai rusneac. Bula striga iar cu batzul catre el: - Pushki, pushkili!! dar rusneacul, nu cade si ii da replica: - Tanki, tankili(*!*-:))

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.05.2023 – Pensionara cu talent a scos piese noi (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva